vodafone cepnetti pcde kullanıyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
vodafone cepnetti pcde kullanıyorum?
cepnetteki hızım en fazla 13 kpbs çıkıyor program ile yükseltebilirmiyim telim çeken yerde yüksek sizin hızlarınızı alabilirmiyim bi de kaç kpbs ya da mbps ile bağlanıyorsunuzzzz:off::bann::vur

--------------- Ekleme ---------------

ltfen yardımmmmmmmmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

celibar

celibar

Üye
aylık 100 mb'dan sonra hızın düşer.benim telefonumda hız 0 kb ile 20 kb arasında gidip geliyori

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hepimizinki düşük. Hızlandırmanın bir yolu yok. Tek çaresi 3g fu.ll çeken bir noktadan bağlanmak

sahteprens71

sahteprens71

Üye
arkadaşlar symbian olarak en hızlı nete giren tel hangisi peki? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

karantina6158

karantina6158

Üye
sadece şunu söyleyeyim eğer telefonun 3glide değilse insanlık tarihinin en yavaş internetini kullanırsın

sahteprens71

sahteprens71

Üye
Desene artık kullanılacak telefonda kalmamış :d

cengaver155

cengaver155

Üye
baglantı telefondan telefona çok farkediyor 6220c ile gayet ıyı gırıyorum phılıpsle habıre baglantı kopuyo ayrıva pc nın guncelemelerınıde kapatın guncelleme dosyalarını çekerken çok kasıyo ...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
bende ara sıra pcye bağıyorum aynen benimkide yavaş giriyor

KAMALIST

KAMALIST

Üye
ewt 15 kbs ile gırıo benımkıde

muharrem19811

Üye
benim burada 68 kb kadar çıktı

kelikuputis

Üye
Ben n70 ile bağlanıyorum bağlantısı oldukça güzel 3g si de var zaten. Şimidiye dek kopma falan olmadı. Hız ise usb kablo ile şu an 480.6 kpbs olarak kullanıyorum ileride düşer mi bilmem.

babacano99

Üye
Nokia n70 Uygun bir telefon kanımca.

Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
bizim 2 kattaki terasdan çekiyor... yüksek yerler değilde orta düzel olacak...

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
vodemin anten girişine bakır tel bağlıyorum yine aynı 18 kb i geçmiyor :bilmm

InfiniteDreams

InfiniteDreams

Üye
Örneğin ttnetten 50 tl lik adsl paketini alınca nasıl 8 megabit üstüne çıkamıyorsak aynı durum vodafone içinde geçerli, vodafone cepneti esas olarak sadece cep telefonlarından girilmesi için çıkardı,hız limiti 2g ve 3g farketmez 96k (max 15 kb) geçmiycek şekilde operatörden ayarlıdır.

Bazı yerlerde hız daha yüksek seviyelere çıkıyor,bu bence operatörün hatasıdır ve sürekli olacağını sanmam.

Bilgisayardan kullanacaksanız, opera,firefox,chrome tarayıcılarından herhangi birisiyle ad block ve flash block eklentilerini kullanın,hatta firefoxda gif dosyalarını(hareketli resimleri) engellemek için ince ayar bile var,engellediğiniz takdirde gezinme hızınız artar.

2g modunda ping yüksek olur 3g(umts) tercih edin nispeten daha iyi ping oranı var.

Antivirus güncellemelerinizi manuel moda alın,belli aralıklarla nette gezinmediğiniz zaman siz indirin.Ben bilgisayarda kurulu olan her programın otomatik güncelleştirme denetlemelerini kapatırım, örneğin winamp her açılışta yeni sürüm kontrolü yapar.

zaza

zaza

Üye
yok be sadece indirmeler de hızım 20-50 de gidip geliyor oda benim farkım :D ama cepte ucweb kullanın tık der açar :naughty:

maxirabit

maxirabit

Üye
3g'i açarsın ama o da aşırı bi hız beklme.ilk 100 mb dolunca hatta o 100 mb dolmadan önce 2mbit i görüyor ama sadece 5 dakika sonra 100mb doluyor.Telefonu modem gibi kullanıyım derken bataryayı yedim şimdi herzamanki gibi adsl'e döndüm.

onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 6630 ve 6680 3gli 2 si güzel giriyor bn denedim şahsen 6630 ile 20,30 kpbs çıktım 3gnin 3 diş çektiği yerde bile çekmedi

Takipçi Satın Al

Üst Alt