• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Vodafone, 3G Hızındaki İnterneti 0.50 Kuruş'a Hizmetinize Sunuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
o zaman niye 5 mb diyorlar ki ? sınırsız desinler :)

levent005

levent005

Üye
Arkadaşlar ayrıntılar vodafone internet sitesinde yayınlanmış. Ancak önemli bir yerini ekleyim ben;
Aylık Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB’ tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps’ye kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps’a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder. (Aylık abonelik ve faturalı olanlar için bu eklediğim)
Yani burdan anlıyoruzki 8TL'yi verdikmi bir ay sınırsız netimiz cepte:aha: Hıı 100mb ı geçince hızımızı 96 ya indiriyor ama sonuçta 8TL'ye devam ediyor net aboneliğimiz. Ve buda çok iyi bir kampanya olmuş, vodafonelulara hayırlı olsun:ehe
Çoğu arkadaş sınırı aşınca hızından hala memnun demekki yeterli geliyor. Yinede deneyenler hızdaki farkı paylaşırsa hepimiz bilgileniriz...

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Vodafone yapmis yapacagini yahu birde aylik paket varmis 8 lira öde 1 ay sinirsiz kullan 100 mb hizli sonrasi yavas varsin yavas olsun sınırsız olduktan sonra daha ne süper tarife internet için kullandigim avea hattimi bir koseye atma vakti geldi

cskn53

cskn53

Üye
arkadaşlar inanmayacaksınız ama bu kampanya olmadan önce vodafona mail atmıştım ve iki gün sonra da bu tarifeyi hizmetimize sundularr:oke: yok böleeee bişiii... 4gb kotalı internetten çok daha avantajlı bence yani ayda 7.99 kuruşa sınırsız internet.. SÖMÜRÜÜÜÜNN!!! :aha: :aha:

--------------- Ekleme ---------------

şu anda 24-25 kb/s ile download yapıyorum ama internet hızlandırıcı kullanıyorum ve işe de yarıyorrr :ehe hızlandırıcı programı istersenizz önerebilirimm ..
4gb kota = 30 TL
VODAFONE SINIRSIZ = 8 TL
BENim için hız 2.planda diyenler için on numara kampanyaaa .... :aha:

cemyk

Üye
günlük paket dikkat edin çünkü kullansanızda kullanmasanızda günlük ücret alınıyor. yanı aylık 15tl sabit ucrete geliyor.bizzat müşteri hizmetleriyle görüştüm.kendileri bu konuyu ifade ettiler.dedim ne avantajı var peki günlüğün. istediğin zaman iptal edebiliyormussun diğerini ise ay sonlarında iptal edebiliyormussun .yuh sana vodafone. kampanya yapıyorsan adam akıllı yap.milleti kandırmaya çalışma.:bann:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Izmirligenç gel senide faturalı vodafone lu yapalim.
Ayda ben internet + 150dk görüşme = 25lira ödüyorum
tek kelimeyle harika yani
yeni cepnet tarifesiyle 2lira daha düşüş artı internet özgürlüğüm olacak
vodafone süper yaa gerçekten tavsiye ederim

ben yurt dsindayim ya gulum donunce bakalim ins.
sen hangi tarifesindesin 25 tl oduyorsn cp avantajmi

cskn53

cskn53

Üye
günlük pakette 5 mb adil kullanım dolmadan 5mb lik bir dosyayı 5 dakkada indiriyor 5mb adil kullanım hakkı doluncada 9 dakikada indiriyor. Yani yarı yarıya fark ediyo ama bu biraz da vodafone un baz istasyonuna yakınlık-uzaklığına göre değişim gösterebiliyor. mesele ben 23-24 kb/s ile download yapıyorum...:oke:

ya bence önemli olan o 5 mb dan sonra sınırsız kullanılacak olan 96 kbps. Bu sınırsız kullanılan kısmın hızını anlayan biri yorumlarsa kafalardaki soru işaretlerinin azalacağını düşünüyorum. Örneğin bu hızla 5 mb lik bir dosya teorik olarak nekadar sürede iner. Bunu bilinçli olarak cevaplayacak arkadaş varmı?
sömürüüünnn... :aha:

5800_xm

Üye
fazla hızlı değil fakat 25 mb boyutunda dosya indirdim :d::d:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
dierlerine ornek olsun bakalim heleki turkcellllll yakti yedi milleti somurdu oldurdu ya

cskn53

cskn53

Üye
25 mb mi??:nono: günde en az 700 mb :aha::aha:

alixkandemir

Üye
ben yurt dsindayim ya gulum donunce bakalim ins.
sen hangi tarifesindesin 25 tl oduyorsn cp avantajmi

evet cep avantaj mini , yurtdışı ve yurtiçi 15 lira 150dk yani ikibuçuk saat
peki yurt dışındaki :allalla:? vodafone tarifelerinin avantajları nasıl güzelmi?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
evet cep avantaj mini , yurtdışı ve yurtiçi 15 lira 150dk yani ikibuçuk saat
peki yurt dışındaki :allalla:? vodafone tarifelerinin avantajları nasıl güzelmi?

Aylik sabit ucret ne kadar geliyor cp avntjda bende sevdigime aldirmayi dusunuyorum ama kararszim suan konturlu dakasi 200krs tan beni ariyor bende kide vodafon sfr fransa o sekilde gorusuyorz ama cep avantaj daha uygunda aylik sabit ucreti yeni hat alcak yada faturaliya cevircek vergisi falandi filandi derken oda ogrenci basi agrisin istmiyrm benim ki kredili ama dogru duzgun kredi yuklemiyrm fransa icinde bana lazim olmuyor yurt disinada tr de oldugu gibi burdan dier vodafonlara avantaji yok sms yurt disi burda ucuz 28-30 cent KRS oraya gore trde uc kati yurtdisi sms heleki avea abartmis oynatmis suan 75krs yapmis ne diyeyim buna bilmiyrm konturdeyken 3 KNT 60krstu zami vurdular tabi

vodfn turcell de sms fiyatlarinda degisim yok avea zamlamis ve ilginctir sitede :hmmm60krs yaziyor ama must hiz evet fiyat guncellemesi zami yapilmis diyor :hmmm

burda aylik genelde iki saat 4saat fln kullanyr insanlar birde bildigim sfr de vodafonda 3 numara falan secip aylik sabit ucret karsiligi bedava konusyrsn

birde birsey ogrendim must hzmtleri hafta sonlari kapaliymis burda cok ilginç:hmmm
telesekrter basima bela olmus bi turlu iptal edemedim kod lar iptal etmek icin falan telesekreteri acma oluyor iptal etme devreye girmiyor tlfn ayarlarndan yonlendirmeden de olmuyr 3kez caldimi hemen tlesekretere giriyor kimse beni ariyamiyr oyuzden caldiramyr:off::off::off:

alixkandemir

Üye

Aylik sabit ucret ne kadar geliyor cp avntjda bende sevdigime aldirmayi dusunuyorum ama kararszim suan konturlu dakasi 200krs tan beni ariyor bende kide vodafon sfr fransa o sekilde gorusuyorz ama cep avantaj daha uygunda aylik sabit ucreti yeni hat alcak yada faturaliya cevircek vergisi falandi filandi derken oda ogrenci basi agrisin istmiyrm benim ki kredili ama dogru duzgun kredi yuklemiyrm fransa icinde bana lazim olmuyor yurt disinada tr de oldugu gibi burdan dier vodafonlara avantaji yok sms yurt disi burda ucuz 28-30 cent KRS oraya gore trde uc kati yurtdisi sms heleki avea abartmis oynatmis suan 75krs yapmis ne diyeyim buna bilmiyrm konturdeyken 3 KNT 60krstu zami vurdular tabi

vodfn turcell de sms fiyatlarinda degisim yok avea zamlamis ve ilginctir sitede :hmmm60krs yaziyor ama must hiz evet fiyat guncellemesi zami yapilmis diyor :hmmm

burda aylik genelde iki saat 4saat fln kullanyr insanlar birde bildigim sfr de vodafonda 3 numara falan secip aylik sabit ucret karsiligi bedava konusyrsn

birde birsey ogrendim must hzmtleri hafta sonlari kapaliymis burda cok ilginç:hmmm
telesekrter basima bela olmus bi turlu iptal edemedim kod lar iptal etmek icin falan telesekreteri acma oluyor iptal etme devreye girmiyor tlfn ayarlarndan yonlendirmeden de olmuyr 3kez caldimi hemen tlesekretere giriyor kimse beni ariyamiyr oyuzden caldiramyr:off::off::off:

Türkiyede faturalı bir hat alabilmek için kredi kartı ekstresi bile yeterli oluyor.Bir kereye mahsus 12 lira telekominikasyon kurumu hat tahsis ücreti alıyor, oda yılın 12 ayına bölünüyor.

Cep avantaj tarifeleri ile yurtdışı sabit hatları ve vodafone hatlarını herhangi extra bir üyelik gerektirmeden rahatça paketimiz dahilindeki dakikalar boyunca arayabiliyoruz. Paket aşımı halinde dakikası 30kr tan ucretlendiriliyoruz.
Aylık sabit ücret olayı yok o eskidendi eskiden:ağlarım::ağlarım::ağlarım:...
neyseki artık paket ücretimiz 15 liraysa 15 lira ödüyoruz bütün vergiler dahil.

aryscat

aryscat

Üye
günlük paketle bugün yaptıklarım : 3 tane albüm indirdim. Süper natural 5. Sezon 1. Bölümünü izledim (gayet akıcı) facebookda videolara bakıp yorumlar yazdım. Vs vs vs... Bu günkü kullanımım 183 mb ... :) Hızdaki düşüşü fark etmedim bile. Kaç aydır 250 mb internet paketi kullanıyorum. :) vodafone a teşekkür maili atalım... Adamlar mükemmel iş çıkartmışlar... Internetin fiyatı zaten bu olmalıydı...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Türkiyede faturalı bir hat alabilmek için kredi kartı ekstresi bile yeterli oluyor.Bir kereye mahsus 12 lira telekominikasyon kurumu hat tahsis ücreti alıyor, oda yılın 12 ayına bölünüyor.

Cep avantaj tarifeleri ile yurtdışı sabit hatları ve vodafone hatlarını herhangi extra bir üyelik gerektirmeden rahatça paketimiz dahilindeki dakikalar boyunca arayabiliyoruz. Paket aşımı halinde dakikası 30kr tan ucretlendiriliyoruz.
Aylık sabit ücret olayı yok o eskidendi eskiden:ağlarım::ağlarım::ağlarım:...
neyseki artık paket ücretimiz 15 liraysa 15 lira ödüyoruz bütün vergiler dahil.

him sagol cevap icin konuyu biraz dagittik ama olsun:ehe
eskiden ozel iletisim di falandi filandi konusmadan cok vergi vardi sadece 12 tl ise cok iyi kafama bu takiliyrdu buda gitti saol bi ay sonra falan ins aldirmayi dusunuyrm bakalim.:oke:

alixkandemir

Üye
günlük paketle bugün yaptıklarım : 3 tane albüm indirdim. Süper natural 5. Sezon 1. Bölümünü izledim (gayet akıcı) facebookda videolara bakıp yorumlar yazdım. Vs vs vs... Bu günkü kullanımım 183 mb ... :) Hızdaki düşüşü fark etmedim bile. Kaç aydır 250 mb internet paketi kullanıyorum. :) vodafone a teşekkür maili atalım... Adamlar mükemmel iş çıkartmışlar... Internetin fiyatı zaten bu olmalıydı...

Evet bende katılıyorum sana vodafone a teşekkür maili atalım... :evet::evet::evet:

him sagol cevap icin konuyu biraz dagittik ama olsun:ehe
eskiden ozel iletisim di falandi filandi konusmadan cok vergi vardi sadece 12 tl ise cok iyi kafama bu takiliyrdu buda gitti saol bi ay sonra falan ins aldirmayi dusunuyrm bakalim.:oke:

12 lira aylara bölünüyor, ayda 1 lira bir yıl boyunca alınıyor bir daha alınmıyor.
sende sağol izmirligenç sana yardımcı olma şerefini bana verdiğin için
yeterince yardımcı olabildiysem gurur duyarım, şeref duyarım :evet::evet::evet:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
oldun oldun fazlasiyla oldun cok tsk ettim iyi keyifli forumlar.

merlin19

merlin19

Üye
Bence gereksiz dün gece geçtim bu tarifeye Sonuç Kos Koca Bir Fiyasko hız çok berbat düşüyor Bilmeyene açıklayayım 96 Kbps Hız demek Bilenler bilirler Adsl Çıkmadan evvel 56k Çevirmeli modem kullanırdık en azından interneti benim gibi 10 yıldan fazla olanlar çok iyi bilirler şagsen Dünya 3g liderine Bu hızı ben yakıştıramadım yani Hız 100 K bile değil:)) gülünç Müşteri hizmetlerini 4 kez aradım sonuç aynı berbat bir hız ve Kampanyayı yapana selamımı söyleyin dedim hatta konuşmaları pcye kaydettim sesli:)) tam 20 dakkika cebelleştim Kısacası Şu 5 mb adil kullanımdan sonra veya aylık alanlarda 100 Mb den sonra hızımız resmen bu teknoloji çağında Kablumbağadan bile yavaş yani dedimki kampanyayı yapana selamımı söyleyin eline alsın laptopu yada telefonu Vodafonun resmi sitesini açmaya çalışsın eğer dedim 10 dakikada açılırsa köprüden atlıcam diye şaka gibi ya 96 Kbps abi ya insan 512 Kbps verir yada 256 Kbps verir resmen rezillik ben daha evlle günde 7 tl data kullanım bedava yada bazı tabirle günlük limitsiz kullanıyordum onda bile rahat 3 mbiti aşıyordum ve hiç görmedim daha 1.5 mbitin altına düştüğünü ama bu kampanya resmen rezillik Kendilerine resmen güldürdüler bu arada Bugece saat 00:00 dan sonra Vodafone sistemleri Çökmüş millet:)) zaten sitesinden ve internet hızından neler olduğu belli yine kaldık Kazıkcı ttnete..

levent005

levent005

Üye
Telefonu kablo ile pcye bağlayıp kullanmaya izin vermiyor mu arkadaşlar vodafone. Modem olarak kullanmaya..?
Birde hız durumu nasıl kimi iyi diyor kimi değil diyor:hmmmYani kotayı aşınca??

cskn53

cskn53

Üye
Telefonu kablo ile pcye bağlayıp kullanmaya izin vermiyor mu arkadaşlar vodafone. Modem olarak kullanmaya..?
Birde hız durumu nasıl kimi iyi diyor kimi değil diyor:hmmmYani kotayı aşınca??
telefonu kabloyla pc ye bağlayabiliyorsun tabi ki de :oke:
Hıza gelince şöyle ufak bir hesap yapalım
4gb kotalı = 30 TL 100kb/s download hızı
Kotasız = 8 TL 25kb/s download hızı (baz istasyonuna yakınlığa göre değişilyo tabi )
ben günde 750 mb download yapıyorumm 750x30 = 37 gb :ehe:ehe
yardımcı olmuşsam ne mutlu bana....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt