vodafone internet ıp numarası cepnet

Sponsorlu Bağlantılar

x1bc

x1bc

Üye
    Konu Sahibi
vodafone internet ıp numarası cepnet
arkadaşlar bu cepnet in kota dolduktan sonra hız düşümü olayını buldum sanıyorum. ben geçen ay abone oldum bu cepnet e hız yüksek bende seviniyorum tabii şişiyorum.o zamanlar ıp numarası sürekli değişiyordu gibi kayıt etmedim.şimdi ikinci aydayım hız düştü 10 - 15 kb hız var yardımcı prg ile 40 kb çıkıyor.ıp numarasına baktığımda ise ilk 2 bölüm değişmiyor son 2 bölüm değişiyor.yani 188.31.45.45 ise tekrar bağlantı yapınca 188 ve 31 olan kısım değişmiyor.sizden ricam yeni abone olan varsa yada aylık paketi yenilenen varsa 100mb kotayı doldurmadan bilgisayardan ıp numarasını öğrenip buraya yazmanız.131 li yada 212 li bir bağlantıydı ama hatırlamıyorum ah eşek kafam ahh

kol@j

kol@j

Üye
öğrendiğin bilgiyi ne yapacağını tam anlamadım... biraz daha açarsan... daha kolay yardımcı olunur...

x1bc

x1bc

Üye
    Konu Sahibi
şimdi benim hızım düştü ıp numarasına baktım sürekli aynı.ama öncedenyani geçen ay hızım çok yüksekti her yeni bağlantı yaptığımda, ıp numarasına baktığımda her rakamı değişiyordu.şimdi ise ilk iki kutucuk sabit numara diğer iki kutucuk ise değişik numaralar ile bağlanıyor.yeni abone olan ve kotayı doldurmayan bir arkadaşın ıp numarasını öğrenip kendi ıp numaram yerine yazacağım.yani 188 ile başlayan ıp numarası bölümü hız sınırı olan bölüm diye düşünüyorum

By Savliusta

By Savliusta

Üye
bana mantıklı geldi tekrar paket alırsam buraya yazarım ben :)

nejdet can

nejdet can

Üye
Yardım etmek çok iyi olurda biraz çetrefilli bir iş ya

ekodinamik

Üye
1OO MB adil kullanim hakki kota degil sekiz tl sinirsiz 1oo mb baglanti hizli sonra hiz dusuyor

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
aylık degilde gunluk alsak hergun yeni ıp adresi verir:D nasıl?

ymh22

Üye
evet bana da mantıklı geldi,bende önümüzdeki ay paketi yenilediğimde bi bakıcam,maalesef bu adil hız kullanımı yüzünden insanların canı çok sıkılıyor,yok mu sınırsız bi 3g internet paketi yapacak olan :-(

Larock

Larock

Üye
arkadaşlar bu cepnet in kota dolduktan sonra hız düşümü olayını buldum sanıyorum. ben geçen ay abone oldum bu cepnet e hız yüksek bende seviniyorum tabii şişiyorum.o zamanlar ıp numarası sürekli değişiyordu gibi kayıt etmedim.şimdi ikinci aydayım hız düştü 10 - 15 kb hız var yardımcı prg ile 40 kb çıkıyor.ıp numarasına baktığımda ise ilk 2 bölüm değişmiyor son 2 bölüm değişiyor.yani 188.31.45.45 ise tekrar bağlantı yapınca 188 ve 31 olan kısım değişmiyor.sizden ricam yeni abone olan varsa yada aylık paketi yenilenen varsa 100mb kotayı doldurmadan bilgisayardan ıp numarasını öğrenip buraya yazmanız.131 li yada 212 li bir bağlantıydı ama hatırlamıyorum ah eşek kafam ahh

bu ip adresi ile olacak bir şey değil. sistem senin telefon numarana göre işlem yapıyor.
hem ip numaranı sen değiştiremezsin. ama sen vodafonun sistemlerini bilgisayarından yönetebiliyorsan durum değişir o zaman:)

• Beğen
Tepkiler: kalkan3434 ve admiral23

bydemir531

Üye
Kullandign yardimci programla 40kb hz nasil cikarabiliyorsun bu program hakkinda bilgi yada programin adini soyleyebilirmisn $imdiden t$kr

Ferzan

Ferzan

Üye
paket alınca bende deneyeceğim

buraksaysss

Üye

ihlass

ihlass

Üye
evet bende şu yardımcı program arıyorum indirme hızım 12-13 kbyı aşmıyo şu hızlandırmak için yardımcı olan program ismini verirsen iyi olurdu. turbo internet kullandım ama o dahada yavaşlattı.

karanlıktaki

Üye
Telefonun iyi çeken bir yerde olması çok önemli. Bende normala 8-10 kb ile dosya çekebilirken bir gün telefonumu başka yere koydum birde ne göreyim 20-22 kb ile dosya çekiyor. Hemen o noktayı ve şartları sabitledim( Telefon koltuğun üzerinde ve koltuğun yerini temizlik için bile olsa yerinden oynattırmıyor üzerindeki yastıkların yeri bile değişmiyor.) Zaman zaman 25 kb kadar yükseliyor hız buda 256kbit bağlantıya eşdeğer.

ihlass

ihlass

Üye
telefon 3g çeken yerde en az 3-4 anten var olan bi yer yani, en fazla 16-17 kb ya çıkıyo ondan yukary çıktığını görmedim ben. :(
hatta 3g yi iptal edip'de gördüm aynı...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
188.38. benimkisi. Arkadaşlar benim hızım inanılmaz bir şekilde hızlı :s bakın hız testi sonucumda burda. günde 1gb yakın download yapıyorum , interneti fazla kullandığım için bana kıyak geçiyorlar diye düşünüyorum. Hatta en çok download yapanlar listesi yayınlansa 1. olmaktan korkuyorum :D

enes__arslan

Üye
benim ıp 188.38.25.102 kardeş program nedir yazmamışın

hitaf nalpak

Üye
:yuru:allalla:(h)

kalkan3434

Üye
Vodafone bunu düşünemeyecek kadar boş bir şebeke değil kardeş :D

hasagic27

Üye

ben şuan yeni aldım ip mizi nasıl ögrenecez

----------Eklendi @ 14:55:39 ---------- Yazıldı @ 14:52:10 ----------

Cevaplarınızı kotam dolmadan bekliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt