Vodafone Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Vodafone Live destekli telefona sahip olmama rağmen kullanamıyorum

Pes vodafone :)

O da bir şeymi volkan abi :) Ben Turkcell'in Live Messenger'ın tanıtıldığı Nokia N73 ile Messenger'a bağlanamadım. Gelen cevap: Telefonunuz bu uygulamaya uygun değildirdi :D
2 gün Müşteri Hizmetleri trafiğinden sonra hallettik anca :)

cengiz_52

Üye
arkadaşl ar allah rızası için ba yardım edecek birisi yok mu msn yi yüklerken tam sonunda güvenlik hatası diyor ve yüklenmiyor ne yapmam gerek acaba ne olur yardım edin

sarıoklar

Üye
arkadaşl ar allah rızası için ba yardım edecek birisi yok mu msn yi yüklerken tam sonunda güvenlik hatası diyor ve yüklenmiyor ne yapmam gerek acaba ne olur yardım edin

yüklemeye başlamadan önce "güvenlik sertifikası uygun değildir" diye yazı çıktığında kabul ettiniz mi?

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle telefonunuzu firmware (yazılım güncelleştirmesi)yapmanız gerekir.(ben böyle sorunumu gidermiştim) zaten nasıl yapıldığı da sitede mevcuttur arattırabilirsiniz...:)

hainhayat

Üye
KARDEŞ BEN bana gelen limke bağlanıyorum zaman aşımı diyo sonra bi mesaj geliyo uygulamalara inmiştir diyo ama yok bunu nasıl yaparız şimdien teşekkürler

rockibalik

Üye
1 şubattan sonra tarıfe nasıl oldu acaba?:)

sarıoklar

Üye
1 mayısa kadar bedava

ea1903ea

Üye
OOOhh Ohhh ne güzel :D:D Mayısa uzamış :D

rockibalik

Üye
ayy cok sevındım :D saolun :)

Mayk29

Mayk29

Üye
Turkcellin java telefonlar icin msn programı yapıp bedava dagıtıyor bu vodafone hic bir sey yaptıgı yok sadece symbianlı tellere var o da hepsine degil cok sacma valla

bu kadar ilkel bir operator olmaz yaaa dogru dürüst gprs kampanyası yok edge varmı yokmu belli degil

nerde bu devlet nerde bu millet nerde bu vodafone

EqoKraL

EqoKraL

Üye
kardeş mayısa kadar beleş am diger seçene ğini bulamadım

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kontur yemiyor arkadaşlar müşteri hizmetlerinden ayarlarınızı alın hacim bazlı isteyin muhakkak ayarlarınızda sorun var

eray1992

Üye
Verdiginiz siteye giriyorum telefonuma link geliyo kontürüm olmadıgı için yüklüyemiyorum
indiren varsa bi zamet koysanızda alsak:)

sarıoklar

Üye
Verdiginiz siteye giriyorum telefonuma link geliyo kontürüm olmadıgı için yüklüyemiyorum
indiren varsa bi zamet koysanızda alsak:)

1.vodafone internet sitesinden my vodafone'a gir.
2.telefon ayarlarından vodafone live ayarlarını ücretsiz olarak telefonuna gönderilmesini iste.
3.ayarları kaydet telefonu kapat-aç ve vodafone live'a bağlan.
4.vodafone live'a bağlandığında wap surf menüsüne gir.
5.vodafone messenger linkine tıkla ve programı telefonuna ücretsiz indir.

sedat_17

sedat_17

Üye
evt vodafone msn 1 mayısa kadar ücretsiz

Netsky™

Netsky™

Üye

orhan1811

orhan1811

Üye
n 80 kullananlar denemeyın desteklemıyor kntr gıtmesın

tokyocuk

Üye
arkadaşlar Vodafone Messenger' live ile msn e giremiyorum bağlantı hatası(38) diyor lütfen yardım edin

Zero5.0

Üye
bendede aynı hatayı verio kont. yok ama varken gene denemiştim aynıydı deişmemişti yardım edin yoksa aşşa atcam telefonu sonra üzerinden arabayla geçicem :D

Zero5.0_1

Üye
aynı hata bendede var yardım edin nasıl yapılcak bu

Takipçi Satın Al

Üst Alt