Vodafone Sms Gönderim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

zavazingo20

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Sms Gönderim sorunu
Arkadaşlar cumartesi akşamından beri nokia 6300 telefonumdan mesaj gönderemiyorum. Bunun selden kaynaklı bir problem olduğunu düşünerek 2 gün bekledim ancak bir değişiklik olmadı. Daha sonra bir vodafone bayiine gittim onlar müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. 2 kez aradım fakat oradanda bir sonuç çıkmadı. Sim kartı başka telefonlardada denedim sonuç yine olumsuz. Bu arada mesaj merkez numarası ve kontör problemi yok. Mesaj hatası olarak şu hatayı veriyor. "Mesajlar için şebeke desteği yok. Servis sağlayınızla görüşün." Bu konu hakkında ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim. Zor durumdayım.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
##002# yes tuşları işine yarayacaktır:oke:

zavazingo20

Üye
    Konu Sahibi
malesef yaramadı :( bu işlemi sayısız kez tekrarladım. şimdi yeniden yaptım ancak bir değişiklik yok. teşekkürler.

samsung22

Üye
Sıstemde ıyılestırme calısmaları nedenıyle bazı servıslerde sorunlar yasanabılmektedır

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
bence bir mail at vodafoneye eğer sistemleri düzeltebildilerse ararlar seni

zavazingo20

Üye
    Konu Sahibi
3 kez e-posta attım 5 kez müşteri hizmetlerini aradım. her seferinde şikayet talep formu gibi bir şey oluşturuyorlar. dakikalarca bekletiyorlar. geri döneceğiz diyorlar ama durumda hiçbir değişiklik yok

--------------- Ekleme ---------------

şu an itibariyle problem giderilmiştir. fakat müşteri hiz. 8 kez aradıktan sonra. bunada şükür :D

dejuwa

Üye
slm

sonbela

sonbela

Üye
Arkadaslar Ne bu Wodafonun Hali Bıktım Artık Ya Selden Sonra 50 Cep Aran Kontorum 33 Standart Kontor Hiç Konusmadan Bitti 3000sms Kullanıyordum Oda Gondermemeye Basladı Sonra yeniden Parca Kontorle Bugun 50kontor Yuklettim 15kontor super msn kampanyasına verdim sebeke içi mesajlasmaya basladım Fakat Bir Mesaj Geldi Bakiyeniz Bitti Diye Su Anda Sms Gonderemiyorum Ne Selmiş Ya Ama Sunu Söyleyeyim Kız Arkadasımdan Dolayı Wodafon Kullanıyordum ayrılacagımı da bilsem bu dakikadan itibaren bu mesajı gonderdigimde ilk işim wodafone Hattımı kırmak elimde olsa Wodafon denen işe yaramazlara postalamak nerelerinde nasıl kullanacaklarlarsa kullansınlar Yeter Ya

• Beğen
Tepkiler: faaaruk

efendiesmer

Üye
turkcell de problem olmuor hiç nedense :kop:

AS_MU

AS_MU

Üye
Arkadaslar Ne bu Wodafonun Hali Bıktım Artık Ya Selden Sonra 50 Cep Aran Kontorum 33 Standart Kontor Hiç Konusmadan Bitti 3000sms Kullanıyordum Oda Gondermemeye Basladı Sonra yeniden Parca Kontorle Bugun 50kontor Yuklettim 15kontor super msn kampanyasına verdim sebeke içi mesajlasmaya basladım Fakat Bir Mesaj Geldi Bakiyeniz Bitti Diye Su Anda Sms Gonderemiyorum Ne Selmiş Ya Ama Sunu Söyleyeyim Kız Arkadasımdan Dolayı Wodafon Kullanıyordum ayrılacagımı da bilsem bu dakikadan itibaren bu mesajı gonderdigimde ilk işim wodafone Hattımı kırmak elimde olsa Wodafon denen işe yaramazlara postalamak nerelerinde nasıl kullanacaklarlarsa kullansınlar Yeter Ya
aynı sorunlar hiç arama yapmadan telefon masanın üzerinde duruyorken bakiyeniz bitmiştir diye mesaj geldi 3000sms kullanıyorum onuda gönderemiyorum şebeke sorunu var sağlayıcınızla görüşün diyor :vur:vur

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Operatörünüzü iyi tercih edin ki şikayetçi olmayın.

xxxKessxxx

xxxKessxxx

Üye
aynı sorunlar hiç arama yapmadan telefon masanın üzerinde duruyorken bakiyeniz bitmiştir diye mesaj geldi 3000sms kullanıyorum onuda gönderemiyorum şebeke sorunu var sağlayıcınızla görüşün diyor :vur:vur
aynı şekiLde bende 3000 sms yapmıştım..sabah bir baktım krediniz bitmiştir diye bi msj şaşırdım kaldım şimdide msj yollayamıyorum yeniden dene deyip duruyor acaba kontör olmadığından mı??

AS_MU

AS_MU

Üye
aynı şekiLde bende 3000 sms yapmıştım..sabah bir baktım krediniz bitmiştir diye bi msj şaşırdım kaldım şimdide msj yollayamıyorum yeniden dene deyip duruyor acaba kontör olmadığından mı??
Ücretsiz sms göndermenin kontörle alakası olduğunu pek sanmıyorum sorun vodafone de müşteri hizmetlerini aramak için kontör yüklemeye korkuyorum yine alır diye:megafon:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

Olabilir. Çünkü vodafone de birçok servis de bedava halkın olsa bile kontör olmadığı için kullanılamaz. Bu da öyle bir durum gibi gözüküyor.

efendiesmer

Üye
3ooo ya da 5ooo sms farketmez kntr olmadığı durumlarda vodafone bi süre kullandırır sms hakkını daha sonra otomatikmen kitler... kntr yüklendiğinde ise acılır

_neden_

_neden_

Üye
Aynı şekilde 3000 sms paketi abonesiyim.
27.09.09 tarihinden beri mesaj gönderiyorum ama "ileti raporu "ve bana gönderilen mesajlar gelmiyor. Durumu farkettik ben vodafondan gönderiyorum arkadaşlarım cevabını T.cell'e gönderiyor... Bu bizim buluşumuz.,umarım vodafonda en kısa zamanda kendini bulur(!)

XentaL

Üye
##21# yapın telefonu yeniden aç kapat yapın mesajlar düzelir

by_dgn

Üye
##21# yapın telefonu yeniden aç kapat yapın mesajlar düzelir

kardes böyle olmucak. . . buda olmuya hala aynı hata. . . Bu Vodafon ömrümden ömür aldı. . . En ii si turkcelle geçmek. . xS

qirL1903

qirL1903

Üye
O kadar cok kampanya cıkarırsan bu olur :)

blind_of_07

Üye
Bugün Sabah Mesaj Gönderiyordu Telefon Ama Ama Öğleye Doğru Göndermemeye Başladı Şimdi Arkadaşı Aradım Aynı Sorun Ondada Varmış Hatta Onda Şebeke Bile Yokmuş Yeni Gelmiş Bakalım Ne Kadar Zaman Bitecek Bu İşkence ?

Üst Alt