Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone 945 hizmet yok sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pentafans
Üye
Konu Sahibi
Vodafone 945 hizmet yok sorunu
selam arkadaşlar..vodafone 945 aldım dün..sim kart takılı olduğu halde hizmet yok yazısı çıkıyor,görmüyor simi..ne yapmam lazım
pentafans
Üye
Konu Sahibi
birkaç sim kart taktım..hepsinde simdeki numaraları görebiliyorum rehberde..ama arama yapamıyorum hizmet yok mesajı çıkıyor ekranda..ne yapmam lazım..bir yardım etseniz (
censintr
Üye
ayni sorun bendede oldu 02164589797 telefonu vadofon mişteri hizmetleri aramami söyledi 4 siradayim sorunu halledebilirsek paylaşirim.
45 dakika bekledim tlf şajzi bitti tekrar aradım 20 siradasin desi şimti ayni sorunu web ariyorum sonuş alirsam paylaşirim.
PriZm
Üye
kardeş ayarlar,telefon hakkında,durum bölümünde İMEİ numaranı kontrol edermisin? eğer 0 ile başlıyorsa ve numaranın içinde çok fazla 0 varsa geçersiz imei var demektir.
censintr
Üye
arkadaşlar hattima günlük internet paketi aldim 3g internet mms hepsini aktif hale getirip sim karti taktim bütün sorunlar haloldu.