Vodafone Mobil TV - Abone olmadan kullanım(?) hakkında yardım edebilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Mobil TV - Abone olmadan kullanım(?) hakkında yardım edebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar.
Bir arkadaşım Vodafone Mobil TV'yi abone olmadan N73'de izliyor.0 (sıfır) kontörü var.3G yok ama arkadaşın 3G'si açık...
>Abonelik olmadan izlenebildiği doğru mu?
>Aboneliğin 3 ay bedava olduğu doğru mu?
>Ben şimdi izlesem otomatik olarak abone olmuş olur muyum?
>3 ay bedava ise 3 ay dolduktan sonra iptal edememe gibi bir sorun olur mu?
>Abone olmadan izlemek olabiliyorsa abone olmuş gibi bedava mı olur yoksa kontör gider mi?
>Abone olmadığımız zaman bedava değilse arkadaşın kontörü olmadığı için mi kontör gitmiyor?
Sorularıma cevap verebilecek bir uzman aranıyor, var mı?:)

karayel90

karayel90

Üye
kardeş üç AY sonra vodafone live wap sitesinden hesabım bölümünden:yuru iptal edebilirsin

karayel90

karayel90

Üye
ha bide bizim arkadaş bedava kullanıyormuş galiba mtv yi oluyormuş kardeş eğer mtv ayarlarında bi sorun olursa bana mesaj at ben sana yardımcı olurum:oke:

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Ne garip...Kimse bir şey bilmiyor mu?:islik

Burakistan

Burakistan

Üye
ücretsiz kullanım hikayesi şimdi şöyle : normalde mtv ye ilk ay ücretsiz giriş yapabilirsin fakat MVS döneminden beri izliyorsan sana 3 ay ücretsiz abonelik veriyorlar...şu an aboneliksiz giriş yapanlar ise sel döneminde abone olanlar ...sel felaketinde hizmet veremedi ya o günlerin bir nevi özrü gibi bir şey sanırsam...:pro:

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz kullanım hikayesi şimdi şöyle : normalde mtv ye ilk ay ücretsiz giriş yapabilirsin fakat MVS döneminden beri izliyorsan sana 3 ay ücretsiz abonelik veriyorlar...şu an aboneliksiz giriş yapanlar ise sel döneminde abone olanlar ...sel felaketinde hizmet veremedi ya o günlerin bir nevi özrü gibi bir şey sanırsam...:pro:
Teşekkürler. :oke:
N70-1 desteklemiyor diyor zaten Vodafone live'a girdiğimde. :ehe

Burakistan

Burakistan

Üye
вυяακ;1699105' Alıntı:
Teşekkürler. :oke:
N70-1 desteklemiyor diyor zaten Vodafone live'a girdiğimde. :ehe

dostum yanılıyorsun N70 destekliyor mobil tv yi...gir bak:

sedces

sedces

Üye

ben selden 2 hafta önce MobilTV ye üye olmuştum

şmdi ise 1 ayın dolduğu çok oldu ücretsiz aboneliğim 4 ekimde bitmişti halbuki
ama hala linklerden hatta live dan MobilTV ye ücretsiz bağlanabiliyorum :)

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
omer1230

omer1230

Üye
bende bedava 3 ayı geçti heralde doya doya n73'te kullandım şimdi paketlere üye olmamı iistiyor

Üst Alt