Vodafone Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

EsasOqlan

Üye
bendede veriyo ya hata telefonum K750i lisdede yoqtu ama artik var dowloand linkini gönderdim kordum tele uygulama aciliyoor bir kac saniye sonra baglanti hatasi(38) diyor anlamadim :S arkadaşlar sorunu bilen varmi??:agla

sarıoklar

Üye
vodafone live ayarlarının yapılı olması ve internet profilinde bu ayarların seçili olması gerekiyor.

topgun1111

Üye
Yav ben vodafone live den indirmeye çalışıyorum indşrmeye başlıyor yazısı çıkıyor öyle kalıyor telefonum n73 burda sorun nedir arkadaşlar yarım saat beklemek mi gerekiyo indirmek için acil yardım !!!!!!!!!1

--------------- Ekleme ---------------

birde illa bu messenger programı ile mi bağlanmak gerekiyor.turbo msn den girsem yine bedava olmaz mı ?

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler

dragoonbjk

Üye
eywallah emice savvvolllll!!!!!!!!!!!!!!

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Yav ben vodafone live den indirmeye çalışıyorum indşrmeye başlıyor yazısı çıkıyor öyle kalıyor telefonum n73 burda sorun nedir arkadaşlar yarım saat beklemek mi gerekiyo indirmek için acil yardım !!!!!!!!!1

birde illa bu messenger programı ile mi bağlanmak gerekiyor.turbo msn den girsem yine bedava olmaz mı ?

Serifika ayarlarını kontrol et veya baştan firmware at :) inmesi gerekir bence.:deal::oke:

c4mb4zz

Üye
ya inş yapabilirim

ayarlar derken

isokayaci

isokayaci

Üye
arkadaşlar öncelikle vodafone sınırsız bedava oldu ayrıca kontörü giden arkadaşlar msn bağlanırken şebek erişimine izin werilsinmi yada buna benzer uyarıya ewet dedikten 'sonra' gelen uyarıya hayır derlerse kontör gitmiyecektir.

kayazaki2

Üye
yin gali vodafone messenger süresiz bedava ayrıca N ve E serisi telefonlar listede olsada SERTİFİKA işi nedenyile yüklenmiyor.

xerxer

Üye
Bende 6300 var telden girip vodafone ayarlarını tele indirip kuruyorum sonra verdiği linke girip msn indir'e tıklıyorum.Bana sertifika simde yada telde değil hatası veriyor.Bir türlü halledemedim yardım lütfen

zeki118

Üye
yada 6300 için msn uygulamasını indirip buraya koyabilcek varmı benim tüm ayarlarım yapılı olmasına ragmen ben indiremiyorum müşteri hizlemetlerinide aradım sertifika hatası alıyorum buraya yükleyebilcek olan varmı yardım lütfen :(

bloodbower12

Üye
6300 için yokmu acaba annemin tele yapacağımda

alperen1313

alperen1313

Üye
kardeşlerim selamlar
Vodafone msn e yeni cihazlar eklendi biliyorsunuz mevcuttaki cihazlar
Destekleyen diğer modeller:
- Nokia N95 ve Nokia N95 8GB/Classic ,

- N73, N70, 6630, E65.

- Sony Ericsson W910i,

- K750i Samsung E250,

- Samsung U700,

- Samsung E250i

- Samsung E251

Windows Live Messenger ya da Yahoo Messenger hesabı

Samsung E250 modeli sadece Windows Live Messenger‘ı desteklemektedir ve bu modelde kişi listenizde

en fazla 50 kişi olabilir. Diğer modellerde 150 kişidir.

*Hem Windows Live hem de Yahoo! servislerinden günde en fazla 300 mesaj gönderebilirsiniz.
Kullanım limitini doldurduğunuz takdirde Vodafone Messenger kullanımınız gün sonuna kadar sınırlanacak,

gün bitiminde tekrar aktive edilecektir. Vodafone Messenger ile alacağınız mesajlarda herhangi bir sınır

yoktur.

saygılar kardeşlerim

ilo53

ilo53

Üye
vodafone msn yuklemek ucretsız dedıler yukledım opera mını ve bı baktım hattımdan 17 kntr gıtmıs musterı hızmetlerıne maıl yolladım

sarıoklar

Üye
vodafone msn yuklemek ucretsız dedıler yukledım opera mını ve bı baktım hattımdan 17 kntr gıtmıs musterı hızmetlerıne maıl yolladım

yükleme yaparken "vodafone live" bağlantstyla yüklememişsinizdir

ilo53

ilo53

Üye
vodafone wap ayarlaarım vardı

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
cok kardeşimizin de dediği gibi live msn e bağlanırken kontör eğer live apn i üzerinden bağlantı yapılıyosa düşmez..
bunun yerine internet ya da wap sa bundan dolayı düşer.

ilo53

ilo53

Üye
tessekkurler kntr ıadesı yaparlarmı

karadenizzz55

karadenizzz55

Üye
suanda vodafonede hep sınırsız msn vodafone rakıp tanımıyor gercekten halka hızmet :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt