vodafone günlük sınırsız internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Barbo2

Barbo2

Üye
    Konu Sahibi
vodafone günlük sınırsız internet sorunu
arkadaşlar vodafone kullananlar varsa şu vodafone hepbirlikte mesajlar çekelim yada postalar atalım gunluk internet paketinin hızını arttırsınlar çok büyük bir saçmalık 99kps hızla hizmet veriyor bu nasıl 3g anlayışı nasıl bir süper hızlı internet ya telefonumu 3g,ye getiremiyorum aşırı ısınıyor şebeke var hız yok telefon bozulacak ya yap şunun fiyatını günlük 1lira ama en azından edge hızında hizmetver internete girmek işkence oldu video izlenmiyor dünyanın neresinde görülmüş böyle bir hizmet anlamadım gitti vodafone sadece türkiyede yapıyor bunu lütfen el birliğiyle arayalım su vodafonu sikayet edelim bu tarifeyi yanlış anlamayın istesem yarın geçerim türkcele ama maksadım böyle saçma dayatmalara dur demek sessiz kalmayalım olay bu tek bizmiyiz bu dünyada gitsin kendi ülkesinde yapsında göreyim ingilizler taşa tutar vodafonu 99kps ayıp ya.

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmanz ve serhat904

serhat904

serhat904

Üye
doğru diyorsun kardeş adil kullanım hakkı diye bir saçmlık diyorlar ama saçmalıktan başka hiçbir şey değil resmen rezalet

aryscat

aryscat

Üye
Memnun olanları kerizlikle itham etmek senin haddin olamaz kardeş. Adamın sattığı mal bu. Isteyen almış. Hızın arttırılması için talepte bulunmaya eyvallah. Ama ucuz olsun yavaş olsun diyenlere keriz demek ayıp kaçmış.

Barbo2

Barbo2

Üye
    Konu Sahibi
vodafone kalksın kendi ülkesinde yapsın aynı tarifeyi önce senden özür dileyecem kardeşim 3g bunun neresinde bana bunu izah et şebekeyi 3gye getiremiyorum yavaşlıktan dolayı aşırı ısınıyor batarya enazından edge yapsın hızını sınırsız ama video izlemek çile15dakikada anca izleniyor yaa 1lira alsın benden razıyım ama hız olsun 3g deyip 99kps hızla hizmet vermek ayıptır adil kullanımı avrupada yapsın kerizmiyiz değilmiyiz gör iflas eder avrupada taşa tutarlar vodafonu

aryscat

aryscat

Üye
Konunun haklı veya haksızlığına dair birşey söylemiyorum ki ben. Dünyada interneti en pahalı kullanan ülkelerden biriyiz. Vodafone ucuza yavaş internet satınca hiç kullanmayacağıma yavaş kullanayım diyen insanlara keriz benzetmesi olmamış. Yoksa hızın artması konusunda kesinlikle haklısın. En azından fiyat arttırılarak tercih şansı verilmeli.

Barbo2

Barbo2

Üye
    Konu Sahibi
3g demesin reklamlarda en azından o koyuyo bana ençok gözümüzün içine baka baka 3g süper hızlı iternet diyerek beynim dönüyo milletim yerine koyuyo sitemim o yüzden 10 yıl önce çevirmeli 56k vardı aynı vodafonda öyle

ungood20

ungood20

Üye
wodafone sonuncu hız lisansa sahiptir.
Türkcell 7.2
Avea 4.2
Ve oda dedin gibi 1_2 civarında

exorcist

exorcist

Üye
5 mb dan sonra hızın azaltılması gayet normal bende kullanıyorum o kadar etkilemiyo

kollama4309

kollama4309

Üye
evet ya 7.2 hızında devam etse süper olur

carbonmonoxİDE

carbonmonoxİDE

Üye
Şikayetlerinizi bu adrese mail olarak atın ben attım eğer sessiz kalırsak daha çok gireriz 96kbps ile internete!!!

burhan042

Üye
Arkadaslar benım hız vdofone de 10 kb ta ındı ıı ce rezıılk anlayacagınız

By Savliusta

By Savliusta

Üye
bu halde toplam kullanım 6 gb bnm :D

Üst Alt