Vodafone de ücretsiz tv izleme 10 kanal!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

asx5

Üye
ben anlatayım bari önce telefonun menüsüne bir bak real player varsa sende bu hizmetten yararlana bilirsin. vodafone m.hiz .ara deki arkadasım ben telimden tv izlemek istiyorum de gerisini onlara bırak. ben arada izliyorum 1 temmuza kadar ücretsiz dedi m.tmsilcisi.. görüntüde okadar güzel değil deneyin derim tamamen ücretsiz . iyi seyirler

alemburda

alemburda

Üye
BU UYGULAMA ÇIKALI TELSIM VADOFONA SATILMAMIŞTI BİLE DÜŞÜNÜN NE KADAR ESKİ KONU OLDUĞUNU :kop:

asiz

Üye
ne bıcım uyesınız be ınsan lınkı verır okı cepte tv kullanıonuz ben burası sohbet kanalına donus be ey allam

arifcetiner

Üye
Arkadaşlar sistem çalışıyor bilmiyorum aynı mantıklamı izliyoruz ama .SEK790i Telefonda sorunsuz..

kanka2008

Üye
tşk

onder_17400

Üye
teşekkürler deneyeceğim

schumici

schumici

Üye
eğer hala bedavaysa çok güzel o zaman:)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Güzel paylaşım sağol....
Ama evde ve iş yerinde tv var...yüzüne bile bakan yok

schumici

schumici

Üye
olsun yaa yine yolda arabada oturduğun yerdede işe yarıycağı kanısındayım

fatal19ty

fatal19ty

Üye
Valla 6 aydan beri izliyorum hele yolculuklarda çok iyi geliyor bana vadafonenein sadece bu özelliğini seviyorum

emre3017

emre3017

Üye
Vodafone MVS TV ücretsiz şekilde devam etmektedir.

Ve ücretlendirme diye bir olay şimdilik söz konusu değil dediler.

Zaten ney beleş ne paralı müşteri hizmetlerini arayınca öğrenirsiniz tek bir kişiden bile.

Korkmayın kontör çok az gidiyor.

M3L!H

M3L!H

Üye
tesekkurler ama kaliteli değil
:)

lionn38

lionn38

Üye
emeğine sağlık kardeşim bakalım ayarları yükledim. izleyebilecekmiyiz. sağolasın

AHMET2525

AHMET2525

Üye
cnbc-e yi çıkartmaları kötü oldu yaw

ilo53

ilo53

Üye
benım vodfon hattım yok ancoll olsa olurmu

arslansem

arslansem

Üye
Vodafone MVS ile bağlan dedikten sonra GPRS yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diyor.Ne yapmam gerekiyor?:mahcup:

CuBber

Üye
Valla bende Nokia N70 Var Çok Memnunum Ücretsiz 'de Tavsiye Ederim

cihan1368

Üye
ben ayarları yaptım ama hangi menüden açıyoruz tv yi..

bozkurttatanga

Üye
abi ben yaptım dediğinizi şu çıkıyor: "Web: desteklenmeyen içerik türü " bu arada telefonum n73 nerden kaynaklandığını problemin söylerseni sevinirim

kayzerya

Üye
Bende de aynı hatayı veriyor n73 :( yokmu bu işten anlayan bir yardımcı olsun lütfen