Vodafone cepnet hız sorunu belki yardımınız olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garipnetci

garipnetci

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone cepnet hız sorunu belki yardımınız olur
Merhaba maxicep üyeleri ben aranıza yeni katıldım hepinize selamlar.

Sorunum şöyle,

Arkadaşlar benim bir telefonum var 6500 slide gayet güzel vodafone operatörlü
2 ay önce hediye internet paketi geldi bana telefonumda internete girerken dedim bunu ben bilgisayarıma bağlayayım mağlum benim evimde internetim yok ailemin durumu iyi değil neyse bağladım çok yavaş dedim heralde normaldir hızı 15 kb'tı aşmıyor aldırmadım sitelere kaplumbağa hızıyla giriyor :) ama arkadaşlara baktım çoğu interneti 2 mbitten aşağı kullanmıyor yüksek hızlı yani ben biraz üzüldüm araştırmaya karar verdim internet benim hayatım olduğu için peşini bırakmadım :) nedeni ne olabilirki bazı arkadaşlar günde 5mb dı aştığında 10 kb ta düşer hız dediler ama bende devamlı hız düşük yeni cepnet paketi çıkmış ayda 7 lira alsam yine aynı hızmı olur acaba birde belki dedim bana hediye geldiya bu paket belki ondan kısıtlamışlardır. ama bazen hız 400 e çıkıyor aşağı doğru düşüyor 10 kb oluyor yine kısıtlamışlarmıdır yani nedeni nedir sizce?

vede ekran alıntısı vereyim size hız böyle oluyor sonra 10 kb ta düşüyor;

beni dikkate alıp okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim inşallah çözerim bunu.

yorumlarınızı bekliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yardım edecek birileri yokmu lütfen yardım edin.

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu yardım edecek yaa ??? 30 kişi bakmış tek cevab yokk ??

kendal_47

kendal_47

Üye
arkadaşım senin paketi bilmem ama hepimiz bu konuda sikayetciyiz benimde cepnet aylık 8 tl benimde hız en fazla 20 kb ya çıkıyor mail at yada mh'yi ara bu konuyla alakalı bir sürü başlık açılmış onları oku bence sana özel bir durum değil yani

garipnetci

garipnetci

Üye
    Konu Sahibi
Desene çoğunlukla herkesde var bazı insanlar 10 mbit e kadar çıkıyor :) biz şansızız :)

yusufabii

yusufabii

Üye
Desene çoğunlukla herkesde var bazı insanlar 10 mbit e kadar çıkıyor :) biz şansızız :)

hayır 10mbit e kadar çıkamazlar yani zaten vodafone nin en fazla verdiği hız aylık cepnet i aldığın zaman ilk 100 mb boyunca 7 mbit le bağlanırsın . . 100 mb kullanımdan sonra 0.96 mbit e düşer . . Bende aynen sizin gibi hız yavaşladığı zaman saniyede 15-20 kb iniyor . . Yani senin sorunun hepimizde var . .
Saygılar . .

garipnetci

garipnetci

Üye
    Konu Sahibi
bizde şans yok yaa 3g abonesi değilim 3g ye abone olsam 3g hızında bağlanabilirmiyim sizce sitede gprs bağlantıda 50 kb ta varan hız ve 3g ile 7.2 mbit ile bağlanabilirsiniz diyor ben abone değilim sizce olsam hızlanırmı?

yusufabii

yusufabii

Üye
bizde şans yok yaa 3g abonesi değilim 3g ye abone olsam 3g hızında bağlanabilirmiyim sizce sitede gprs bağlantıda 50 kb ta varan hız ve 3g ile 7.2 mbit ile bağlanabilirsiniz diyor ben abone değilim sizce olsam hızlanırmı?

3g nin bir diğer anlamı da hız demek zaten . . Tabiki 3g abonesi olursan hızlanır internetin . . Ben geçenlerde saniyede 47 kb e kadar çıktım. . Ama 3g varken. . 3g yokken 9-3 kb arasında değişiyor :)

gency1903

Üye
Vodafon'un internet hızı düşük zaten öyle yüksek bir verim bekleme. Ben 3 operatörü de kullandım. Avea'nın İnternet hızı a göre ortalama olarak 330 kbps, Vodafon'un ortalama olarak 80 kbps, Turkcell'in ortalamasını bilmiyorum çünkü Turkcell'i kullanırken mobilespeedtest'in farkında değildim ama youtubeden video izlerken avea ve vodafondan daha hızlı izliyordum ve 3.5G hızında bağlanıyordu. Tahminim Turkcell'in hız ortalamasının 500 kbps olduğu yönünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...