Vodafone sınırsız internet paketiyle bilgisayar üzerinden internet'e bağlanma sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

psikologg1

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone sınırsız internet paketiyle bilgisayar üzerinden internet'e bağlanma sorunu.
Merhaba arkadaşlar
yaşadığım sorun, almış olduğum sınırsız paketler ile bazen bağlanıp gayet güzel internete bağlanırken. Bazen bağlandı dediği halde. Sayfa açmıyor. Ve böyle olduğunda farkettiğim şey sağ alt köşedeki ikili bağlantı durum göstergesinin sadece birinin yanıp sönmesi, arkadaki'nin oynamamasıdır. Böyle olunca bağlandı dese de açmıyor hiç bir site. Umarım derdimi anlatabildim size
iyi günler

kollama4309

kollama4309

Üye
usb kablo da sorun olmasın kardeş ?

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Sizin sorununuz tam bağlanmaması. Yani Gönderilen kısmı değişiyor ama Alınan kısmı 0da kalıyor sanırım. Tam bağlantı sağlanamıyor... Kabloları tamamen çıkarıp baştan deneyin? Olmadı başka yollarla (USB, Bluetooth) bağlanmayı deneyin.. Benim bi kaç kez başıma geldi ama sonra dediğim gibi bağlandı...

deeplove78

deeplove78

Üye
Aynı sorunu ben de yaşıyorum yok mu bunun bir çözümü.
Arkadaşlar bilen birisi yardımcı olsun lütfen

zombiei

Üye
Arkadaslar benimkinde de ünlem işareti cikıyo hç baglanmıyo ltfn yardım edin

oviahmetovi

Üye
benimkindede bir ünlem işareti var eskiden ilk başta oluyodu ama yinede bağlanabiliyodum artık bağlanamıyorum nasıl düzelteceğim acaba?

bveo

bveo

Üye
Ya arkadaşlar aynı sorun bende de var.. Dizüstü bilgisayarım var. Bluetoothla bağlanıyordum eskiden gayet iyiydi. Durduk yere gitti. Aynen bende de bağlanıyo ama sağ alt köşedeki simgenin üzerinde ünlem var nolur bi yardım. Bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürdüm gene olmuyor :( :( :( :(

x1bc

x1bc

Üye
arkadaşlar bendede vardı ama artık şükür yok şu anda bilgisayar ile giriyorum sorun müşteri hizmetleri aylık abonelik yapınca vodafone internet kullanımını kapatıyorlar.ve vodafone live ile bağlıyorlar sizi yani wap ile böylece proxy ayarlarında yada ıp adresinde bir olumsuzluk oluyor.tam çözemedim.müşteri hizmetlerinden internet ayarlarını alın mesaj geldikten sonra malum ayarları kaydedin ve restart.ama wap ayarı için gönderilen vflive ayarını yüklemeyin.sorun çözülecektir.bu arada sabahtan beri 2gb fazla veri indirdim.ne bağlantı gitti nede hız düştü hala 460.8 süratli bir şekilde indiriyorum.saniyede 126kb indiriyorum.arayın müşteri hizmetlerini.wap ile değil internet ile bağlanmak istiyorum diyin.eğer derlerse wap ücretsiz yani paket dahili aylık sınırsız 8tl kanmayın.sonra diyecekler internet ücretli kb başı bilmem kaç kuruş.olsun siz yinede interneti tercih edin benden şu ana kadar lira gitmedi yani sanırım ücret yok.siz yinede bağlanınca liranızı kontrol edin yani 30 saniye yada 1 dk. filan girin bir yerlere sonra çıkın 10-15 dk bekleyin kontrol edin lira eksilmişmi.bende olmadı ama işinizi sağlama alın

ugur721

Üye
arkadaşlar internete bağlanabilmek için telefonun usb kablosunu mu takmamız lazım??

asigsasi

asigsasi

Üye
Internet üzerinden 3 -4 çeşit ayar aldım ve pc suite ile cepnet aylık paketiyle bağlandım fakat sadece veri gönderiliyor veri alınamıyor bunun için ne yapmam gerek

x1bc

x1bc

Üye
Internet üzerinden 3 -4 çeşit ayar aldım ve pc suite ile cepnet aylık paketiyle bağlandım fakat sadece veri gönderiliyor veri alınamıyor bunun için ne yapmam gerek
dediğim gibi sadece internet ayarlarını al şu anda hesabın wap için açık internet için kapalı internet bağlantısını açtır yukarda yazdığımı okumadın mı

asigsasi

asigsasi

Üye
Ben online işlemlerden hem wap hem internet ayarını aldığıma göre interneti açtırmış olmuyormuyum

x1bc

x1bc

Üye
hayırrr
diyorum ya bende de aynı sorun vardı.8 kere filan internet ayarı ve wap ayarı gönderdiler hatta ben başka telefondan arayarak ayarlarımı ordaki müşteri hizmetçisine elle yaptırdım sorun çözülmedi.sonra bir daha arayayım dedim olmazsa komşunun wifi sinden yada wap tan bağlanırım dedim.aramadan önce wap internet ve mms servis ayarlarını telefondan sildim.sonra aradım dedimki ben internete wap üzerinden bağlanıyorum ama ben vodafon internet üzerinden bağlanmak istiyorum.dediler
beyfendi vodafon internet ücretli bayt başına bilmem kaç kuruş bende olsun dedim çünkü biliyorum ücretsiz olduğunu ama kandırmaca yaptı orda sonra
tamam efendim vodafon internet bağlantınızı açıyorum onaylıyormusunuz dedi bende evet dedim birde dedim internet ayarlarını gönderirmisiniz tamam dedi gönderdi telefonu kapattım.
servis mesajı geldihem wap (vodafon live) hemde vodafon internet içinben live i yüklemeden sildim ve sadece interneti yükledim telefonu kapattım ve açtım.bu güne kadar bir sorun yok çok şükür ve bilgisayardan yazıyorum şimdi download upload ediyorum harika bişi.

bu arada yukarda download hızını yazmıştım 126 diye şimdiki hızım 920kb ile 2.6 bps arasında değişiyor.bu hız ayarlamasınıda turbo internet adlı programla yapabilirsiniz

asigsasi

asigsasi

Üye
Çok çok teşekkürler olay tamamdır

asadmavi

asadmavi

Üye
Arkadaşlar 5800 kullanıyorum pc suit aracılığı ile 5800 ı modem olarak kullanıp pc üzerinden internete rahat bir şekilde bağlanıyorum 5800 vodafone den internet ayarları kendisi otomatik almaktadır, bunun için herhangi bir ayar gerekmemektedir . Bağlantı hızı 460.8 kbs olmakta, ancak 7,99 tl lik aylık cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 mb dir. bazen 100 mb dede hızınz düşebiliyor ,bazen 1 gb bile kullanabiliyorsunuz. bu tamamen şans yada aylık kullanımınız ortalama 100 mb lerde ise şanslısınız , bu adil bir vatandaş değip bazı limit aşımlarına göz yumabiliyorlar ama unutmayın adil kullanım 100 mb dir ,100 mb den sonrası hızınız 96 kbs ye düşer ,tabi siz bu hızla google sayfasını bile açamassınız.Bu arada bazı arkadaşların internete giremediğini yada yükleme yada indirme yapamadığını okumktayım sorun ve çözümleri için yardımcı olmaya çalışayım
1-pc suit sürümü telefon yada pc ile uyumlu olmayabilir.
2-pc nizde virüs olabilir .
3-kablo dreviarınız uyumsuz yada yüklü değildir.
4-telefonunuzun internet ayarları yapılmamış olabilir.
5-herhangi bir internet paketine üye değilseniz ,kotörünüz bitmiş,yada fatura ödenmediğinden hat kapatılmış olabilir.
Arkadaşlar yukarıda yazdığım 5 sorun ile bizzat karşılaştım ,bence dikkate alın sizlerin sorunu da 5 beş problemle ilgili olabilir.

asadmavi

asadmavi

Üye
merhaba bu turbo internet olayını bi açarmısın? ,bu programı nereden indireceğiz ? , bu turbo internet telefonamı pc yemi kuruluyor?
Bu arada 5800 kullanıyorsanız joikospot var onu indirip telefona kurun telefondaki interneti wi-fi olarak 100mt çevreye yaymaktadır ,ve laptap kullanıyorsanız kablosuz olarak telefondaki interneti laptop da kullanabilirsiniz program 54,0 mbps hızına kadar wi-fi sinyallerini desteklemekte ama telefon 460,8 kbs hızında bağlanıyor dolayısı ile bu hızda internete girebiliyorum sped testlerde telefonu pc ye kablolu baglasamda wi-fi bağlasamda değişen bişiy yok aynı hızda hız düşümüde olmuyor .
sped test sonuçlarım
ping : 150
indirme : 100 ila 130 arası değişmekte.
yükleme : 100 ila 120 arası değişmekte.
hat : vodafone
Paket : aylık cepnet 7,99 tl 100mb (standart internet),ama 100 mb yi geçince hız düşüyor .

asadmavi

asadmavi

Üye
Turbo internetin son sürümünü kendi sitesinden indirip kurdum (gün kısıtlamalı) iki gün test ettim 0,00001 byt faydası bile faydası olmuyor yani torbolu,benzinli,gazlı,mozotlu internet fos ttnetden gerisi hikaye...:)

angelaface

Üye
bağlantı özelliklerine girin ve orada vodafone un bağlanırken kendisi verdiği dns var. kısaca tcp\ip bölümünü otomatik ip adresi al olarak değiştirin sorun giderilmiş olur..

Üst Alt