Vodafone Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

Arif00

Üye
nokia 6300 e indirdim ayarlarım falanda tamam ama programı acıyorum sonra söyle dio ücretlendirme servisine bağlantı başarısız:(38) yazıo ve acılmıoo lütfenn yardımm edinn

arslan_live

arslan_live

Üye
nokia 6300 e indirdim ayarlarım falanda tamam ama programı acıyorum sonra söyle dio ücretlendirme servisine bağlantı başarısız:(38) yazıo ve acılmıoo lütfenn yardımm edinn
Aynısı bende de oldu çözen arkadaşlar warsa sewiniriz yha :(

--------------- Ekleme ---------------

Hiç mi bileniniz yok yha: (:hmmm

alperen1313

alperen1313

Üye
arkadaşlarım 38 hatası mevcut cihazın yazılımı ile ilgil,i bir durumdur..
ama çözülür..

aynen öyle halka hizmet

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaslar benim e250 telefon var vodafone messengeri indirdim ama acmaya geldiğinde sıra e posta ve parola dogrulanıyor dıyıp oylece kalıyor 15 dk bekledım yıne acılmadı bir el atsanız su işe neden kaynaklaniyor bilen varmi live ayarları yapılı:(

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar benim e250 telefon var vodafone messengeri indirdim ama acmaya geldiğinde sıra e posta ve parola dogrulanıyor dıyıp oylece kalıyor 15 dk bekledım yıne acılmadı bir el atsanız su işe neden kaynaklaniyor bilen varmi live ayarları yapılı:(

Belliki telefondan kaynaklanan bir sorun değil "Vodafone Messenger" dan kaynaklanan bir sorun hiç böyle bir sorun 'la karşılaşmadım. Arkadaşın e-250'sine de yükledik hemen açtı. Bence Müşteri hizmetlerini aramalısın... NOT:[Yardımcı olurlarsa eğer] {Bende olmamışlardı da :( }

Bende de aynı sorun olmuştu. Yeni aldığım LG Cookie vardı ve uyanıklık yapıp eski 6630'daki Vodafone messenger'i fexplorer'la kopyalayıp LG'ye attım. Kurulum başarılı oldu hemen yükledi fakat açığımda bağlantı başarısız [38] dedi maalesef... Bunun nedenini buldum hani uygulama'yı açtığımızda "Soket" bilgisi varya işte onu gönderemiyor telefon {mesela samsung bunu yapabiliyor.] İşte aynen benim LG'de öyle aynı hatayı veriyor.Bence bu "Vodafone Messenger" yazılımından kaynaklanan bir sorun değil. Telefonun "Java" yazlımından kaynaklanan bir sorun olsa gerek... Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

alperen1313

alperen1313

Üye
mevcut kullanılan cihazın java sürümü eski ise güncel sertifikalı programları desteklemez bundan dolayı 38 hatasını ve bağlantı hatasını alıtrsınzı düzeltebilmek için versiyon yükseltmeyye ihtiyac vardır

rangers

Üye
arkdşlar bende nokia 5300 var vodafone msj gönderdi yani link i gönderdi ama link e tıladıgımda sunucuya erişim yok diyo ama telefon normalde nete baglanıyoo

alperen1313

alperen1313

Üye
arkdşlar bende nokia 5300 var vodafone msj gönderdi yani link i gönderdi ama link e tıladıgımda sunucuya erişim yok diyo ama telefon normalde nete baglanıyoo

kardeşim selamlar
bağlantı ayarlarında bir hata yapılmış olabilir..
link geldiğinde baüğlantıyı al..
daha sonra bağlantıyı aç..
eğer sorunu burada veriyorsa ..
erişim noktalarına bakabilirsin..
live olacak..
buna rağmen bağlanamıyorsa..

mhmt91

mhmt91

Üye
Bende De Kontör Düşüyordu 1-2 Hafta Önce. 12 Kontörüm Gitti. Müşreti Hizmetini Aradım, Anlattım. "Data Center'a Sorununuzu Bildiren Kayıt Oluşturdum." Dedi.Sorununuz İncelenip Size Dönülecek Dedi. Tam Hatırlamıyorum Ama 4 Ya Da 5 Gün Sonra 12 Kontörümü Hattıma Tekrar Yüklediler. Kontör Düşenler Olursa Müşteri Hizmetini Arasınlar!

Unutmayın Müşteri Hizmetlerini Aramak; Sadece 2 Kontör / Arama Başı.

gfbatman

Üye
arkdaşlar ben üye oldum ama indirdiğimde şu hatayı veriyo ( bad request )

Telefon modelim samsung U700

çözen varsa yardımcı olsun lütfen :(

aziz89

Üye
Buraya da vereyim .jad ları atıp telefonunuzun internetinden indireceksiniz yoksa bağlantı 38 hatasını vereir ayrıca indirmek te ücretsiz zaten. 176x200 ve 240x320 mevcuttur tüm telefonlarda deneyebilirsiniz. rar şifresi : aziz89

onatcan95

onatcan95

Üye
yada
dan direk markanıza ve erkan çözünürlüğüne uygun sertifiaklı bir jad indirin. sonra tele atın. eğer jad destekliyorsa telefon, ücretsiz yükleyecektir.

hesapcı

Üye
cok tesekürler elıne sağlık

omega53

omega53

Üye
vodafone messenger sadece vodafone live ayarları ile baglandıgınızda kontorunuzu harcamaz, unutmayın uyumlu cep telefonunuzun vodafone live ayarlarını yapmanız gerekir, bu işlemi kendiniz resmi vodafone internet sitesine kayıt olarak yapabilmenin yanında herhangibir abone merkezinde de ayarlarınızı yaptırabilirsiniz.

snayper35

snayper35

Üye
arkadaşım bende n73 var 1 ay dır uğraşıyorum sertifika hatası veriyor indiremiyorum msn i bi türlü müşteri hizmetlerini de aradım olmadı bilen varsa söylesin:hmmm

metalperre

Üye
kardeş programı koyun da alalım yaw

kadirinan43

Üye
arkadaşlar telefonum samsung e250 BUNLARI YAPTIĞIM ZAMAN ANA SUNUCU ADI ÇÖZÜLEMİYOR DİYO.
profil adı:vodofone live
url:wap.live.vodafone.com/vfmsg
taşıyıcı:yalnızca gprs
proxy:devrede
proxy ıP:yok
proxy bağlantı noktası:yok
apn:vflive
oturum kimliği:vodafone
şifre:1234
böledir bir sorun varsa lüften yazınız.msnye giremiyom.YARDIM EDİNN.

power_guven

Üye
lg ks360 icin vodafone msn kimde var yada sitesi lütfen bilenler yardım etsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt