vodafone 945

Sponsorlu Bağlantılar

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
vodafone 945
arkadaşlar vodafone yeni telefonunu duyurdu oldukça iyi özellikleri var fiyatı da çok uygun ihtiyaç sahiplerinin dikkatine
Vodafone 945 :heyo::heyo::heyo::heyo:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Gazetede Okudugum Kadarıyla Degeri 650 TL demişler ama Nakit Satış Yok.
Arama Pakaetlerinden Aylık En az 50 TL olanı secip +1 TL Verip 24 Ay Sözleşme istiyorlar.

Kapasitif Dokunmatik 3.2 İnch 240*400 Pixel Ekran.
300 Mb Dahili Hafıza 32 Gb Kart Desteği.
Wifi B/G Bluetooth 2.1 A2DP
5 megapixel Flashlı Kamera Önde Kamera Mevcut (3G için)
3G Desteği Görüntülü Görüşme için.
Android 2.1 yazılım
-Radyo YOK

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
650 çok ama günümüzdeki akıllı telleri düşünürsek aynı özellikler montede de war fark ne ki 650 lira bu

Utku

Utku

Üye
400 tl olsaymış iyi olurmuş tasarımını sevdim

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
"240*400 Pixel Ekran" sadece bu bile almamamı sağlayacak kadar kötü bir durum.

Starsley

Tasarım güzel ama fiyat uçuk

frd4242

Üye

Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X cihaz taksit bedelidir. Vodafone markalı cihazların son kullanıcı bedelleri aşağıda verilmiştir.
- Vodafone 547: 204 TL
- Vodafone 945: 329 TL
- Vodafone 840: 232 TL
- Vodafone 845: 275 TL

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
iyiymiş

sudeeylul

Üye
fiyat 360 ama henüz tek satış yok sadece paket satış var. ancak cayarsan 3-5 ay sonra yine de 360 ödüyomuşsun...55 liralık paketle veriyolar en düşük...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Tasarım güzel ama fiyat uçuk
Fiyat 360 TL
Neresi Uçuk Onu Anlayamadım
5 Megapixel Flaşlı Kamera
512 Mb Ram 512 Mb Rom
3.2 inch Dokunmatik Ekran
Ekranın Kapasitif yani Kaliteli Hassas Dokunmatik
600 Mhz işlemci Overlokla 720-800 Mhz Oluyor
BU yüzden Piyasada Satılan Vodafone 845-Turkcell T10 dan kat kat Üstün
Lg Gt 540-Samsung Galaxy 5 den bile Özellik Olarak Üstün
Bu 2 cihazın fiyatlarının 500-550 TL oldugunu yazmam gerekli
aradaki Kaliteyi Anlayın Diye

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Starsley

arkadasım yukarıda 650 lıra dıye gecıyor ben onun ıcın fıyat ucuk dedım anladın:oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat 360 TL
Neresi Uçuk Onu Anlayamadım
5 Megapixel Flaşlı Kamera
512 Mb Ram 512 Mb Rom
3.2 inch Dokunmatik Ekran
Ekranın Kapasitif yani Kaliteli Hassas Dokunmatik
600 Mhz işlemci Overlokla 720-800 Mhz Oluyor
BU yüzden Piyasada Satılan Vodafone 845-Turkcell T10 dan kat kat Üstün
Lg Gt 540-Samsung Galaxy 5 den bile Özellik Olarak Üstün
Bu 2 cihazın fiyatlarının 500-550 TL oldugunu yazmam gerekli
aradaki Kaliteyi Anlayın Diye
vala süper aslında

kawkew_19

Üye
Arkadaslar KIsa süredir ben kullanıyorum kendi gözlemlereim olarak Söylüyorum... % mp kamerası var evet doğru ama cekim kalitesi 3.2 ile kyaslanacak kadar bile deil Bende birde Nokia 7230i var Ondan cektiğim resimler daha net Resim koymucam Burda ... Ve dahası Telefon gerçekten Cok Güzel Wodafone Gzel Bi telefon vermis Ama 100 mb tel depolama alanı gözüküyo Ve ilk aldığınızda kurduğunuz her şeyi kendi hafızasına kurduruyo Buda cabuk dolmasına ve yavaslamasına neden oluyor. tabi bazı Asırı bilgi sahibi arakdaslarımız Root' sanırım buydu Böyle bi şey yaparak telefonun kurulum alanını değiştiriyor veya ıme Lini mi bişe yapıyo anlamaddım yani telefonun sistemini değiştiriyorlar. ben bu tur risklere Girmedim ama normal Bir kullanıcı için ideal ve oldukca da kullanıslı Dokunmatik ekranına Geldiğimizde ekranı ısı duyarlı yanı insan teni ile çalısıyor yanı sizin de anlıycanız gibi kalem ve benzeri şeyler kullanamıyorsunuz Dokunmatiği de gerçekten hassas sizin neye basmak istediğinizi bulup onu basmanızı sağlıyo diebilirim msj yazmas işlemi konusunda baslarda sıkıntı yasasanızda yarı yarı ya Q klavye desteği ile rahat edeceksiniz..tabi Adroid bir sisteme sahip oldğu için msj okuma programından tutun klavyesine ekran ısığından tutun video oynatıcısına kadar her türlü şeyi internette program olarak bulabilirsiniz.. Fiyat konusuna gelirsek oldukca güzel bi fiyatı var tabi faturalı hat kullanan abonelerimiz için . ama sadece almak istiyorum diyorsanız bence hic bise ile urasmayın Paranızı daha güzel Bi şeye harcayın derim ben 350 tl ye aldım memmunum ama android sistemli bi tel alacaksanız iyi düşünün ve doğru kararı kendiniz belirleyin..

kömürkenti

kömürkenti

Üye
Arkadaslar KIsa süredir ben kullanıyorum kendi gözlemlereim olarak Söylüyorum... % mp kamerası var evet doğru ama cekim kalitesi 3.2 ile kyaslanacak kadar bile deil Bende birde Nokia 7230i var Ondan cektiğim resimler daha net Resim koymucam Burda ... Ve dahası Telefon gerçekten Cok Güzel Wodafone Gzel Bi telefon vermis Ama 100 mb tel depolama alanı gözüküyo Ve ilk aldığınızda kurduğunuz her şeyi kendi hafızasına kurduruyo Buda cabuk dolmasına ve yavaslamasına neden oluyor. tabi bazı Asırı bilgi sahibi arakdaslarımız Root' sanırım buydu Böyle bi şey yaparak telefonun kurulum alanını değiştiriyor veya ıme Lini mi bişe yapıyo anlamaddım yani telefonun sistemini değiştiriyorlar. ben bu tur risklere Girmedim ama normal Bir kullanıcı için ideal ve oldukca da kullanıslı Dokunmatik ekranına Geldiğimizde ekranı ısı duyarlı yanı insan teni ile çalısıyor yanı sizin de anlıycanız gibi kalem ve benzeri şeyler kullanamıyorsunuz Dokunmatiği de gerçekten hassas sizin neye basmak istediğinizi bulup onu basmanızı sağlıyo diebilirim msj yazmas işlemi konusunda baslarda sıkıntı yasasanızda yarı yarı ya Q klavye desteği ile rahat edeceksiniz..tabi Adroid bir sisteme sahip oldğu için msj okuma programından tutun klavyesine ekran ısığından tutun video oynatıcısına kadar her türlü şeyi internette program olarak bulabilirsiniz.. Fiyat konusuna gelirsek oldukca güzel bi fiyatı var tabi faturalı hat kullanan abonelerimiz için . ama sadece almak istiyorum diyorsanız bence hic bise ile urasmayın Paranızı daha güzel Bi şeye harcayın derim ben 350 tl ye aldım memmunum ama android sistemli bi tel alacaksanız iyi düşünün ve doğru kararı kendiniz belirleyin..
bilgilendirme için teşekkürler aslında ben almayı düşünebilirim ama paket yükünün altına giremem 350 liraya aldım demişsiniz paket hariç mi aldnız ve ne zaman aldınız bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

kawkew_19

Üye
daha fazla olmadı alış tarihim tam olarak 14.03,2011 civarı idi yada öyle hatırlıyorum ama telden oldukca memnunm hatta o kadar memnun dm ki sattim simdi tekrar almaya calsııyorum :) benden bi arkadasım ytüksek israrları üzerine aldı simdi ben de yenisini bulmaya calısıyorum ..

By_torque

By_torque

Üye
arkadaşlar bende alcam 5800 a 460 tl verdim binbir pişmanım.yarı fiyat iki kat kalite 330tl şuan ben öyle biliyorum ama alma sartları çok ağır yaww bi tel alcaz 18ay vodafone üyeliği borçlar eksiksiz ödenmiş olması gerekmiş flan filan..............................ama başka biri aracılığıyla da alırım.s60v5 den adam olmaz. androidli olcammmm :heyo::heyo::heyo::heyo:

dayannight

dayannight

Üye
bu telefonu media markt'tada vardı acaba vodafone dışında başka yerlerden alırsak vodafone üyeliği şart mı?

DaRk-BrOwN

Üye
arkaşlar oraya yanlış yazmışlar radyo yok diye oysa radyo var ben telefonu kontratsız 350 tl ye aldım media markt eskişehirden
:evet:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Bu kadar iğrenç bir telefon yok :s Hiçbir programı çalışmıyor. Navigasyon vs.

DaRk-BrOwN

Üye

arkadaş haklı ilk zamanlar kendi hafızasına kaydediyo ama sonra hafıza kartına geçiomu bilmiyorum:allalla:

----------Eklendi @ 17:54:31 ---------- Yazıldı @ 17:51:35 ----------

telefonun dokunmatiği çok hassas bu yüzden çok kullanışlı hatta samsung starı bu konuda 2 ye katlayabilir

----------Eklendi @ 17:56:05 ---------- Yazıldı @ 17:54:31 ----------

Bu kadar iğrenç bir telefon yok :s Hiçbir programı çalışmıyor. Navigasyon vs.

eğer internet varsa navigasyon vs. çalışıyor

----------Eklendi @ 17:59:24 ---------- Yazıldı @ 17:56:05 ----------

ama itiraf etmeliyim ki telefonun ses kalitesi berbat

acaba vodafone 845 mi yoksa 945 mi daha iyi bana yardım edermisiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt