Vodafone, Türkiye’nin %99′unu Kapsıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Bende istanbuldan dahil olayım o %1 lik dilime.
Evimde turkcell harici diger operatörler çekmiyor maalesef ikinci hat olarak avea kullanıyorum evde çekmediği için geçenlerde müşteri hizmetlerini aramıştım aradan 2 gün geçti biri aradı efendim bulunduğunuz bölgede çekim oranımız düşük iyileştirme çalışmalarına başladık sizi bilgilendirme amaçlı aradık dedi bakalım artık sonuç ne olacak.

Via tapatalk.

Deko35

Üye
ızmir 3.5 g yüksek hızda interne

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ankara ve Muğlada Hiç Sorun Yok Ama Bolu'daysanız hemde köylerdeyseniz telefonu unutun :D

butlan40

butlan40

Üye
kapsıyr ama bes para etmez.daha nokıadan gelen hedye 50 mb ınternetten kac mb kaldıgını bıle soylemıyo.ılla her sefernde araycakmısız

crazydange

crazydange

Üye
Tabi ya Ama Bizim Evde Cam Kenarı Hariç Çekmiyor Ne Güzel Kapsama Alanı bee :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben her yerde kullanıyorum vodafon

ali0503

ali0503

Üye
Bizim binada çekmiyordu aradım vodafonu geri aradılar.söyledim vodafona bana isterseniz sizin binaya baz istasyonu dikeriz dediler bende dedim binaya değil gel benim odaya dik dedim kapadım ne ayak bu öperatörler he ya :):):)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bizim burda çekiyor vodafone

mehmetfd

Üye
demek ki manavgat %0.8 lik dilimde kalıyor

eren3546

eren3546

Üye
izmırin orta yerinde çekmiyor yağmur lu havalarda şebeke gidip geliyor akşam saatlerinde ses kalitesi düşüyor bi de türkiyenin yüzde bilmem kacını kapsıyor muş...

• Beğen
Tepkiler: Coolwhisper
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
vodafone ucuz ama heryerde çekdigi dogru degıl bence

Mert045

Mert045

Üye
Turkcell mi ucuz ? Şaşırdın galiba.

Coolwhisper

Üye
türkcell kullananlar begenmez sankı her yerde türkcell çekıyor sanarler
Birader, Vodafonu da denedim, Avea yıda denedim, ne sesli görüşme kalitesinde ne de 3G internet hızında ikisi de yaramaz, Turkcell açık ara önde. Birde Vodafon yetkilisi habire 4G Lte deyip duruyor, ama kaç mbps hız olacak onu söyleyemiyor, niye çünkü altı boş, salla gitin millet anlamaz nasılsa. Ayrıca kaç kişi de 4G li telefon var veya kaç kişi 4G li telefon alabilir?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Birader, Vodafonu da denedim, Avea yıda denedim, ne sesli görüşme kalitesinde ne de 3G internet hızında ikisi de yaramaz, Turkcell açık ara önde. Birde Vodafon yetkilisi habire 4G Lte deyip duruyor, ama kaç mbps hız olacak onu söyleyemiyor, niye çünkü altı boş, salla gitin millet anlamaz nasılsa. Ayrıca kaç kişi de 4G li telefon var veya kaç kişi 4G li telefon alabilir?

türkcel iyi olabilir ama pahalı

seyyid70

Üye
yalan KARAMAN merkeze 30km uzaklıkta köye gittim 0 çekiyor.galiba vodafone yetkilileri bizim 0 reiz in etkisiz eleman olduğunu bilmiyor :)

TheCower

TheCower

Üye
Vodafone yaşa sen. 4G ye geçelim bir an önce :D

DarylDixon

DarylDixon

Üye
yalan dolan %99'unu kapsıyormuş.

Üst Alt