vodafone mobile modem arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

evanescence

evanescence

Üye
    Konu Sahibi
vodafone mobile modem arıyorum
arkadaşlar sadece vodafone modem arıyorum ilgelenenler özel mesaj
atsın..

sarıoklar

Üye
vodafone'da 54 lira zaten. 1gb internet hediye. peşin fiyatına 6 taksit.

evanescence

evanescence

Üye
    Konu Sahibi
ben dırek modem alıp kendı hattımda cepnet ıle baglanmak ıstıyorum sanıyorum vodafonedan alrsam kendı hattyla gelıyor benım buna ıhtıyacım yok o yuzden ya da ben yanlıs bılıyorum

sarıoklar

Üye
hat vermiyorlar sadece modem.

celibar

celibar

Üye
1 gb hediyeyi muhtemelen 1 veya 2 yıl zorunlu kullanım karşılığında veriyorlardır.abim elektro world te simkart okuyucu görmüş 10
Tl diyordu.abim simkartını tak internete gir diyodu.araştırmaya değer.

evanescence

evanescence

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim cok sagol 3g destekli mi acaba benim tel n72 sadece edge ile baglaniyor pc ile cok yavas oluyor o yuzden hspda ya da umts destekli olmali

sarıoklar

Üye
kontrat yok,formalite yok,kontörlü hatlar için vodem 3g ve hsdpa destekli.en ucuzu vodafone'da
1 ay 1gb hediye.6 taksit yapılabiliyor.dilerseniz sonra cepnet alıp kullanabilirsiniz.

kpln04

kpln04

Üye
vodafonlarda 69 tl değil mi arkadaş 54 diyor bende arıyorum çok acil lazım vodafondan mı alayım acabc

OğuzcanAbi

Üye
Bende 5800ile giriorum kota dolunca süper hızlı ne gerek war sim kart okuyuc falan

Larock

Larock

Üye
1 gb hediyeyi muhtemelen 1 veya 2 yıl zorunlu kullanım karşılığında veriyorlardır.abim elektro world te simkart okuyucu görmüş 10
Tl diyordu.abim simkartını tak internete gir diyodu.araştırmaya değer.

ben dırek modem alıp kendı hattımda cepnet ıle baglanmak ıstıyorum sanıyorum vodafonedan alrsam kendı hattyla gelıyor benım buna ıhtıyacım yok o yuzden ya da ben yanlıs bılıyorum

sim kart okuyucu ile internete bağlanamazsınız.

vodafonenin verdiği modemde de hiçbir taahhüt veya zorunluluk yok. istediğin vodafone sim kartını takıp kullanabilirsiniz. zaten modemle beraber sim kart da verilmiyor.

volki_can

Üye
valla bende aldım bi hatta tanımlıyorsun sonra istediğin simi takıyorsun cep net biraz yavaşta olsa bence çok iyi turkcell 50 kuruşa 15 mb veriyor sınırsız kullanıyorsun kazıklanmaktansa yavaş interneti tercih ederim ama cep telefonunda bağlanırsan o ayrı süper valla ben kullanıyorum:hmmm

kpln04

kpln04

Üye
ben de vodem aldım şu an vodafone nin 3G`nin birinci yıl şerefine verdiği bir haftalık neti kullanıyorum hız süper valla ttnet 1 mbps kullanıyordum 1 yıl önce ondan bile hızlı

evanescence

evanescence

Üye
    Konu Sahibi
gerek kalmadı arıtık öyle bir yol buldum ki net beleş

turgayaydın

Üye
arkadaslar bu mobil modemde sim kartimizi takip internete baglnabiliyor muyuz eger baglanabiliryorsak hizi nasil oluyor tarifem aylik cepnet tarifesi

b_cakir78

b_cakir78

Üye
vodafone hattı kullanıyor isen bılgısayarına nokıa pc suite indir bılgısayarına kur nokıa baglantı kablosu ile telefonunu bılgısayarına bagla vodafone gunluk veya aylık internet abonessı oldunmu tamamdır ben gırıyorum

avciero

Üye
vodafondan 8 tl ye cepnet paketine üyeyim.nokia pc suite ile usb üzerinden baglanıyorum.vodafone mobil modem ile arasında hız farkı varmıdır

yanlic35

yanlic35

Üye
al bi n 80 modemede gerek yok bağlan bilgisayarda 3g hızında internete 8 tlye

anlamamki

Üye
vodafondan 8 tl ye cepnet paketine üyeyim.nokia pc suite ile usb üzerinden baglanıyorum.vodafone mobil modem ile arasında hız farkı varmıdır
evet bende bunu ogrenmek ıstıyorum hız farkı ne derece bırde vodofone modemde 2 pc yı baglamak ıstıyorum bu mumkunmu cet5 baglantısı gıbı saygılar

Takipçi Satın Al

Üst Alt