Vodafone Cepnet En Avantajlı ;) => Bi Bakın..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cepnet En Avantajlı ;) => Bi Bakın..
Turkcell Vodafone ve Avea Arasından Mobil Internet Paketleri Içerisinden En Avantajlı Olan Paket Vodafone Cepnet Aylık Paketidir. Her Ne Kadar Adil Kullanım 100 Mb Dese De Takmayın Siz :) Kağıt Üzerinde 100 Mb'dan Sonra Hız Çok Düşük Gösteriliyor Ama Ben Bir Fark Göremiyorum :) Bunu Indirmeler Ile De Test Ettim Çok Ufak Bir Düşüş Var. Internette Sorunsuzca Dolaşıyor Indirmeler Yapıp Video Izleyip Maxicep'i Takip Edip Konular Açabiliyorum ;) Bir De Henüz 1 Ay Dolmadan Işlem Kaydından Ne Kadar Internete Girdiğimi Göstereyim Size :)

Vodafone Cepnet Aylık Paket Sadece 7.99 TL

Telefondan Paylaşıyorum. Bi Bakın Teşekkür Et Butonu Varsa Tıklayın Emeğe Saygı, Eğer Buton Yoksa Canınız Sağolsun ;)

• Beğen
Tepkiler: tayfoon, borakazim, caner1486 ve 6 diğerleri

abcd17

abcd17

Üye
Kardeş ufak bir düşüş var demişsin bu sadece sende mi oldu ? Yoksa ayar falan mı yaptında düşüş olmadı anlatırmısın ?:hmmm

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ufak bir düşüş var demişsin bu sadece sende mi oldu ? Yoksa ayar falan mı yaptında düşüş olmadı anlatırmısın ?:hmmm

Vodafone'un açıklamasında çok aşırı bir düşüş var. Fakat ben çok düşük bir yavaşlama hissediyorum. Üstelik bulunduğum yer sebebiyle internete 3G'den değil 2G(edge) bağlanıyorum. Çok hızlı.. Bi ayar filan yok. Sen kampanyayı şöyle düşün. Ayda 8 tl'ye hızlı ve limitsiz internet ;)

abcd17

abcd17

Üye
Vodafone'un açıklamasında çok aşırı bir düşüş var. Fakat ben çok düşük bir yavaşlama hissediyorum. Üstelik bulunduğum yer sebebiyle internete 3G'den değil 2G(edge) bağlanıyorum. Çok hızlı.. Bi ayar filan yok. Sen kampanyayı şöyle düşün. Ayda 8 tl'ye hızlı ve limitsiz internet ;)

Bir Edgeye geçeyim bakalım hızımda bir değişme olacak mı merak ettim
Ama edgedede ping fazla :heyo:

Edgede ping 850 lerde ve upload hızı 3G ye göre hemen hemen yarı yarıya :S

3G Testi

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
olsun. yaşadığım yerde 3g yok ama opera mobile 10 kullanarak çok hızlı kullanabiliyorum internete. ama senin de dediğin gibi 3g alanlarında daha hızlı bağlanıyorum ;)

lgkg300

lgkg300

Üye
Telefonda internete girilirken hız düşüşünü fark etmiyorsun konuyu açan arkadaş haklı :) sayfalar hemen yükleniyor; ama pc de farklı sayfalar geç açılıyor ki bu normaldır çünkü pc de flashlı dosyalar var cepte flash olayı yok ;)

Bu arada dostum 5GB küsür kullanmışsın bu az bence :ehe

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Daha 1 ay olmadı. Ve okul başladığı için fazla giremiyorum.. Anca :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bende vodafone cepnet kullanıyorum gerçekten en iyisi o :oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
arkadaslarım avealı olmazsa gececem bende ama :ağlarım:

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslarım avealı olmazsa gececem bende ama :ağlarım:

Ben abartısız 7-8 arkadaşımı Vodafone'a geçmelerini sağladım. Aslında Vodafone'un beni ödüllendirmesi lazım. Vodafone her alanda bir numara artık.
30 tl yüklüyorum her yöne 120 dk veriyor. Bu bittimi ceparanda sürekli 3-4 tl bulunuyor bende. Tüm bedavalar bitince vodafone içi arama başı 40 kr diğer yönlere 5dksi 40 kr. Internet paketimi yenileyecek param yoksa 50 kr'ye günlük internet alıyorum. O da yoksa en azından facebook bedava(sıfır haricinde mobil touch ve tüm site) twitter ve e buddy'den msn face sohbet bedava. 1 ücretli sms gunluk 250 sms kazandırıyor. Ayda 12 tl'ye her yöne 7500 sms demektir. Ve istediğim zaman mesaj çekmiyorum ve bakiyem azalmiyor. Bunları arkadaşlarıma anlatınca vodafone geçmek istiyorlar. Kusursuz bence ;)

--------------- Ekleme ---------------

Bende vodafone cepnet kullanıyorum gerçekten en iyisi o :oke:

Kesinlikle ;)

abcd17

abcd17

Üye
Ben abartısız 7-8 arkadaşımı Vodafone'a geçmelerini sağladım. Aslında Vodafone'un beni ödüllendirmesi lazım. Vodafone her alanda bir numara artık.
30 tl yüklüyorum her yöne 120 dk veriyor. Bu bittimi ceparanda sürekli 3-4 tl bulunuyor bende. Tüm bedavalar bitince vodafone içi arama başı 40 kr diğer yönlere 5dksi 40 kr. Internet paketimi yenileyecek param yoksa 50 kr'ye günlük internet alıyorum. O da yoksa en azından facebook bedava(sıfır haricinde mobil touch ve tüm site) twitter ve e buddy'den msn face sohbet bedava. 1 ücretli sms gunluk 250 sms kazandırıyor. Ayda 12 tl'ye her yöne 7500 sms demektir. Ve istediğim zaman mesaj çekmiyorum ve bakiyem azalmiyor. Bunları arkadaşlarıma anlatınca vodafone geçmek istiyorlar. Kusursuz bence ;)

Çok güzel özetledin :islik

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ;)

matela

matela

Üye
videoyu fln nasıl izlion bide edge ile nasıl baglanılıyo

tayfoon

tayfoon

Üye

Kesinlikle ;)

:box kesinlikle katılıyorum kardeşim :yuru Teşekkürler Vodafone:bigstar:

MTechnics

MTechnics

Üye
Kesinlikle vodafone rakipsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt