Vodafone de ücretsiz tv izleme 10 kanal!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

exorcist

exorcist

Üye
arkadaşlar bu geçeli 2 SENE oldu siz daha konuşuyonuz :konus: :kop:

--------------- Ekleme ---------------

onbaşı olarak konuşuyoz yani:D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konunun geçmişte açılmış olması önemli değil ki. Hâlâ geçerli olması önemli.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şuan geçerlimi ve birde 810i içinde geçerlimi

tanerergul

Üye
Ben SE P1i kullanıyorum ne yapmam gere Uiq3 için bir program varmı?

GofOf

Üye
bende 6880 var daha geçelimi bu tv olayı
sağolun.

haqqus

haqqus

Üye
Millet çocukça şeyler söylemeyin video seyredilmeyen bir telefon da nasıl tv seyredeceksin real öne player olan s60 lar destekliyor artı çin malları telefonlarda tv olayı var ve baya yaygın bedava olmasa kim girip tv seyreder kimse mvs yi çıkardı sonrada elinde patladı telsimin ...

arslansem

arslansem

Üye
Hala daha devam etmiyor sanırım yaa :hmmm

sarıoklar

Üye
evet bedavaya devam ediyor

tubilik80

Üye
ya ben vodafone mvs ayarlarını indirdm kanallar listesine girio ama izle deyince açılmıo neden ?napmam gerk ?acil cvp

gss_adnan

gss_adnan

Üye
bu ayar sadece s60larda real one veya realplayer olan telefonlarda oluyo arkadaşlar.

yeterkianla

yeterkianla

Üye
BiRader bendede nokia 6120C var vodafonede var nasıl tv izlerim ?

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
denemedim ama saol

axi_kartal

axi_kartal

Üye
hımmm konu için tesekkürler... acaba denesemmiki

erfc20

erfc20

Üye
devammı ediyor beyler bu beles 10 kanal

helpp

helpp

Üye
Kampanya bitti arkadaşlar dnemeyin boşuna tarihine bakın açılan konunun 06.02 2008 tarihli.yetkili arkadaşlar konuyu kapatabilirmisiniz.

sarıoklar

Üye
kampanya bitti arkadaşlar dnemeyin boşuna tarihine bakın açılan konunun 06.02 2008 tarihli.yetkili arkadaşlar konuyu kapatabilirmisiniz.

kampanya bitmedi hala bedava çünkü

okeane3110c

okeane3110c

Üye
s40lardada oluo ben3110cde yaptım

salihovic12

Üye
jawa destekleyen tlfnlarda izleyemıormuyz:(

sethaa

sethaa

Üye
Biraz once 4440542'den müşteri hizmetlerini aradım. Sadece 2 dk bekleyerek müşteri temsilcisine bağlandım. MVS hizmetini sordum. Bana mobil tv'den farklı olduğunu ve bu hizmetin hala ücretsiz olduğunu söyledi. Eğer istersem yapılandırma ayarlarını gönderebileceğini söyledi.

İStedim tabii ki :oke: Nasılsa ücretsiz. Telefon markamı ve modelini sordu, Nokia N79 kullanıyorum dedim ve ben daha konusurken ayar mesajı ve 2. bir bilgilendirme mesajı geldi. Temsilciye teşekkür ettim ve iyi gunler dileyerek görüşmeyi sonlandırdım ve gelen yapılandırma mesajını kaydettim hemen, 2. bilgilendirme mesajına göre de internet baglantisini actim ve erisim noktasini Vodafone MVS sectim. Ardindan REAL PLAYER'i actim mesajda yazdigi gibi ondan da erisim noktasini Vodafone MVS sectim ve yine mesajda yazdigi gibi Yakın Kopya Kullan: HAYIR seçeneğini seçtim ve telefonu kapatıp bastan baslattım (temsilci böyle yapmamı önermişti) ve sonunda REAL PLAYER'i actim :yuru

Ama TV nasıl izleyecegimi bulamıyorum. (Müşteri hizmetlerini 1 kez daha aramak istemiyorum.. Belki burada 1 arkadas yardımcı olabilir).

3 seçenek var Real player'da.
1. Video Klip (Telefonumda kayıtlı olan videoların listesi çıkıyor)
2. Akış Bağlantıları
3. Son oynatılanlar (Son izlediğim 4 videonun listesi var burada)

Doğal olarak Akış Bağlantılarını seçiyorum. Yükleniyor diyor ama hemen akabinde bağlantı yok diyor.. Acaba nerede hata yapıyorum? Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Evet arkadaşlar problemi çözdüm.. Ayarlarda vodafone mvs seçtikten sonra, ana sayfayı kullanıcı tanımlıdaydı.. Onu varsayılan yapmak gerekiyormuş :) bağlandım ve demedim yaklaşık 10dakika.kontor gitmiyor, ücretsiz.. Star, kral tv, atv, show, kanal d, cnbc e, kanal 7, nikeledeon ve ntv olmak üzere 9kanal var. Sadece cnbc e'ye bağlanmadı. Diğer hepsini açtı. Kalite cok iyi değil, idare eder ama umarım mobil tv'de kalite daha iyidir.. vodafone bir kez daha takdirimi kazandı....

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
telsim döneminden bu yana ücretsiz hizmet veren bu servis hala ücretsiz olarak devam etmektedir. Sitede yazdığına göre lanse edilene kadar ücretsiz devam edecektir. ( bundan sonra lanse edileceğii pek sanmıyorum mobil tv çıktı. bu böyle devam eder. )

Çok sevdiğim kurtlar vadisini elektrikler gittiğinde bu hizmetle izlemiştim. Görüntü kalitesi tabiki gpsr servisini kullandığı için düşük ancak bedava bir hizmet ve idare edilebilir.

bu konuda vodafoneye teşekkürler.