Vodafone markalı N73'üm de Turkcell WAP çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

global_deejay

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone markalı N73'üm de Turkcell WAP çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar elimde Vodafone markalı Nokia N73 var, geçen gün Turkcell hat aldım taktım ve SMS yollayarak Wap ayarları aldım ve kaydettim fakat yinede internete giremiyorum Paket veri bağlantısı hatası diyor, bu sorunun üstesinden bir türlü gelemedim. Yardım edecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bağlantıyı kaydetmen yetmez, varsayılan olarak ayarlaman lazım. Önceki ayarları kullanabilir, eğer bulamazsan , telefondaki türkcell bağlantının dışındaki tüm bağlantıları sil. Sadece Türkcell wap kalsın, yada turkcell internet, otomatik olarak turkcell bağlantıyı kullanacaktır.

global_deejay

Üye
    Konu Sahibi
Bağlantıyı kaydetmen yetmez, varsayılan olarak ayarlaman lazım. Önceki ayarları kullanabilir, eğer bulamazsan , telefondaki türkcell bağlantının dışındaki tüm bağlantıları sil. Sadece Türkcell wap kalsın, yada turkcell internet, otomatik olarak turkcell bağlantıyı kullanacaktır.

Yaptım hocam hatta bağlanırken TURKCELL-INTERNET yazıyor. Hatta Turkcell Wap ayarlarınıda alıp kaydettim varsayılan ayar olarak belirledim. Girilmiyor hocam. Kontörüm eskilerde ondan olabilir mi ? Zaten 0 TL varken de bağlanmadı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

Yaptım hocam hatta bağlanırken TURKCELL-INTERNET yazıyor. Hatta Turkcell Wap ayarlarınıda alıp kaydettim varsayılan ayar olarak belirledim. Girilmiyor hocam. Kontörüm eskilerde ondan olabilir mi ? Zaten 0 TL varken de bağlanmadı

Eğer paketiniz yoksa bağlanmaz tabi, TL yüklemesi yaparak deneyin. Ama eksşye iniyorsa bağanması lazım :hmmm

global_deejay

Üye
    Konu Sahibi

Eğer paketiniz yoksa bağlanmaz tabi, TL yüklemesi yaparak deneyin. Ama eksşye iniyorsa bağanması lazım :hmmm
Araştırdım hocam bayiye gittim bana telefon Vodafone markalı olduğu için Vodafon ayarları lock edilerek sabitlenmiş dedi. Gerçektende telefondaki Vodafone İnternet ve Vodafone Live'ı silemiyorum kilitli.

quad4core

quad4core

Üye
internete bağlanamanın sebebi büyük ihtimalle kontörun olmamasindandir.Eğer varsa yinede bağlanamıyorsan telefonun sürümünü güncelle sorunun çözülecektir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Araştırdım hocam bayiye gittim bana telefon Vodafone markalı olduğu için Vodafon ayarları lock edilerek sabitlenmiş dedi. Gerçektende telefondaki Vodafone İnternet ve Vodafone Live'ı silemiyorum kilitli.

Sana 2 yol diyeyim ikisini de deneyerek telefona format at.
1. Telefonundan *#7370# tuşla güvenlik konu isterse gir ve telefonun formatlansın.
2. Telefonun kapalı iken * 3 ve yes yani yeşil arama tuşuna aynı anda basılı tutarak telefonun açma tuşuna basın ve basılı tutun. açılış ekranı geçene kadar açma tuşuna basılı tutun
yani

DİKKAT ! HER İKİSİNDEDE TELEFONUNUZ TAMAMEN SIFIRLANACAĞINDAN DOLAYI REHBERDEKİ NUMARALAR VE TELEFONUN HAFIZASINDA BULUNAN DOSAYALARINIZI YEDEKLEMEYİ UNUTMAYIN. HAFIZA KARTINIZA BİRŞEY OLMAZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt