Vodofone Günlük Sınırsız İnternet 1TL Bence Bu Fiyat Kaçmaz

Sponsorlu Bağlantılar

BBBERSOY

Üye
    Konu Sahibi
Vodofone Günlük Sınırsız İnternet 1TL Bence Bu Fiyat Kaçmaz
Evet yanlış duymadınız görmediniz okumadınız başlıktada yazdığı gibi Vodofone Günlük Sınırsız İnternet 1TL 10mb kullanımdan sonra adil kullanım hakkına girmiş oluyorsunuz ve 8mbps olan hız internetiniz 1mbps hız ile bağlanıyor üye olmak için telefonunuzdan vodofone live ye girip cepnete girip onay kodunu yazmanız lazım bekleyin onay mesajı geldikden sonra o gün gece 23:59:59 kadar devam eder

Günlük Cepnet Paketi
  • Günlük Cepnet paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
  • Günlük Cepnet Paketi'ne abone olduğunuzda,hergün (Faturasız hatlar için 1 gün) içinde yapacağınız tüm internet kullanımı için 1 TL ile ücretlendirilirsiniz.
  • Günlük Cepnet Paketi'nde adil kullanım kotası 10 MB' tır. Adil kullanım kotanız dolduğunda 7,2 Mbps'ye kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
  • Günlük Cepnet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinizden düşer.
  • Günlük Cepnet paketi ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.
  • Günlük Cepnet paketi bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
  • Günlük Cepnet Paketi'nden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. 3G abonesi olmak için tıklayınız.
  • Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
  • Günlük Cepnet Paketi'ni kullanabilmek için internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir. İnternet ayarlarınız için tıklayınız.
  • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bunda şaşıracak birşey yok hatta zam geldi çünkü önceden 50 kuruş idi :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
yani önceden daha ucuzdu :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Çünkü halen 50 kuruş olsaydı yeni çıkan paketlerin bir anlamı kalmayacaktı : ) aylık 15 TL sınırsız internet varken kimse net paketi almazdı :)

hkü

Üye
arkadaşım sen 10 mb den sonra 1 mbps ye düşer diyon altta 96 kbps düşer diyor hangisi doğru.

----------Eklendi @ 01:26:02 ---------- Yazıldı @ 01:24:01 ----------

aylık 15 tl sınırsız hangi hatta vodafon da varmı. Hızı ne kadar.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
arkadaşım sen 10 mb den sonra 1 mbps ye düşer diyon altta 96 kbps düşer diyor hangisi doğru.

10 MB sonrası 96 kbps ye düşer. 15 TL sınırsız yok işte yukarıda dediğimde oydu. Günlük sınırsız cepnet eskiden 50 Krş olarak ücretlendiriliyordu onu 1 TL yaptılar. Yani günlük 1 TL ye sınırsız cepnet kullanabilirsiniz. Aylıkta 30 TL ye denk geliyor.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Çünkü halen 50 kuruş olsaydı yeni çıkan paketlerin bir anlamı kalmayacaktı : ) aylık 15 TL sınırsız internet varken kimse net paketi almazdı :)

Aynen öyle :oke:
Bunlardan biri de ben olurdum :D

AlpReis

AlpReis

Üye
yaşasın 8 liraya sınırsız

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
yaşasın 8 liraya sınırsız

Sen cepneti hala devam eden şanslı kişilerdensin .Cepneti olmayan arkadaşlar bu yorumunu okudukça eminim ki kulaklarını çınlatıyorlardır arkadaşım :D

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Sen cepneti hala devam eden şanslı kişilerdensin .Cepneti olmayan arkadaşlar bu yorumunu okudukça eminim ki kulaklarını çınlatıyorlardır arkadaşım :D

Doğru tespit :))) 8 TL ye sınır döneminde nokia 6300 kullanıyodum keşke alsaydım diyorum şimdi ama artık çok geç :) Şuan sınırsız internet yok değil mi?
Ayrıca 500 Mb internet satın alsam, android marketten oyun, uygulama v.s. indirmeden kullansam 1 ay için yeterli olur mu??

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Doğru tespit :))) 8 TL ye sınır döneminde nokia 6300 kullanıyodum keşke alsaydım diyorum şimdi ama artık çok geç :) Şuan sınırsız internet yok değil mi?
Ayrıca 500 Mb internet satın alsam, android marketten oyun, uygulama v.s. indirmeden kullansam 1 ay için yeterli olur mu??

Evet arkadaşım cepnet yeni abone alımlarına kapalı. 500 MB normal bir kullanıcı için yeterlidir. Fakat tabi uygulama indirme yapacaksanız ve çok aşırı bir kullanım sağlıyorsanız 500 MB yetmeyebilir. Yani yeter veya yetmez demek kullanıcıya göre değişir. Tavsiyem 500 MB alıp 1 ay denemenizdir yetip yetmeyeceğini anlamanın en iyi yolunun bu olacağını düşünüyorum :)

hkü

Üye
bende 8 tl ye sınırsız kullanıyorum 1 senedir. Iyi ki yaptırmışim o zamanlar pek önemsemiyordum ama çok tutulmuş kampanya. Dün akşam bitti bunalıma girdim sanki o kadar alışmışım şu merete. Şu hız olayı bazen deli ediyo ama olsun. Her güzelin bi kusuru vardır dimi.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
bende 8 tl ye sınırsız kullanıyorum 1 senedir. Iyi ki yaptırmışim o zamanlar pek önemsemiyordum ama çok tutulmuş kampanya. Dün akşam bitti bunalıma girdim sanki o kadar alışmışım şu merete. Şu hız olayı bazen deli ediyo ama olsun. Her güzelin bi kusuru vardır dimi.

Dün akşam bitti derken ? Cepnet aboneliğiniz olmasına rağmen sonlandırıldı mı onu demek istediniz ?

yakup_281

yakup_281

Üye
yaklaşık 2 hafta önce sistemden kaynaklı hata mı desem ondan dolayı aldım iyi ki almışım androide tl dayanmaz yoksa

hkü

Üye
yok yeterli bakiyem olmadığı için aktifleşmedi. Bugün yükleme yaptım. Tekrar başladı.

admiral23

admiral23

Üye

bende onu soracaktım :)

'h716043'

'h716043'

Üye
evet 96kbs oluyor

ShiftCoder

ShiftCoder

Üye
Ben de bir zamanlar aylık cepnet kullanıyordum ayda 8 tl hız dandik . Şimdi bedava giriyorum yine hız aynı niye para vereyim ki =D vodafone net isteyen pm atsın ! Yardımcı olurum !

***Hunter***

Üye
Ben de bir zamanlar aylık cepnet kullanıyordum ayda 8 tl hız dandik . Şimdi bedava giriyorum yine hız aynı niye para vereyim ki =D vodafone net isteyen pm atsın ! Yardımcı olurum !

PM.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
beyler kolay gelsin ben de bir şey sormak istiyorum bana 1 günlük internet lazım çünkü bursa dan izmir e gideceğim google maps yada yandex haritalarını kullanarak seyahat yapmak istiyorum telefon java destekli olduğu için bana en ideal bu proğramlar ; şimdi bu dediğiniz internet hızı önemli mi değil mi ben sorunsuz bir şekilde bu bahsettiğiniz kampanya ile gidebilir miyim bir sorun yaşar mıyım acaba ?

Üst Alt