Karahasan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
bende 250mb kullaniyorum. hızı hesaba katmasak benim anladıgım ayda 8 tl ye sınırsız internet diyor yanlısmı anladım acaba?
eğer avea da genç avealı isen ilk ay ücretsiz 100 mb veriyor sonraki aylar 100 mb sadece 4tl şahsen kullanıyorum... üztelik vodafonun bu yeni paketinde uluslar arası gprs dolaşımlarda ücrete tabi tutuyor bilginizetesekkurler bilgi icin
arkadaslar dikkat
gunlukte sinir 5mb
Aylık Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB� tır.
--------------- Ekleme ---------------
bu durmda avea aylik 100mb 8tl daha iyi
Ben denicem bu hafta 250 yi bitirim
Yanlış anladım efendim. ayda 8 tl ye sadece 100 mb. eğer paketi aşarsan hızın düşüyor ayrıca ücrete tabi tutuluyorsun.bende 250mb kullaniyorum. hızı hesaba katmasak benim anladıgım ayda 8 tl ye sınırsız internet diyor yanlısmı anladım acaba?
Bekle kardeşim nasıl olsa paket orda duruyor.daha uc gun once aboneligim yenilendi bilsem iptal ederdim. ne olurdu sanki vodafon bu tarifeyi bir gun erken cikartsa. gitti 14 tl bosuna... buna abone olmam icin eski aboneligimin suresinin bitmesinimi beklicem acaba..? hep siniri asiyorumda...
daha uc gun once aboneligim yenilendi bilsem iptal ederdim. ne olurdu sanki vodafon bu tarifeyi bir gun erken cikartsa. gitti 14 tl bosuna... buna abone olmam icin eski aboneligimin suresinin bitmesinimi beklicem acaba..? hep siniri asiyorumda...
Yanlış anladım efendim. ayda 8 tl ye sadece 100 mb. eğer paketi aşarsan hızın düşüyor ayrıca ücrete tabi tutuluyorsun.
ama bu cok mantiksiz siniri asinca zaten ucretini oduyorum hizimi niye dusursunki? nekadar kullanim okadar para.. aksi vodafone icin intihar olur.. bence sen yaniliyorsun ...ama yinede ogrenmenin tek yolu kullanmak...
benim pakette ayın 20 sinde başladı.bitirebilmek için uğraşıyorumskye fire dan dalıp face de video falan bakıyorum. Özgürlüüüüüüüükkkkk yaşıyorum. yarına paket tamamdır
Sonra şu sınırsızı alırım . Çok kötü olursa en fazla öbür ayın 20 sine kadar çile çekerim
elbette yazacambenim daha 170mb bakiyem var... eger aboneligin gerceklesirse burada yazarsan sevinirim.. cunku bende abone olucam...
Kardeşim dün günlük paket aldı. Makina n70 olduğu için pek kullanaması ama. Baya gezmiş telefonun kendi browseri ile. 50krş tan başka kesinti olmamış.... 100 mb den sonra sınırsız ama yavaş...
elbette yazacam1-2 güne kadar bitiririm bunu. faceye her giriş çıkışım 10-15 mb ye maal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?