Vodafone Messenger Tamamen Ücretsiz... (Ayarlar vs.) Hala Devam Ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Messenger Tamamen Ücretsiz... (Ayarlar vs.) Hala Devam Ediyor.

Vodafone Messenger Nedir?

Vodafone Messenger bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda bile en popüler anlık mesajlaşma servislerini (Windows Live ve Yahoo!) cep telefonunuzdan kullanabilmenizi sağlayan bir uygulamadır. Vodafone Messenger ile Windows Live ve Yahoo! Messenger servislerine bağlanıp listenizdeki arkadaşlarınızla özgürce mesajlaşabilirsiniz. Uygulamayı cep telefonunuza ücretsiz olarak indirdikten sonra arkadaşlarınızı listenize tekrar eklemeniz gerekmez.

Vodafone Messenger'ı kullanmak ÜCRETSİZDİR. Vodafone Messenger ile mesajlaşırken kullandığınız data miktarı için ücretlendirilmezsiniz.

Nasıl Kullanabilirim?

Vodafone Messenger'ı hem ön ödemeli hem de faturalı Vodafone hattı sahipleri kullanabilirler.

Eğer destekleyen bir telefonunuz varsa Vodafone Messenger’ı telefonunuzda kullanmaya başlamak için 2 yöntemi de kullanabilirsiniz:

1. MSN ya da YAHOO yazıp 7048’e göndererek cep telefonunuza gelen mesajdaki linkten uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. (7048’e gönderilen mesajlar 1 SMS ile ücretlendirilmektedir.)
2. Cep telefonunuzdan live.vodafone.com adresine giderek Chat bölümünün altında yer alan Vodafone Messenger sayfasına girip İndir linkine tıklayarak uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz.

Destekleyen telefonlar:
Samsung E250, U700,
Nokia N95 8GB, N95, E65, N73, N70, 6630, 6300, 6280, 5300.
SonyEricsson K750i, W910i.

lgkg300

lgkg300

Üye
ücretsiz değil bi kere kontör bakişyeniz sıfır olduğunda ücretsiz ama bakiyeniz olduğunda kontör küsüratlı olarak iniyor ister inanın ister inanmayın ben bizzat denedim. vodafonu karalamak için değil doğru olduğu için söylüyorum

156asd156

Üye
evt dostum ayrica vodafone livede n95 destekliyo n79 desteklemiyor:)

lgkg300

lgkg300

Üye
Ayrıca, vodafone sitesinde vodafone messenger indirmek ücretsizdir diyor yalan
bakiyeniz olmadan live bağlanabilirsiniz ama msn indiremezsiniz yani msn indirirken ki vodafone msn boyutu 375 kb felan dolayısıyla size 2 kontörden fazlasına mal olur :) bilginize

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
bilgi vodafone web sitesinden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt