vodafone 945 froyo 2.2 güncellemesi cıktı

Sponsorlu Bağlantılar

er642

Üye
    Konu Sahibi
vodafone 945 froyo 2.2 güncellemesi cıktı
arkadaşlar bir sitede zte vodafone 945 froyo 2.2 güncellemesi cıktığı yazıyor ve download linki var ben rom dan pek anlamadığım için burada paylaşmak istedim

site linki :

2.2 froyo download linki :

arkadaşlar bu blade serisi için yani 945 te bu seriye giriyor

birde racer srisi var onunla ilgili değil bu gurubada 845 giriyor...

bigboyxxxy

Üye
Anlayan varsa lütfen açıklasın. Sabırsızlıkla bekliyoruz...

eneschad

Üye
o zte blade 945 joe yani hala çıkmadı yüklemeye çalışmayın yükleyen bazı kişiler çalışmadığını açılışta donduğunu söyledier boşuna telefonunuzu pert etmeyin :) çıkarsa vodafone duyurur :)

ertay40

Üye
çalıştırbilen var mı?

eneschad

Üye
arkadaşlar çalışmaz zte o rom u blade modeli için çıkarttı tuş takımı farklı bu yüzden çalışmaz modifiye romlar var onlarda zaten 2.1 için market eklenmiş romlar 2.2 çıkmadı siz vodafone rom unu bekleyip bir bayiye götürüp çıktığında 2.2 ye güncellettirin en akıl karı bu :) garantili hemde resmi :) bende 2.2 yi bekliyorum uygulama yükleme sıkıntısı çeken arkadaşlar sadece dosya yöneticisi ile bir çok oyun uygulama yükleyebilirler bilgisayarınıza indirdiğiniz apk oyun programları sd kartınızda android programlar oyunlar klasörü açıp onun içine atın daha sonra usb kabloyu çıkartın dosya yöneticisinden klasör e gidip oyun ve programları kurun :) bir çok sitede oyun ve uygulamalar iniyor :) :) ben 5-6 oyun 5-6 program yükledim beğendiğim :) sıkıntı çekmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: traffics

guvenxy

Üye
İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, mevcut durum itibari ile Android 2.2 ve 2.3 güncellemeleri devreye girmeyecek olup, 12.05.2011 tarihi itibari ile Android Market devreye alınmıştır. Vodafone 945 işletim sistemi yazılım güncellemesini ekteki link üzerinden yapabilirsiniz.

berkant12345

Üye
arkadaslar bu zte nın dıger bır modelı ıçın 2.2 froyo sakın yuklemeyın uzulursunuz zaten balck yazıyor dıkkat 945 degıl bu telefonun romunu zte den degıl vodafone den bekleyın yada beklemeyın 2.1 ıyıdır hızlıdır az sarj tuketır

feyyazevci

feyyazevci

Üye
bende vardı sattım kurtuldum sizede tavsiye ederim

guvenxy

Üye
945 2.2 var bunuda bi deneyin en sonundada bunu yapmışlar bi bakın bişe cıkarsa sevindirici haberlerinizi bekliyorum ..nerde o eski 945 ciler :D he bide bu var çince

abdullah_kck

katılıyorum..

guvenxy

Üye
beyler müjde 2.2 dediniz 2.3 cıkıyor

Mevcut durum itibari ile Vodafone 945 cihazı için android 2.3.3. veya android 2.3.4 yazılım güncellemelerine yönelik çalışmalar devam etmekte olup, ilerleyen günlerde abonelerimiz ile paylaşılması öngörülmektedir. Ayrıca web sitemiz üzerinden ara sürümü indirerek marketing özelliğini kullanabileceğinizi belirtmek isteriz.

raufguven

Üye
beyler müjde 2.2 dediniz 2.3 cıkıyor

Mevcut durum itibari ile Vodafone 945 cihazı için android 2.3.3. veya android 2.3.4 yazılım güncellemelerine yönelik çalışmalar devam etmekte olup, ilerleyen günlerde abonelerimiz ile paylaşılması öngörülmektedir. Ayrıca web sitemiz üzerinden ara sürümü indirerek marketing özelliğini kullanabileceğinizi belirtmek isteriz.

arkadasım nereden ögrendigini sorabilirmiyim gercekten cok heycanlandım :D

guvenxy

Üye
vodafone a mail attım onun cevabı

----------Eklendi @ 00:22:20 ---------- Yazıldı @ 00:20:17 ----------

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, 18.12.2011 saat 19:20 itibari ile yapılan geri aramada irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşılamamıştır.

Ekteki link üzerinden cihaz detaylarına ulaşabilirsiniz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetleri

karayel90

karayel90

Üye
Yuppi :alkis

turkfalcon33

Üye
945 kullanan arkadaşlar göründüğü üzüre bende samsung monte var bunu verip kamupanyadan 300 tl'ye 945 almamı tavsiye edermisiniz? javadan kurtulacağım ama android işlemcim ve led flaş olacak. tek kaybım ikinci kameramı olur
tavsiyelerinizi dikkate alacağım kampanya bitmek üzere sanırım.

guvenxy

Üye
kardeş dokunmatik konusunda 1 numara diyer turkcell t10 t20 den filan cok iyi kamera iyi.. hız yine mükemmel bekleme filan yok ses normal .eğer ilk alacagın android tlf sa tavsiye ederim zaten o fiyata bu özelliklere daha iyi bişe bulamassın

h-i-v

Üye
arkadaşım bende kamupanyadan dün aldım. 299 tl ye. tel her şeyi çok güzel ama kammera hariç. 5 mp demiş. bende 2 mp e 65 noki var. inan bundan kaliteli. görüntü vga kalitesinde. benim için kamera önemliydi. eğer kamera çok önemli değil dersen hemen al derim. ama kamera diyosan pişman olma. illede alacaksan 1 günlük telefonu 20 tl altına ben satarım sana :) 05448613189

guvenxy

Üye
almak istersende bir arkadaş satıyor 250tl 2 aylık cihaz daha cilatini duruyor ekranda .güvenmem diyorsan gittigidiyordan yayınlarmış ordan alırsın

barcandio

Üye
Değerli Abonemiz,

Tarafımıza iletmiş olduğunuz maile istinaden konu teknik ekibimiz ile tekrar paylaşılmıştır.

"Vodafone 945 cihazlarda cihaz yazılımları Android 2,2 ve 2,3 'e yayınlanmayacağı için yukseltilememektedir ” yönünde bilgi alınmıştır.

Mevcut uygulamanın bu yönde olduğunu ve görüşlerinizin ilgili birimlerle paylşaıldığını tekrar belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
Vodafone Müşteri Hizmetleri

guvenxy

Üye
bu kadrda sahtekarlık olmaz yav... ( yayınlanmayacağı için yukseltilememektedir ) burda ne demek istemiş anlamadım

Üst Alt