bybs
Üye
vodafone internet sorunu
arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun. Allah daha nice bayramları sevdiklerimizle beraber sağlık huzur mutluluk içinde geçirmeyi nasip etsin. benim danışmak ve bilgi almak istediğim konu vodafone internet bağlantısıyla ilgili. eşime yakın bir zaman da nokia e72 aldık. evdeki kablosuz bağlantıyla internete rahat ve sorunsuz bir şekilde girebiliyorum. ama tarifenin içinde internet paketi yok ve ne zaman bağlantıları kontrol etsem vodafonedan da internete bağlı görünüyorum.internete bağlanırken kablosuz bağlantıyı seçiyorum.bir iki sayfa açtıktan sonra bağlantıları kontrol ediyorum. vodafonedan da bağlı görünüyorum. daha sonra vodafone bağlantısını kes diyorum. bağlantı kesiliyor. daha sonra tekrar kablosuz bağlantıdan bağlanıyorum. ve tekrar kontrol ettiğimde vodafonedan tekrar bağlı olduğumu görüyorum. 50-100 kb bişey ama can sıkıcı.bu vodafone bağlantısını tamamen nasıl ortadan kaldırabilirim. detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler.