Arkadaşlar 5800 kullanıyorum pc suit aracılığı ile 5800 ı modem olarak kullanıp pc üzerinden internete rahat bir şekilde bağlanıyorum 5800 vodafone den internet ayarları kendisi otomatik almaktadır, bunun için herhangi bir ayar gerekmemektedir . Bağlantı hızı 460.8 kbs olmakta, ancak 7,99 tl lik aylık cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 mb dir. bazen 100 mb dede hızınz düşebiliyor ,bazen 1 gb bile kullanabiliyorsunuz. bu tamamen şans yada aylık kullanımınız ortalama 100 mb lerde ise şanslısınız , bu adil bir vatandaş değip bazı limit aşımlarına göz yumabiliyorlar ama unutmayın adil kullanım 100 mb dir ,100 mb den sonrası hızınız 96 kbs ye düşer ,tabi siz bu hızla google sayfasını bile açamassınız.Bu arada bazı arkadaşların internete giremediğini yada yükleme yada indirme yapamadığını okumktayım sorun ve çözümleri için yardımcı olmaya çalışayım
1-pc suit sürümü telefon yada pc ile uyumlu olmayabilir.
2-pc nizde virüs olabilir .
3-kablo dreviarınız uyumsuz yada yüklü değildir.
4-telefonunuzun internet ayarları yapılmamış olabilir.
5-herhangi bir internet paketine üye değilseniz ,kotörünüz bitmiş,yada fatura ödenmediğinden hat kapatılmış olabilir.
Arkadaşlar yukarıda yazdığım 5 sorun ile bizzat karşılaştım ,bence dikkate alın sizlerin sorunu da 5 beş problemle ilgili olabilir.