vodafone 945 froyo 2.2 güncellemesi cıktı

Sponsorlu Bağlantılar

turkfalcon33

Üye
guvenxy ve arkadaşlar merhaba 945 2 ssat önce geldi . dediğin gibi bu benim ilk androit telefonnum olduğu için çok memnun kaldım ama market ve facede sohbet kısmı yok bu gibi eksiklikleri gidermem lazım güncellemeleri vs nasıl yapacağım konusunda bir bilgim yok sizin yardımlarınız ve araştırarak çözeceğimime inanıyorum.

----------Eklendi @ 14:06:59 ---------- Yazıldı @ 14:04:30 ----------

Değerli Abonemiz,

Tarafımıza iletmiş olduğunuz maile istinaden konu teknik ekibimiz ile tekrar paylaşılmıştır.

"Vodafone 945 cihazlarda cihaz yazılımları Android 2,2 ve 2,3 'e yayınlanmayacağı için yukseltilememektedir ” yönünde bilgi alınmıştır.

Mevcut uygulamanın bu yönde olduğunu ve görüşlerinizin ilgili birimlerle paylşaıldığını tekrar belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
Vodafone Müşteri Hizmetleri

böyle bir saçmalık olurmu ya

guvenxy

Üye
kardeşim şurdan marketli yazılım (rom ) dosyasını indir winrardan cıkar dosya şeklinde direk hafıza kartına at image dosyasını yani daha sonra telefonu kapa ve ev tuşu + ses acma tuşu+ telefonu acma tuşu 3 üne basılı tut 3 san,ye basılı tut yeşil ekran cıkacak dolunca telefon kendiliginden acılır yönlendirmede yapar zaten...hayırlı olsun bu arada 1 2 ay sonra daha üstün telefon alma hevesin başlicak :D

turkfalcon33

Üye
yaptım olduda sağol. youtube kendi tarayıcısından açılmıyormu?

ertu55

ertu55

Üye
guvenxy ve arkadaşlar merhaba 945 2 ssat önce geldi . dediğin gibi bu benim ilk androit telefonnum olduğu için çok memnun kaldım ama market ve facede sohbet kısmı yok bu gibi eksiklikleri gidermem lazım güncellemeleri vs nasıl yapacağım konusunda bir bilgim yok sizin yardımlarınız ve araştırarak çözeceğimime inanıyorum.

----------Eklendi @ 14:06:59 ---------- Yazıldı @ 14:04:30 ----------

böyle bir saçmalık olurmu ya

ne saçmalığı arkadaşım adam sana onun güncellemesini verirse sen yeni telefonu neden alasın ki bunu düşünüyor adamlar ticaret bu böyle olur

metalwings

metalwings

Üye
Bende 945 kullanıyorum mukemmel telefon upgrade'i neden bukadar cok istiyosunuz ki hic gerek yok telefon 4/4 lük çalışıyor zaten herturlu uygulama sıkıntısız çalışıyor. Suan hic geregi yok. Belki 1-2 sene sonra yeni uygulamalar geldiginde yuksek versiyon ister ama ozamana kadar ya biz telefonu degisiriz yada versiyon gelir panik yapmayın. herkez vodafona yeni versiyon isteği icin msj atarsa işi hızlandırırlar tabi. ama 945 harika bi telefon.
Tek eksiği kamera kötü oldugundan kullanamıyorum. 4.9mp/5mp ama yazılımla 5mp oluyor. webcamler gibi. donanımsal olarak vga bi kamera.
Ama çok hızlı telefon. cok hızlı degil diyenler Android booster uygulamasını kursun acık uygulamaları kapatıyor. Ayrıca telefonu yeniden başlattıgınızda yada internete girdiginizde otomatik açılan uygulamalardan uzak durun. wifi ile baglanmıyosanız hem internetinizi kasar hem işlemcinizi. bu tur uygulamarı kurmamaya calısın. birsuru alternatif program var %99u ucretsiz. cok memnunum. wifi yayını bile yapıyosunuz. daha ne olsun. 945'i herkese tavsiye ederim.

feyyazevci

feyyazevci

Üye
bi yonden katiliyorum 945 cogu 2.2 olan tellerden iyi islemcisi cok iyi olmasada ram olarak fena sayilmaz t10 veya smart alacaginiza 945 alin derim hepsini kullanmis biri olarak 945 en iyisi fiyat performans olarak.

ibrother

ibrother

Üye
bende 945 kullanicisiyim gta vice miami oynuyorum kasma zerre yok ram 324 mb boş zati 512 ram i var. htc ye çok benziyor süper cihaz. her kesin kullanması lazım.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
bende 945 kullanicisiyim gta vice miami oynuyorum kasma zerre yok ram 324 mb boş zati 512 ram i var. htc ye çok benziyor süper cihaz. her kesin kullanması lazım.

Android 2.3.7 li T20 de +80 mb ram ile hiçbir oyunda kasma yok.

ibrother

ibrother

Üye
vf945 ile t20 tek farkı android versiyonu 945 hem daha büyük ekran hemdaha big ram. hemde HD. film desteği var. ben hd filmleri izlerken kastigina raslamadim. t20 hd de nasıl bilmiyorum.ama fiyat ve özellik olarak 945 derim.

qoxel32

Üye
şu son maile bir bakın

ankarabesk06

ankarabesk06

Üye
yani mail sonucuuuuuu

---------- Eklendi @ 19:01:12 ---------- Yazıldı @ 19:00:32 ----------

imş gelirde 2.2 nin eyfini tadarız

tolgakayali

Üye
arkadaşlar 1 hafta oldu vdf 945 alalı.ama bir türlü keyfini yaşayamadım henüz.vaktinizi alıcam ama en baştan anlatacak olursam teli ilk açtığımda ekranda google mail ile (gmail) sisteme giriş yapmamı ve cihazla gmail arasında uyumun sağlanması için gmail istedi.bende gmail olmadığından hesap oluştura basarak ilk işleme başladım.fakat ilerleyen adımlarda internet bağlantısı olmadığından bir türlü giriş yapmadı çok doğal olarak hata veriyor.sanırım bağlantını kurulamadı veya kontrol et diyor ingilizce olarak.ee gmaille bağlantı kurup cihazımı tanıtamayınca da çoğu özelliğini kullamadım .düz bir telefon gibi sadece aramalarda kullanabiliyordum.sonra wifi ile internete bağlanmaya çalıştım.iş yerimizdeki kablosuz modeme bağlanmak için ayarlardan-kablosuz özelliği-kablosuz ayarlarından arattığımda modemi buluyor.şifresini girdiğimde ise bağlantı kesildi diyor şifre doğru olmasına rağmen.hatta şifreyi de devreden çıkardım..modem şifresizken dahi bir kaç saniye sonra bağlantı kesildi diyor.çarşıda birkaç şifresiz buldu cihaz..bağlantı iyi demesine rağmen girmedi.acaba başka bir ayarmı gerektiriyor..fabrika ayarlarına döndüm..gene birşey değişmedi.bu arada hattım avea taraftarcell..hadi diyorum wifiye bağlanamadık bari hattan girelim.opera miniye basıyorum unable to connect to the internet.please check your settings yazısı çıkıyor ve bağlanmıyor..avea mms ve gprs ayarlarını girdim gene yok..çok hevesle beklediğim ve aldığım telefonumu kullanamadığım için sizlerden yardım bekliyorum arkadaşlar..ne yapabilirim bu telefonu layıkıyla kullanmam için..teşekkürler

ruyagemisi

Üye
2.2 rom çikti beyler

delta4598

delta4598

Üye
EyWaLLaH KardeŞiM....

h-i-v

Üye
gayri resmi. 2.3.7 de çıktı. googleandroid.gen.tr ye bakın. ayrıca tam stabil çalışmıyor henüz. sensör ve kamera sorunlu. yinede yakın zamanda fix lenir hatalar. bu haliyle bile ben kullanıyorum gayet başarılı.

Primitive

Üye
beyler bi yardım etseniz bende 945 kullanıcısıyım bende telefon kasıyo ayrıca her uygulamayı da yükleyemiorm android sürümü yüzündenmi ?

Primitive

Üye
beyler bende 945 kullanıyorm ama ende kasıyo ve uygulamaları acmıyo

Üst Alt