Vodafone, Türkiye’nin %99′unu Kapsıyor

Sponsorlu Bağlantılar

NewSoldier

NewSoldier

Üye
inşallah olur rekabet arttıkça ucuz a konuşuruz anlaştıkları zaman pahalıya konuşuruz şu anda olduğu gibi :D

kral 61

Üye
her yerde çekmiyor bu vodafone ben trabzon maçka tünelinden geçerken 3gli telefon bile hiç çekmiyor ama aynı yerde aynı telefon turkcell cekiyor

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
dekor67

dekor67

Üye
arkadasid biratj 4G yi benim bulundugum bolge d 2G cekmiyor ariyorum soyluyorum bna diyorki muşteri hizmetleri bolgede çalisma var arkadas 6 yildir bi bolge d çalişma olurmu ya hep yalan dolan gecen aradim bana verdigi cevap o bolgede sorun yok ha yani benim cnim sikildi da kafa bulmak icin aradim onlari tobe tobe cihaz kaynakli olabilir diyo benim cihazim samsung s2 turkcell d boru gibı cekiyo ben burdayim diyo walla birde bulundugum bolge istanbul esenyurt istanbulda cekmeyen bi hat urfada nasil ceker merak icindeyim

ATA359

Üye
Tekirdağ / Uçmakdere içerisinde telefon hiç çekmiyor ne %99 u :)

crazydange

crazydange

Üye
İstanbulda Bizim Evde Niye Çekmiyor O Zaman :D

plusnettr

plusnettr

Üye
Çekmeyenler sanırım geri kalan %1 içinde kalıyor. Ne yapalım çekemeyen anten taksın :D Bizim burada sorun yok 10 numara maşallah.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bizim burdada 10 numara gsm

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Doğu Taraflarına Gezintiye Gittiğinizde %99 u Tekrar Kontrol Edersiniz :ehe

zaza

zaza

Üye
Doğu Taraflarına Gezintiye Gittiğinizde %99 u Tekrar Kontrol Edersiniz :ehe

Bende doğudayım doğuda sürekli seyahetteyim :) Ve vodafone kullanıcısıyım bugüne kadar bana ulaşamayanların tek sebebi. Telefonun kapalı olması veya yolculuklar arası uzun tüneller :) Şanlıurfa - Mardin, Şanlıurfa - Diyarbakır, Şanlıurfa - Adana, Şanlıurfa - Gaziantep arası hep çekmiştir. +3G ile normal şebekedende bahsetmiyorum :) Markayı kötülemek yerine denemeyi yapıp öyle konuşmak gerek ayrıca turkcell de iyi ancak son zamanlarda sapıtıyotlar ama neyse :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Bende doğudayım doğuda sürekli seyahetteyim :) Ve vodafone kullanıcısıyım bugüne kadar bana ulaşamayanların tek sebebi. Telefonun kapalı olması veya yolculuklar arası uzun tüneller :) Şanlıurfa - Mardin, Şanlıurfa - Diyarbakır, Şanlıurfa - Adana, Şanlıurfa - Gaziantep arası hep çekmiştir. +3G ile normal şebekedende bahsetmiyorum :) Markayı kötülemek yerine denemeyi yapıp öyle konuşmak gerek ayrıca turkcell de iyi ancak son zamanlarda sapıtıyotlar ama neyse :)

Direk Benim Mesajımdan Cevap Yazmakta Yanlış Yapıyorsun, Benimde Gördüğüm Test Ettiğim Bu..

Üst Alt