Vodafone dan Yılbaşı Hediyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SKELETER

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone dan Yılbaşı Hediyesi
Arkadaşlar yılbaşında saat 00.06 da Vodafone dan aldığım mesaj, sayın abonemiz indirim süresiniz sona ermiştir. 5 dakikası 1 kontöre konuşmak için bir defada 100 kontör yükleyiniz.

Yahu vodafone şunu sabah yollasana yılbaşında bu mesaj atılır mı? Müşteri memnuniyeti kavramını vodafone un artık öğrenmesi gerekli.

bungee

Üye
Vodafone nedir?:ehe

Ekleme: Diğer forumda olsam linç edilirdim.:box

piri.reis

piri.reis

Üye
Arkadaşlar yılbaşında saat 00.06 da Vodafone dan aldığım mesaj, sayın abonemiz indirim süresiniz sona ermiştir. 5 dakikası 1 kontöre konuşmak için bir defada 100 kontör yükleyiniz.

Yahu vodafone şunu sabah yollasana yılbaşında bu mesaj atılır mı? Müşteri memnuniyeti kavramını vodafone un artık öğrenmesi gerekli.

işte bu süperdi

muhaaaaa

s.volkan

s.volkan

Üye
Sistem atıyor onu yapacak bişi yok :D

Ama vodafone'nun abone toplamak için bunun tam tersi işler yapmasıda gerekli tabi. O olmayan sistemine tanımlama yaptırırsın süresi bitenlere doya doya konuş diye vodafone'dan sana 1 gün daha 5 dk sı 1 kontör dersin olur biter

Ama nerede o kavram

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
çok tuzlu bir hediyeymş

SKELETER

Üye
    Konu Sahibi
Bende sevindim mesaj gelince aa bak dedim yeni yılın ilk saatlerinde birisi beni düşündü de mesaj attı diye :ehe

bu arada 1 saat sonrada sms paketinizin geçerliliği doldu kullanmadığınız 6 sms sildik diye mesaj attılar :@

Yılbaşında saat 00.00 geçince beni 3 kişi düşünüp mesaj attı, ikisi vodafone dan :agla

Asıl garibime giden aynı saatlerde diğer telefonumda hücre bilgi ekranında yazan iyi seneler mesajıydı

s.volkan

s.volkan

Üye
Bizden parayı aldılar beni sallamıyorlar :ehe:ehe

Vodafonedan uzun süredir mesaj almıyorum hepten unuttukar

Fatura borcum bile belli değil :ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu ne kadar güzel hediye ya Rabbim :) Vodafone kullanmakta haklıyım sanırım :) Bana saolsun Hücre yayını yapıyorlar yeni yıl için :)

Volkan abi senin için sevimlican'ı davet ederim :)

SKELETER

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone a mail atsam acaba ne cevap gelir :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gece gece hiç güleceğim yoktu. :ehe

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:bigstar::bigstar::bigstar: yorum yok her kes gülüyor dikkat gülünecek gül ün :):):)):

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Vodafone olunca insan kendini tutamıyor ki zaten. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt