Vodafone, Türkiye’nin %99′unu Kapsıyor

Sponsorlu Bağlantılar

RepresentativE

RepresentativE

Üye
Merhaba
Benim anlamadığım "phasan" adlı forum üyesi arkadaşım acaba vodafonenin ortağımı veya avukatlığınımı yapıyorsun ? Vodafonela ilgili forumlarda baktığımda sürekli vodafonu koruma ve savunma, diğer operatörleri karalama psikilojisi hakim durumda.Nu kadar fanatikliğe gerek yok sonuçta gsm operatörü bizlerde müşteriyiz.Hangisini kullanırsan kullan senin seçimin.Ama partizanlığa, karalamaya gerek yok.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba
Benim anlamadığım "phasan" adlı forum üyesi arkadaşım acaba vodafonenin ortağımı veya avukatlığınımı yapıyorsun ? Vodafonela ilgili forumlarda baktığımda sürekli vodafonu koruma ve savunma, diğer operatörleri karalama psikilojisi hakim durumda.Nu kadar fanatikliğe gerek yok sonuçta gsm operatörü bizlerde müşteriyiz.Hangisini kullanırsan kullan senin seçimin.Ama partizanlığa, karalamaya gerek yok.

ben hıç bırzaman karalaman sunuda soyleyım sızın orda ne ıyı çekerse oraya gore ıyıdır

RepresentativE

RepresentativE

Üye
ben hıç bırzaman karalaman sunuda soyleyım sızın orda ne ıyı çekerse oraya gore ıyıdır

Merhaba
Arkadaşım yukarıdaki kullanıcı İstanbul'da çekmiyor yazmış, sen Ankara'da çekiyor yazmışsın. Ben turkcell müşteri hizmetlerinde 3 yıldır çalışmaktayım ama yazdığım konularda Turkcelli göklere çıkartıp diğer operatörleri aşağılamamışım istersen açtığım ve yazdığım konuları inceleyebilirsin.Operatör kullanımı kişinin kendi tercihidir.Sen Bmw ye binersin ben Mercedes e binerim tamamen tercihle alakalı ama insanların kafalarını bulandırmanında gereği yok diye düşünüyorum.Sen Bmw ye binip Mercedesi kötülersen buna şahsen ben inanmam sonuçta mercedesin kaliteside ortada.Tabiki herkes fikrini söylüyecek sonuçta burası bir forumdur ama lekeyeci şekilde değil.Bırakalım kim neyi isterse onu kullansın.
Teşekkürler
İyi Forumlar.

MaDHeArT83

Üye
selam arkadaşlar vodafone cepnet olayı çok değişti 7.99 dan 9.99 çıktı internet te de sorun çıktı çok yavaş bir internet var

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar vodafone cepnet olayı çok değişti 7.99 dan 9.99 çıktı internet te de sorun çıktı çok yavaş bir internet var

150 mb daha fzla kullanıyorlar 10 tl sınırsız netten 14 tl olan yanı 250 mb

bursa1616

bursa1616

Üye
o 99 değildir bence ama iyi çekiyor :)

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
turkcellim vodafone yada avaeya gececem...

1-)vodafone da 14 tlye sinirsiz net var 250 mbdan sonra dusuyor(hizi kaca dusuyor??)

2-)aveada ise 19 tlye yikilan paket var 1 gb internet veriyor onun hizi kac?

3-)vodafone mu daha hizil avea mi internette?

telefonum iPhone 4S

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
turkcellim vodafone yada avaeya gececem...

1-)vodafone da 14 tlye sinirsiz net var 250 mbdan sonra dusuyor(hizi kaca dusuyor??)

2-)aveada ise 19 tlye yikilan paket var 1 gb internet veriyor onun hizi kac?

3-)vodafone mu daha hizil avea mi internette?

telefonum iPhone 4S

Arkadasim vodafone 2g hizi 96kb/sn avea 2g hizi 128 kb/sn vodafone yavas ama avea kullanmadim ama forumda kulananlar yavas diyor

Scuderia.

Scuderia.

Üye
iyi çekiyor ama 99 degildir bence.99 sada benim odamda neden çekmiyorrrr %1 i neden bana denk geliyorrr :D

15097

15097

Üye
İnterneti iyi :)

plusnettr

plusnettr

Üye
Kablosuz bir bağlantı için sadece kendi konumuzda çekene bakıp iyi ya da kötü demek ne derece mantıklı. Aynı yerde bazen 20 mbit yaparsınız bazen 2 mbit hat yoğunluğu başta olmak üzere mobil interneti etkileyen bir çok etmen var.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz bir bağlantı için sadece kendi konumuzda çekene bakıp iyi ya da kötü demek ne derece mantıklı. Aynı yerde bazen 20 mbit yaparsınız bazen 2 mbit hat yoğunluğu başta olmak üzere mobil interneti etkileyen bir çok etmen var.

haklısın kımse mısal burda vodafon ıyı turkcel kotu avea yada vodafon kotu dıyemez her yerde aynı olmaz baz ıstasyonu yogunlugundan degıse bılır senın orda hızlı olur aynı hat bızım burda yavaş

emreli01

emreli01

Üye
Arkadasim vodafone 2g hizi 96kb/sn avea 2g hizi 128 kb/sn vodafone yavas ama avea kullanmadim ama forumda kulananlar yavas diyor
peki vodafone 250 mb pakette hız düştükten sonra 3g ile hızı ne kadar oluyor yine mi 2g hızında oluyor ?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

yunny35

Üye
yalan.! Bingöl genç'e baglı üs böigelerınde cekmıyor.

NewSoldier

NewSoldier

Üye
en iyisi bimcell

Üst Alt