Vodafone smart hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone smart hakkında...
evt arkadaslar oncelikle meraba bir hafta once vodafone smart aldım ama telefona ait oyun yok bulamadim telefonun ozellikleride hic bir yerde yok qwga mı ne hgwa mı ekran cozunurlugude ne sitesinde yaziyo nede kullanim kulavuzunda delircem bi yardim bu arada bulursaniz smartin ozelliklerinde PES 12 bulabilirmisiniz

horengul

Üye
evt arkadaslar oncelikle meraba bir hafta once vodafone smart aldım ama telefona ait oyun yok bulamadim telefonun ozellikleride hic bir yerde yok qwga mı ne hgwa mı ekran cozunurlugude ne sitesinde yaziyo nede kullanim kulavuzunda delircem bi yardim bu arada bulursaniz smartin ozelliklerinde PES 12 bulabilirmisiniz

Telefonunun ozellıklerı bunlar;

İşletim sistemi: Android 2.2.1 (Froyo)
İşlemci Hızı528 MHz
Dahili/Harici HafızaROM:512MB, RAM:256MB/ 32GB'a kadar micro SD kart desteği
3G Hız HSDPA 3.6Mbps HSDPA bağlantı hızı
2G Frekans Bandı850/900/1800/1900 MHz
3G Frekans Bandı WCDMA 2100 MHz
Ekran 2.8 inç kapasitif ekran otomatik döndürme destekli
BağlantıWIFI 802.11 b/g/n ve WIFI router, Bluetooth 2.1 versiyon+EDR
RadyoFM Radyo
Kamera2.0 MP FF Kamera
NavigasyonaGPS desteği (GpsOne Gen7)
Boyutlar: 103.8mm×56.8mm×12.6mm
Ağırlık 100g
Konuşma Süresi 270dakika
Bekleme Süresi 380saat
Uygulama Android Market/ Google Mail/Google Search/Google Talk/Google Maps/Google Calendar/Android Uygulamaları (Latitude,Ses ile Arama, Ses Kaydedici,Haberler ve Hava Durumu,Hesap Makinesi)
Diğer Facebook/Twitter/Proximity/light sensor

Oyun konusuna gelınce telefonun cok yavas. Androıde adım atan kullanıcılar ıcın uretılmıs bır telefon. HD oyunların hıcbırını kaldırmaz. Pes 2011 de HD oldugu ıcın bunuda kaldırmaz.
oyun detayları yuksek olan 2d oyunlarıda kaldıracagını zannetmıyorum.

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle hayatimi karartigin icin sagol simdi ben pes 12 oynayamayacakmiyim ︶︿︶

ultrayer6

ultrayer6

Üye
oncelikle hayatimi karartigin icin sagol simdi ben pes 12 oynayamayacakmiyim ︶︿︶

dostum sen oyun için aldıysan baştan hata yapmışın zaten, az daha ekleyip ucuz bi konsol alsaydın keşke.

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
aslinda butcem vardi lg optimus one alicaktim smartin tassrimina kapildim ama ici

horengul

Üye

valla dostum gerceklerı soyledım :)
Xda sıtesınde romlar var. Eger uygun guzel bır rom bulabılırsen Yenı bır rom yuklemenı tavsıye ederım. Huawei ıdeos u8150 var bende de. Senın telefon ıle hemen hemen aynı ozellıklere sahıp. 600 mhzden 728 mhzye cıkardım yenı bır rom ıle. Pes 12 oynatmasada cogu oyunu acar oldu :)

zehribahri

Üye
android'de yeniyim ancak dokunmatik telefonda o kadar da yeni değilim, sorun dokunmatik ekranda takılmalar oluyor. ben dokunmasamda ekranda oynamalar oluyor. androidde mi sorun var. yoksa donanımsal sorun mu var. ben çözebilir miyim servisine mi göndereyim. yardımcı olursanız sevinirim.

horengul

Üye
asırı yukleme yaptıysan telefona takılmalar normal
advanced task manager programını kurmanı onerırım. Acık olan programların sonlandırılması gorevını yapıyor
androıdde actıgın her programı cıkıs yapmadıgın surece acık olarak kalır.. buda kasılmalar meydana getırır.
bu ıslemı yaptıkdan sonrada sorun hala devam edıyorsa servıse gondermenı onerırım

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Cyanmod 7.1 i yukle guzel stabil rom 2.3 olur telin overlock var cok hizli ama smartla oyun zor yinede ram dusuk bnde smart kullaniyorum 945 pes oynuyordu 512 ram vardi bunda cok zor

zehribahri

Üye
Cyanmod 7.1 i yukle guzel stabil rom 2.3 olur telin overlock var cok hizli ama smartla oyun zor yinede ram dusuk bnde smart kullaniyorum 945 pes oynuyordu 512 ram vardi bunda cok zor

pek de stabil rom değil wireless ve bluetooth sorunları var denedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt