Biraz once 4440542'den müşteri hizmetlerini aradım. Sadece 2 dk bekleyerek müşteri temsilcisine bağlandım. MVS hizmetini sordum. Bana mobil tv'den farklı olduğunu ve bu hizmetin hala ücretsiz olduğunu söyledi. Eğer istersem yapılandırma ayarlarını gönderebileceğini söyledi.
İStedim tabii ki

Nasılsa ücretsiz. Telefon markamı ve modelini sordu, Nokia N79 kullanıyorum dedim ve ben daha konusurken ayar mesajı ve 2. bir bilgilendirme mesajı geldi. Temsilciye teşekkür ettim ve iyi gunler dileyerek görüşmeyi sonlandırdım ve gelen yapılandırma mesajını kaydettim hemen, 2. bilgilendirme mesajına göre de internet baglantisini actim ve erisim noktasini Vodafone MVS sectim. Ardindan REAL PLAYER'i actim mesajda yazdigi gibi ondan da erisim noktasini Vodafone MVS sectim ve yine mesajda yazdigi gibi Yakın Kopya Kullan: HAYIR seçeneğini seçtim ve telefonu kapatıp bastan baslattım (temsilci böyle yapmamı önermişti) ve sonunda REAL PLAYER'i actim
Ama TV nasıl izleyecegimi bulamıyorum. (Müşteri hizmetlerini 1 kez daha aramak istemiyorum.. Belki burada 1 arkadas yardımcı olabilir).
3 seçenek var Real player'da.
1. Video Klip (Telefonumda kayıtlı olan videoların listesi çıkıyor)
2. Akış Bağlantıları
3. Son oynatılanlar (Son izlediğim 4 videonun listesi var burada)
Doğal olarak Akış Bağlantılarını seçiyorum. Yükleniyor diyor ama hemen akabinde bağlantı yok diyor.. Acaba nerede hata yapıyorum? Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
--------------- Ekleme ---------------
Evet arkadaşlar problemi çözdüm.. Ayarlarda vodafone mvs seçtikten sonra, ana sayfayı kullanıcı tanımlıdaydı.. Onu varsayılan yapmak gerekiyormuş

bağlandım ve demedim yaklaşık 10dakika.kontor gitmiyor, ücretsiz.. Star, kral tv, atv, show, kanal d, cnbc e, kanal 7, nikeledeon ve ntv olmak üzere 9kanal var. Sadece cnbc e'ye bağlanmadı. Diğer hepsini açtı. Kalite cok iyi değil, idare eder ama umarım mobil tv'de kalite daha iyidir.. vodafone bir kez daha takdirimi kazandı....