Vodafone, Türkiye’nin %99′unu Kapsıyor

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ankarada kühat ya da nevşehir de kırşehir de eskişehir de çekiyor hemde iyi buralarda test ettim

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
şu ana kadar vodafonede bi sıkıntı yaşamadım.genelde büyük şehirde duruyorum istanbul ankara bursa vb öğrenciyim :hmmm

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben sıkıntı yasamadım

_RYUK_

_RYUK_

Üye
adıyamanin merkezinde oturuyorum 3g çekmiyor nasıl is anlamadım

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Vodafone'un %99 olayı tamamen yalan yada ben sürekli o %1 lik kısımda bulunuyorum,

Muğla Üniversitesinin ula ali koçma myo da vodafone çekmez Bursada evimde 1 çubuk çeker teyzemlerde çekmez ne anladım ben bu işten.

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
yaa zaten bellı yerlerde cekıyor mesela koye gıttın mı hıc cekmıyor 1 koy yukarda olan koyde cekıyor nasıl oluyor anlamadım

eren3546

eren3546

Üye
şu an kahramanmaraş afşin dokuz tay köyünde yim vodafon burda da çekmiyor sadece yüksek yerlerde çekiyor turkcell çekiyor ama vodafon çekmiyor 1.5yıldır vodafon kullanıyorum artık yeter internet paketim bitsin hattımı türkcelle taşıyacağım pahalı ama çekmediği yer yok

eski cepnet 7.99 dan 9.99 çıkmıştır

bu da vodafon dan gelen mesaj

Degerli abonemiz, Aylik CepNet paketinizin sabit ucreti 08.07.2012 tarihinden itibaren 9,99 TL olarak degisecektir. Ayrintili bilgi icin vodafone.com.tr

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
öyle bir küfür ediyorumki suan allah'in merhameti olmasa beni burda carpar ya ne 99u ya normal mod 2dis cekiyor 3g 1dis burasi istanbul pendik koprusu istanbul

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Küfür edeyim mi?Ben neden hep %.1'lik alanda kalıyorum lan?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben yüzde 99 dilimdeyim

- - - Eklendi - - -

ben yüzde 99 dilimdeyim

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Bendede çok çekiyor net yavaş :(

kankka