Vodafone Mesaj Sorunu Acil Yardım.!

Sponsorlu Bağlantılar

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Mesaj Sorunu Acil Yardım.!
Mesaj Sorunum Var Mesaj Göndere Basıyorum;

(Mesaj gönderilemedi.
Şebeke mesajları desteklemiyor)

Müşteri Hizmetlerini Aradım Sorun Gözükmüyor Dediler.

y n s c n

y n s c n

Üye
Hocam Vodafone ve Avea'lı isen çözemezler onların ekranlarında sorunlar görünmüyor :) Turkcell isen hemen çözüm arıyor bulamazsa sana birilerini yönlendiriyor gelip bakıyorlar çözüyorlar illede anlıcağın :)

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
    Konu Sahibi
aynen 3 gündür uğraşıyorum 1 şifre varmış girince düzeliyormuş ama şifreyi bilmiyorum

y n s c n

y n s c n

Üye
ne şifresiymiş o ya :) mesaj göndermek içinde mi şifre varmış? Şebekeden engellemiş olabilirsin ki onuda zaten müşteri hizmetleri kaldırabilyor ekrandan :) yok üstün hizmet kalitesi felan yalan ya vf yada a&a da :) varsa yoksa Trcell ben gördüm yaşadım biliyorum... Turkcell'den geçiş yaptığım için milyon pişmanım, şimdi tekrar geçtim turkcelle çoook şükür :):yuru

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu işlerden pek anlamadığınız belli oluyor. Ama işi bilmeden operatörler hakkında şöyle kötü böyle kötü diye yorum yapmayın. Mesaj gönderimi yapılması için operatörlerin özel numaraları var şifre diye söylediğiniz budur. Genelde bu ayarı yapmanız gerekmez fakat bazı telefonlarda yapılması gerekebilir. Vodafone için bu numara +90 542 980 00 33'dir. İçiniz rahat etmesi için kaynakta veriyorum . Kısaca bir bilgi vermek gerekirse bu numarayı Menü-Mesajlar-Seçenekler'den Ayarlar-Mesaj Ayarları-Bölümündeki ilgili alana numarayı girmeniz yeterli bu anlattığım Nokia için geçerli ama genelde aşağı yukarı böyledir.

Şunu da ekleyeyim 3 Operatör içinde en iyi müşteri hizmetleri kalitesi Turkcell - Avea - Vodafone olarak gitmekte fakat yinede bilgi sahibi olmadığımız konularda hemen operatörlere laf etmemek gerek.

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
    Konu Sahibi
bu numara ayarlarda kayıtlı halen yok facemde paylaştım bi bende yok o sorun bir kaç kişide daha varmis

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hattınızı başka bir telefonda mesaj gönderimini deneme şansınız var mı ?

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
    Konu Sahibi
3 telefon da denedim sorun hatta

Takipçi Satın Al

Üst Alt