garipnetci
Üye
Vodafone cepnet hız sorunu belki yardımınız olur
Merhaba maxicep üyeleri ben aranıza yeni katıldım hepinize selamlar.
Sorunum şöyle,
Arkadaşlar benim bir telefonum var 6500 slide gayet güzel vodafone operatörlü
2 ay önce hediye internet paketi geldi bana telefonumda internete girerken dedim bunu ben bilgisayarıma bağlayayım mağlum benim evimde internetim yok ailemin durumu iyi değil neyse bağladım çok yavaş dedim heralde normaldir hızı 15 kb'tı aşmıyor aldırmadım sitelere kaplumbağa hızıyla giriyor
ama arkadaşlara baktım çoğu interneti 2 mbitten aşağı kullanmıyor yüksek hızlı yani ben biraz üzüldüm araştırmaya karar verdim internet benim hayatım olduğu için peşini bırakmadım
nedeni ne olabilirki bazı arkadaşlar günde 5mb dı aştığında 10 kb ta düşer hız dediler ama bende devamlı hız düşük yeni cepnet paketi çıkmış ayda 7 lira alsam yine aynı hızmı olur acaba birde belki dedim bana hediye geldiya bu paket belki ondan kısıtlamışlardır. ama bazen hız 400 e çıkıyor aşağı doğru düşüyor 10 kb oluyor yine kısıtlamışlarmıdır yani nedeni nedir sizce?
vede ekran alıntısı vereyim size hız böyle oluyor sonra 10 kb ta düşüyor;
beni dikkate alıp okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim inşallah çözerim bunu.
yorumlarınızı bekliyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar yardım edecek birileri yokmu lütfen yardım edin.
Yokmu yardım edecek yaa ??? 30 kişi bakmış tek cevab yokk ??
Sorunum şöyle,
Arkadaşlar benim bir telefonum var 6500 slide gayet güzel vodafone operatörlü
2 ay önce hediye internet paketi geldi bana telefonumda internete girerken dedim bunu ben bilgisayarıma bağlayayım mağlum benim evimde internetim yok ailemin durumu iyi değil neyse bağladım çok yavaş dedim heralde normaldir hızı 15 kb'tı aşmıyor aldırmadım sitelere kaplumbağa hızıyla giriyor
ama arkadaşlara baktım çoğu interneti 2 mbitten aşağı kullanmıyor yüksek hızlı yani ben biraz üzüldüm araştırmaya karar verdim internet benim hayatım olduğu için peşini bırakmadım
nedeni ne olabilirki bazı arkadaşlar günde 5mb dı aştığında 10 kb ta düşer hız dediler ama bende devamlı hız düşük yeni cepnet paketi çıkmış ayda 7 lira alsam yine aynı hızmı olur acaba birde belki dedim bana hediye geldiya bu paket belki ondan kısıtlamışlardır. ama bazen hız 400 e çıkıyor aşağı doğru düşüyor 10 kb oluyor yine kısıtlamışlarmıdır yani nedeni nedir sizce?vede ekran alıntısı vereyim size hız böyle oluyor sonra 10 kb ta düşüyor;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beni dikkate alıp okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim inşallah çözerim bunu.
yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar yardım edecek birileri yokmu lütfen yardım edin.
Yokmu yardım edecek yaa ??? 30 kişi bakmış tek cevab yokk ??