Vodafone 945 Livewallpapers Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doanz

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 Livewallpapers Problemi
Selamlar...

Vodafone 945 model cihaz ile root oldum, demo oyunları ve işime yaramayan uygulamalı silerken sanıyorum ki canlı duvar kağıtlarını da aradan kaynattım.
Vodafon'un kendi canlı duvar kağıdından başka hiç bir canlı duvar kağıdı çalışmıyor (o da fabrika ayarlarına döndüğüm zaman) ve home ekranından ya da herhangi bir yerden canlı duvar kağıdı açamıyorum ve menülerden de silindi...
system/app klasörüne bir livewallpaper.apk dosyası atıp cihazı baştan başlattım ama yeterli olmadı. Eksik olan dosyaları, uygulamaları paylaşabilecek ve nasıl kuracağımı anlatabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.

Bir de bu cihazda bulabildiğim tüm root programlarıyla denedim, yalnızca Temporary Root olabiliyorum. Hiç bir şekilde Permanent root olmayı başaramadım.

Bildiğiniz üzere cihaz 2.1 sürümü kullanıyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. : )

ozde99

Üye
ya çok oğraştom hiç bir şey yüklenemiyur.

--------------- Ekleme ---------------

vodafon 945 için program ve uygulama yokmu. nasıl yükleniyur. bilen yokmu. mesela msn, tv programları,

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Selam.Bugun yani 9 Mart 945 i aldim.ilk is Dosya yoneticisi kurmak sonrasi ROOT.UniversalAndroot ile saglam rootladim.gerisi karta oyun program .apk sini pc den kopyalamak. Is Root ve Dosya yoneticisinde.kurulu gelen dosya yoneticisi .apk gormez kurmaz.

akdj06

Üye
var googleandrointekıleri açıyor valla bende kullanıyorum çokta güzel bide mobile9 var googleye yaz çıkar ordan gallry ye gir ordan telfon markanı seç ordanda ındırebilrsin ama site ingilizce

Staffofevil

Üye
gariptirki kimileri bu cihazla Permanent root olmayı başarabildiğini yazmis. ben bunu başaramayanlardanim. sadece geçiçi olan Temporary Root olabiliyorum. oda cihazi kpat aç yapinca gidiyor bilindiği üzere. yalniz cihaza portekiz romunu kurunca ( ki kesinlikle tavsiye ederim bu işlemi ) hiç bir sorun kalmiyor. bir kere cihaz gerçekten hızlandi.Permanent root z4root ile aninda yapilabiliyor.vede gereksiz bir sürü ıvır zıvır doğal olarak yok oluyor. işin en güzel kısmı market sorunsuz bir şekilde çalışıyor. cihazlan gelen roomu hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.en mantıklısı bir gooogle hesabina tum rehber vede takvim gibi ayarlarinizi aktarip room değiştirmeniz.cihaza tam hakimiyet kurunca gerçekten bir çok şey değişiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt