derya1978
Üye
-
Konu Sahibi
-
Genç tarifelere bir bakınız.
7 GB, 1000, 1000
Sanıyorum aylık tutarı : 25.-TL ve faturalı..
Bugün bir tanıdığım geçiş işlemini başlattı.
Gizli tarifelerde artık sms le geçilmiyor yanımda uygulamasından kişiye özel olarak sunulursa geçersiniz tarife olarak
Konuştuğunca internet m var 750 dk 1000 sms 2 gb 23 tl veya gani tarifelerinede geçebilirsiniz zaten 3 4 ay kullandıktan sonra Vodafone size özel tarifeler sunuyor
Aleykümselam gani tarifeleri biraz karışık kullanmadan birşey diyemem ücretlendirme nasıl bilmiyorums.a hocam gani 750 dk ile 2 gb kadar kullanım yapılabilir mi
diyelim 30 saniye facebok girip çıktın gene 1 dk mı düşüyor
Aleykümselam gani tarifeleri biraz karışık kullanmadan birşey diyemem ücretlendirme nasıl bilmiyorum
Bence konuştuğunca internet m daha mantıklı gani 750 nin ucretlendirmesi nasıl olur bilmiyoruz 2 gb kullanılır mı belli değil zaten taşıdıktan sonra tarife bulunur 1 2 ay kullandıktan sonra tasiyinca online self servisten bakarsın daha uygun olursa gecersin
Numara taşıdıktan sonra 30 gün içinde tarife degistirirseniz geçebilirsiniz zaten 20 TL ye 750 dk aliyorsunuzKonuştuğunca internet m var 750 dk 1000 sms 2 gb 23 tl mi mantıklı yoksa 20 tlte gani 750 mi benim için en fazla 125 dk konuşuyorum 2gb nete girerim
gani 750 tarifeye geçersem baktım 15 / 20 gün kullandım beğenmedim tekrar 23 tl Konuştuğunca internet m var 750 dk 1000 sms 2 gb geçiş yapabilirmiyim
numara taşımada 20 tl yükleniyormuş o doğrumu
Turkcell Vodafone çekim gücü hemen hemen aynı internet için birşey diyemem bulunduğun bölgeye göre değişir ama türktelekom dan iyidir
Bende ikiside var Turkcell Vodafone öncelik olarak Turkcell i kullanıyorum vodafoneyi arada kullanıyorum yedek olarak çekim olayı bölgeden bölgeye değişir ama genel anlamda turktelekomdan iyidir
Bence kötü ama model de önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?