Vodafone 945 Applanet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadberg7

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 Applanet
İlk önce herkeze selam.daha dün vodafone 945 aldım applanet 2.7.8 kurdum ama uygulama indiremiyorum paket ayrıştırıcı hatası veriyor inmiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun...

• Beğen
Tepkiler: jawake ve Cr@zY

spider47

Üye
ya aynı şeyide ben yaşıyorum :(

sessiz_cocuk

Üye
bende .. :p

sadberg7

Üye
    Konu Sahibi
applanet çalışmıyosa nerden indircem ya ben bu uygulamalırı vodofone yapmış ama çok saçma yapmış android market yok bune ya

metallistm

Üye
bende de aynı sorunu veriodu şimdi hiç uygulama göstermio

FQXT

FQXT

Üye
google applanet'in serverlerini kitleyip duruyor adamlar haftada bı server degıstırıyorlar yakında düzelir merak etmeyin....

sessiz_cocuk

Üye

orjinal marketli rom kurma

Micro-Maniac

Üye
Bende kullanıyorum Market sorunu zaten tüm android telefonlarda var. Daha önce applaneti sorunsuz kullanıyodum fakat 2 gündür bende açamıyorum applaneti. İnternet sitesinden güncel sürümünü indirmeye çalıştığımda yine error verdi. Yani sorun telefondan değil genel bi sorun olması lazım.

metallistm

Üye
Server duzelene kadar ben yamulcam :)

haskocaman

Üye
2 gun once 2 adet vodafone 945 telefon aldım. sadece acılıp menusune falan bakıldı. ılgılenen arkadaslar varsa satmayı dusunuyorum. orjınal kutusunda 2 adet cihaz var. ozelden ulasınız.

SONSEE

Üye
selam arkadaşım ben düşünüyorum sizinle nasıl iletişime geçe bilirim...

KayraBey

KayraBey

Üye
Soruz server'da sizde ya da telefonda değil.Sürekli güncel versiyonunu kurarak arada bir deneme yapıp açık bulduğunuzda sömürün.Ben şu an sorunsuz girebiliyorum.

shipped

shipped

Üye
ugraşmayın bu boş işlerle . üzerindeki vodafone rom unu orjinal zte rom la değiştirin hem android market açılsın hem you tube ve diğer erişim hakları..

burun burada anlatılmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt