Vodafone de ücretsiz tv izleme 10 kanal!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

C01aY

C01aY

Üye
Yapamayanlar bana özel mesaj ile ulaşsın :oke:

oguzaydin

Üye
servis şu anda hala ücretsiz hizmet veriyor

maho237

Üye
6300 da olur mu tv programı acil cevap yazın ya

matraxadr

matraxadr

Üye
eyvallah

oguzaydin

Üye
6300 da olmaz çünkü onda realplayer programı yokk

oguzaydin

Üye
arkadaşlar n73 te webden yapmaya çalışırsanız hata alırsınız kendimden biliyorum :D yapacağınız şey servislere girin varsayılan erisim noktası: vodafone mvs yapın tamamır

ceylan007

ceylan007

Üye
ya bu vodafone nasıl bu işi devam ettiriyor anlamıyorum. heralde unuttu böyle bi sistemin açık olduğunu :) müşteri hizmetleri direkt yönlendiriyor ayarlar için

mavıcesur

Üye
saol kardeş

BlackMask86

Üye
hala varmı bu ?

alaybeyi

Üye
güzel bir hizmet, internete giriyorsun (en azından bir aydır extra) kontör gitmiyor.

brktnzcll

Üye
arkadaşler bu tv izleme oyayı illahada real playerde çalışacak diye bişey yok ben şu ana kadar kaç kişi duydum hiç biride s60 degil herkesin enazından bi arkadaşının vodafone hattını alıp denemesini tavsiye ederim hala ucretsiz benim m600i telefonum var burdan izliyorum uıq3 formatlı bi telefon sonyercson ayrıntılı bilgi sitede var bu tarz telefonlardada izlenebiliyo youtobe bile izleniyo real playter olmadan

perfect.

Üye
tşkler

JECKAL

JECKAL

Üye
Kanal sayısını nasıl arttırılabıllır bilginiz varsa yardımcı olursanız sevınırım

mehmet1379

Üye
benim vodafone hattım var deneyecegim inş. işe yarar saol

savas192

Üye
paylaşım için sağol

unicom

unicom

Üye
6630ada uyumlumu sayın maxicep?

morfrap

morfrap

Üye
Bi vodafone var saten. Böyle.

yes_mkz

Üye
Ya kardes
link yok

james54

james54

Üye
yha beyler bosuna heyecan yapmayınn cok kotu cozunurlukte gosterıo yanı ızleme daha ıyı ya da radyo gıbı gosterıo dıyebılırmm:D

--------------- Ekleme ---------------

ve de bıldıgınız uzre radyo gostermes:D:D