Vodafone Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

alperen1313

alperen1313

Üye
arkadaşlar selamlar değerli lg Ks360 ı alıpta işlem yapamayanlar için manuel ayar ;
Menu-Bağlantı-Şebeke-Erişim noktası-Seçenek->Yeni erişim noktası
İsim: Vodafone Live
Taşıyıcı: Gprs
Apn: vflive
Kull. Kimliği: vodafone
Şifre: vodafone
Birincil sunucu
İkincil sunucu:
Menu-Tarayıcı-Ayarlar-Şebeke profilleri-Seçenek "Yeni profil
İsim: Vodafone Live
Anasayfa:
Proxy: Açık
Ip adresi:212.065.136.226 (noktalar otomatik yazılıdır ancak silinebilir durumdadırlar)
Port numarası: 9401
Erişim noktası: Vodafone Live seçilir
Kaydet seçilir. Gelen ekranda Vodafone Live seçenekte etkinleştirilir

ozkang007

Üye
evt bnde yapıyoo

geminiport

geminiport

Üye
tesekurler krdsm

alperen1313

alperen1313

Üye
rica ile

yigit27

Üye
teşkür

alperen1313

alperen1313

Üye
ne demek

gokhangural

Üye
Sadece Vodafonenin Anlaşmalı Olduğu Salakca Olan Messengerde ücretsiz. Bi işe yaradığı yok sadece yazı yaz başka bişi diil..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
turkcel msn bedava bikac telfnla sinirli vodafon bdeva oluyor bikac telfnla avea ayni sekilde ne anlarsniz bundan

SlashGun

SlashGun

Üye
sarmaz bizi. bizim tellere olmuyor.teşekkürler konu için.

cbnnp

Üye
ya bu ks360 ta vodafone msn olmuyor bi türlü yapamadım ya ! :( yazılanlarıda yaptım ama olmadı npm bn smdiii :(

bandrma

Üye
nokia 3120 classic te destekliyomu bunu

bzyz33

Üye
benden hiç kontr gitmior isteddim kadar baglı duruyorum batarya bitesene kadarda kapan mıyor.

mehtap0712

Üye
vodafone hatlı n 70 olan nokıa telefonuma msn ve facebook yuklemek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırımm

muhmtt

muhmtt

Üye
selam ben nokıa n70 in vodafone messengerini nokıa 7610 a yükledim
fakat kolay olmadı

cbnnp

Üye
ya benim telefonda olmadı bunları yaptım bi türlü girmiyor hadi kontör yok ondan diyelim internet paketine de aboneyim ama maalesef yapamadım bi yardım edecek olan yokmu :(:vur

azrailix

Üye
arkadaş link çalışmıyo herhalde

emrahsii

Üye
Aynısı bende de oldu çözen arkadaşlar warsa sewiniriz yha :(

--------------- Ekleme ---------------

Hiç mi bileniniz yok yha: (:hmmm

bu sorun bende de vardı vodafone nin sitesinden live ayarlarını da göndermiştim telefona ama olmamıştı. arkadaşlar telefondan live.vodafone.com/vfmsg adresine girip önce telefonunuza ordaki ayarları göndereceksiniz ondan sonra vodafone messengeri telefonunuza indirip kuracaksınız tabi telefonunuza bu adresten gönderdiğiniz ayarları varsayılan olarak etkinleştireceksiniz sorun çözülüyor msn yi kurarken çıkan evet hayır mesajına evet deyin denmiyorsa hayır deyin oturum açma ekranı geliyor kullanıcı adı şifre yazın oturum açarken tekrar soruyor sertifika olayını orda evet dersiniz.

29173002420

Üye
iyi de link

jalal232

jalal232

Üye
beyler mesenger programını yüklemek ücretsiz ... mesajlaştıgınız kadar ücret ödersinizz...ve bunu neden ücretsiz die duyurdular anlamadım vodafone sitesinde de ücretsiz falan dio..anlamadım neresi ücretsizz :)

--------------- Ekleme ---------------

nasıl kontur gıtmıyor acıklarmısın??* peki mesaj atmayı hiç denedin mi vodafone kendı sıtesınde mesajlastıgın kadar ucret odersın die.. vodafone sana torpil geciyo olmalı..

ahmet_96

Üye
link açılmıyor :@

Takipçi Satın Al

Üst Alt