Vodafone messenger

Sponsorlu Bağlantılar

samsung22

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone messenger
Vodafone Messenger Nedir?

Vodafone Messenger bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda bile en popüler anlık mesajlaşma servislerini (Windows Live ve Yahoo!) cep telefonunuzdan kullanabilmenizi sağlayan bir uygulamadır. Vodafone Messenger ile Windows Live ve Yahoo! Messenger servislerine bağlanıp listenizdeki arkadaşlarınızla özgürce mesajlaşabilirsiniz. Uygulamayı cep telefonunuza ücretsiz olarak indirdikten sonra arkadaşlarınızı listenize tekrar eklemeniz gerekmez.

Vodafone Messenger’ı kullanmak ÜCRETSİZDİR. Vodafone Messenger ile mesajlaşırken kullandığınız data miktarı için ücretlendirilmezsiniz.

Vodafone Messenger’ı hem ön ödemeli hem de faturalı Vodafone hattı sahipleri kullanabilirler.

Eğer destekleyen bir telefonunuz varsa Vodafone Messenger’ı telefonunuzda kullanmaya başlamak için 2 yöntemi de kullanabilirsiniz:

Destekleyen telefonlar:
Samsung E250, U700,
Nokia N95 8GB, N95, E65, N73, N70, 6630, 6300, 6280, 5300.
SonyEricsson K750i, W910i.

Vodafone Messenger’ı indirmek ve kullanmak tamamen ücretsizdir.

• Beğen
Tepkiler: sevgiliyim, efe85, slayer3418 ve 21 diğerleri

okeane3110c

okeane3110c

Üye
smartcell s-line için olurmu bu msn ?

ze roberdo

Üye
efdwq

hotbord_34

Üye
Benım telefonum 6600 destekleyen modeli 6630 desteklıyor ben dıger msn programların ıntenet paketı alıp kullanıyorum

metalperre

Üye
kardeş linki biriniz verinde indirelim ya siteden inmiyor

yyesimm

Üye
Ben Bilberry b66 kullanıyorum, vodafone msn için kullanıcı adı,şifresi,apn hesap adı ve doğrulama bilgisi gerekli. Bütün bunları nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

mezomato

Üye
Bu yeşim Acaba benim tanıdığım yeşimmi rodi de mi çalışıyorsun ayıptır sorması

ismailgsli

Üye
güzel paylaşım kardeşim

yfo61

yfo61

Üye
link nerde kardeş?

oguzhankay

Üye
ewqe

aryscat

aryscat

Üye
Ben Bilberry b66 kullanıyorum, vodafone msn için kullanıcı adı,kodu,apn hesap adı ve doğrulama bilgisi gerekli. Bütün bunları nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

LIVE yaz 7048 e gönder ücretsiz gelir. Gelmezse müşteri hizmetlerini ara gelir.

ayhan855

Üye
6220 classic kullanıyorum program çalısıyor ama bağlanmak ıstediğimde servis kullanım dışı (code 503) hatası veriyor neden olabılır

canavartepe

Üye
ya bide vodefone messenger 100 kişi sınırlı.kimler açık değil göremioz yaw

mobilyacıaga

Üye
nokıa 6210 navigatör lere nie olmuo yaf..onca para verdik msn yok hayret:off:

Bystone

Bystone

Üye
Ya arkadaşlar ben hiç memnun değilim bu uygulamadan.Vodafone ücretsiz yaptı ama bağlantı benim telefonumda sürekli kopuyor.Bana gelen iletiler geç görünüyor.Karşı taraf bana bir dünya ileti yolluyor ama benim telefona ulaşmıyor.Bilmiyorum sizin telefonda da varmı böyle sorunlar.Ayrıca titreşim yollanmıyor ve çevrimdışı kişiye ileti yollanamıyor.Karşı taraf çevrimdışı bir şekilde sana yazıyor yazıyor ama sen ona hiçbir şekilde ileti atamıyorsun.Çok gıcık bir uygulama ben telefonumdan kaldırdım artık uğraşmıyorum bu msnle...

arpaat

Üye
yaw ben sony ericsson k750i kullanıyorum vodafone web sitesinde destekliyor görünüyor ama telefondan bakınca desteklemiyor diyor bilgisi olan var mı?????????

kaka99

Üye
bir türlü olmuyor yahu :S

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
teşekkürler paylaşımın için ama nerden indircez_?

sesgelir1984

Üye
slm

OMENXXXRAIN

Üye
konuya biraz düzeltme yapmak istedim burda çok az bir model yazılmış ancak herkes telfonuna indirip denesin ben bir turkcell teknoloji uzmanı olarak bu modellerde çalışan program nokia yada samsungun diğer modellerindede çalışabiliyor denenmesi gerekir bence model ismi yok diye üzülmeyin deneyin derim. birde programı vodafonenin internet sitesine cepten girerek indirebilirsiniz

Üst Alt