Vodafone cepnet ile bilgisayardan sınırsız internet! nasıl mı hadi oku!!!

Sponsorlu Bağlantılar

wldyslw

wldyslw

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone cepnet ile bilgisayardan sınırsız internet! nasıl mı hadi oku!!!
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. anlatacağım uygulama sadece nokia'da denenmiştir. kullanımı gayet basit. herkesin bildiği gibi vodafone ayda sadece 7.99 TL'ye sınırsız cepnet paketi veriyor. anlatacağım şeyde bununla ilgili. öncelikle pilgisayarınıza Nokia PC Suite uygulamasını indirelim ve programı kuralım. Daha sonra telefonumuzu uygun bağlantı yöntemiyle (Usb kablo, Bluetooth, Kızılötesi) bağlayalım. telefon bağlandığında bilgisayarda telefonun bağlandığına dair uyarı çıkacaktır. daha sonra PC Suiye'yi açalım ve menüden ''İnternet'e Bağlan'' seçeneğini tıklayalım 10 saniye bekledikten sonra internetiniz hazır... keyifli internetler :oke: teşekkürleri de unutmayalım lütfen :bye2:

• Beğen
Tepkiler: yasin208 ve Freedom Fighter

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
gzlll bişey bende şuanada telin netiyle pc den forumda dolaşıyorum şuandada olduğu gini :ehe:ehe :naughty::naughty:

erciyes79

Üye
ama ben bağlanmaya çalıştım olmadı bağlantı yok diyor ayrı bir ayar yapmamız gerekiyor mu telefonda veya bilgisayarda

время

время

Üye
Ama PC her zaman açık olması lazım değil mi ? Buda çok saçma :D

sen_kim_sin_be

Üye
pc açık olmadan da yapılabilir ben o yöntemi kulanıyorum bilmek isteyenlere yardımcı oılurum
[email protected]

OğuzcanAbi

Üye
benim net sınırsızdan kotalıya düşüncde kota dolunca yapıorum u işi
ama msn de çoq kişi olduğundan açmıo :ehe

wldyslw

wldyslw

Üye
    Konu Sahibi
lonely kardeşim zaten pcden internete girecen yoksa başka ne amaçla kullanacaksın??? mantık yani?

merdo85

merdo85

Üye
ben bu özelliği kullandım.tel n86 dıydı.tel baya ısınıyor.3g destekli telefonlarda daha verimli arkadaşın anlattığı olay.ama unutmayın telefonun bataryası çabuk ısınıyo.orjinal batarya değilse ciddi sıkıntı olabilir.bi de telefon hattının iyi çektiği yerde olması gerek nete güzel girmek için.artı sınırsız internet ama 100 mb dan sonra da hızı 3g den edge hızına düşüyor.oda katlanılmaz oluyor bazen

wldyslw

wldyslw

Üye
    Konu Sahibi
merdo arkadaşımız haklı telefon ısınıyor batarya yaklaşık iki saat gidiyor. ama tabiki telefondan da acil durumlar için bağlanılırır yoksa öyle internet keyfi yaşayayım diye değil...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
teşekürler..deneyecem

yasin208

yasin208

Üye
Allah bin kere razı olsun abi.. günlük 50 kuruş olanla girdim .. yavaş ama kotasız :d süper oldu teşekkürler.. buunun gibi bişey arıyodum

wldyslw

wldyslw

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim faydalanıyorsanız ne mutlu bize ve maxicep ailesine...

konyarapp

Üye
daha önce paylaşılmamış mıydı :hmmm

artismiyimneyim

Üye
peki arkadaşlar bu paketlere üye olup Lg Atom bilgisayarların arkasında sim girişi var bu simi oraya takarak internete bağlanmamız mümkün mü ?

w.cn

Üye
internet hızı yine düşük sınırsız deil arkadaşım