allah var be ne olmuşki 10 mb nedir hiç bir işe yaramaz ben sınırsız cepnet kullanıyorum günde en az 1 gb içerik indiriyorum bu paketleri hiç kimse almaz çok pahalı bunun yüzünden avea hat alıcam kampanyası var 20 yükleyince heryöne dakika 1 gb lık internet bedava bence uygun
ya bende anlamadımki herhalde herşeyi en iyi düzeye getiriyorlar vodafone nin saçma bir taktiği vodafone böyle oldukça diğer operatörleri geçemez müşteri hizmetleri bile saygısız saygısız konuşuyorlar şikayet etmek lazım
ya bende anlamadımki herhalde herşeyi en iyi düzeye getiriyorlar vodafone nin saçma bir taktiği vodafone böyle oldukça diğer operatörleri geçemez müşteri hizmetleri bile saygısız saygısız konuşuyorlar şikayet etmek lazım
aynen ya geçenlerde internete girmiyordu telefon aradım ayarları istedim bu isteğinizi bilgisayarda myvodafone üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz dedi hanımefendi dışarıdayım yakınım da bilgisayar yok dedim internet kafe de mi yok dedi ben de internet kafe olsa işimi orada görürüm telefonu niye kullanam dedim başladı saymaya yok efendim kaba biriymişim yok saygısız mışım iki saat tartıştık bence onları daha fazla kontor haracatmak için yaptırıyorlar
Geçin avea faturalıya geçin sonradan nasıl ağladığınızı görücem 34 TL bekliyordum 50 geldi olacak idare edeceksiniz çok fark yok diye bir gün 150-300 TL arası faturaya bir çakacak aklınızı alacak Avea ya geçecekseniz faturalı hatta geçmeyin...