• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Vodafone, 3G Hızındaki İnterneti 0.50 Kuruş'a Hizmetinize Sunuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone, 3G Hızındaki İnterneti 0.50 Kuruş'a Hizmetinize Sunuyor!
Vodafone, faturalı ve ön ödemleri hatlarda sınırları ortadan kaldıran CepNet mobil internet tarifesini gün içerisinde duyurdu. Günde 0.50 Kuruş’a sınırsız internet kullanımı olanağı sunan CepNet tarifesinde günlük adil kullanım hakkınız sadece 5 Megabayttır. 2G ( Edge ) veya 3G ( 7,2 Mbps ) hızında bağlantı sağlayabileceğiniz bu internet paketi kullanıcılara oldukça önemli bir avantaj gibi gözüküyor.

( Vodafone çok ucuza 3G deneyimini sizlere sunuyor. )

Faturalı ve faturasız hat sahiplerinin 3G+ farkı ile her an, her yerde cep telefonundan internete özgürce bağlanmaları için hazırlanan Cepnet'te taahhüt veya kota şartı bulunmuyor.

Ekli dosyalar

guardiancj

Üye
nasıl yani. şimdi sınırsız mı bu yoksa günlük 5mb sınırlı mı:S

zx6r

zx6r

Üye
Turkcell sömürüyor adeta Allah tan wifi var yoksa yalan olmuştuk

aryscat

aryscat

Üye
ya bence önemli olan o 5 mb dan sonra sınırsız kullanılacak olan 96 kbps. Bu sınırsız kullanılan kısmın hızını anlayan biri yorumlarsa kafalardaki soru işaretlerinin azalacağını düşünüyorum. Örneğin bu hızla 5 mb lik bir dosya teorik olarak nekadar sürede iner. Bunu bilinçli olarak cevaplayacak arkadaş varmı?

Εthnic

Εthnic

Üye
bende cepten 2g uzerinden baglaniyorum. su anki hizim kac 5 mb astiktan sonra bu hiz nekadar dusecek bilmiyorum.. arkadasin dedigi gibi 96 kbps hizla 5mb dosya kac dk iner bende merak ettim...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar günlük aldım şuanda. 1 mb kullandım faceye falan girip sömürecem biraz, benim bulunduğum noktada 3g çekmiyor zaten, videolarda donmadan ilerliyor. Süper :D
Şuanda 10 mb kullanmış görünüyorum, 7mbitim bitti.
6.650 mb dosyayı 8 dakikada indirdim. Bu bence yeterli bir hız. Kişiden kişiye de değişkenlik gösterir tabi

Εthnic

Εthnic

Üye
Arkadaşlar günlük aldım şuanda. 1 mb kullandım faceye falan girip sömürecem biraz, benim bulunduğum noktada 3g çekmiyor zaten, videolarda donmadan ilerliyor. Süper :D
Şuanda 10 mb kullanmış görünüyorum, 7mbitim bitti.
6.650 mb dosyayı 8 dakikada indirdim. Bu bence yeterli bir hız. Kişiden kişiye de değişkenlik gösterir tabi

bencede yeterli... fakat sunu acikliga kavusturmamiz lazim 5mb adil kullanim limitini astiktan sonra ek ucret aliyormu..?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yok almıyolar 60 mb tayım şuanda , onu kullanıyorum. sadece 5mb a kadar hızlı, 5mb tan sonrada bildiğin 1 mbit internet gibi. Yazın bu çok işe yarayacağa benziyor :D

Εthnic

Εthnic

Üye
yok almıyolar 60 mb tayım şuanda , onu kullanıyorum. sadece 5mb a kadar hızlı, 5mb tan sonrada bildiğin 1 mbit internet gibi. Yazın bu çok işe yarayacağa benziyor :D

tamam bilgilendirdigin icin sagol..

aryscat

aryscat

Üye
sağol kardeşşşş.... Aldım gitti ozaman

Adilx05

Adilx05

Üye
Peki 5 Mb Kime Yeter ???
Bence Çok yetersiz...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
günlük alırsanız bu gece 12 de biter haberiniz olsun. Ben deneme amaçlı aldım 2 saatim kaldı, birde abonelikmi yapıyolar yoksa hergün yada her ay yenilemek mi gerekiyor bunu onu öğrenmek için aldım. Gece 12 den sonra bu bilgiyide paylaşırım sizinle

izmirligenc

izmirligenc

Üye
guzel gozukuyor

alixkandemir

Üye
enterasan 7.2 mbps hıza çıkabiliyormu merak ettim. Ben 250mb a 10 lira vermeyeyim o zaman en iyisi resmi web safasından ayrıntıları almak

aryscat

aryscat

Üye
bu arada 250mb ı da 17 lira yapmışlar. :) 14 liraydı. Yada ben yanlış okudum|-)|-)

Da®kness

Da®kness

Üye
Kusura bakmayın ben tam olarak anlayamadım tarifeyi... 5 mb kullanımdan sonra yavaş kullanacagız öylemi?

alixkandemir

Üye
bu arada 250mb ı da 17 lira yapmışlar. :) 14 liraydı. Yada ben yanlış okudum|-)|-)

ben faturalı hat kullanıcısıyım :islik konturlulerde 14 lira 250mb ama bana faturalı olduğum için 10lira ve mayıs 15 te cepnet aylık tarifeye geçerek maliyeti dahada gözle görülür bir oranda :aha: azaltacağım.:bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

Kusura bakmayın ben tam olarak anlayamadım tarifeyi... 5 mb kullanımdan sonra yavaş kullanacagız öylemi?

şimdi cepnet anabaşlığı altında 2 tane internet tarifesi oluşturmuş vodafone
1. cepnet günlük ; alıyorsun bu paketi gece 23:59 a kadar kullanmış olduğun internet 50kuruş, ilk 5mb 7.2 mbps hızla bağlanıyorsun, 5 mb aşıldığı vakit 9600kbps hıza düşüyorsun istediğin kadar kullan gece 23:59 a kadar 50kuruş
2. cepnet aylık ; bu pakete ayda 8 lira filan ödeme yapıyorsun. ilk 100mb yine bir önceki pakette olduğu gibi 7.2 mbps hızla bağlanıyorsun, 100 mb aşıldığında 9600 kbps hıza düşürülüyorsunuz. ama kullanabildiğiniz kadar kullanın sömürün interneti bedava bizzat müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüşüp bu bilgiyi teyit etmiş bulunuyorum

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ben faturalı hat kullanıcısıyım :islik konturlulerde 14 lira 250mb ama bana faturalı olduğum için 10lira ve mayıs 15 te cepnet aylık tarifeye geçerek maliyeti dahada gözle görülür bir oranda :aha: azaltacağım.:bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

şimdi cepnet anabaşlığı altında 2 tane internet tarifesi oluşturmuş vodafone
1. cepnet günlük ; alıyorsun bu paketi gece 23:59 a kadar kullanmış olduğun internet 50kuruş, ilk 5mb 7.2 mbps hızla bağlanıyorsun, 5 mb aşıldığı vakit 9600kbps hıza düşüyorsun istediğin kadar kullan gece 23:59 a kadar 50kuruş
2. cepnet aylık ; bu pakete ayda 8 lira filan ödeme yapıyorsun. ilk 100mb yine bir önceki pakette olduğu gibi 7.2 mbps hızla bağlanıyorsun, 100 mb aşıldığında 9600 kbps hıza düşürülüyorsunuz. ama kullanabildiğiniz kadar kullanın sömürün interneti bedava bizzat müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüşüp bu bilgiyi teyit etmiş bulunuyorum

Vay be super bu ozaman ben kullanamiycm ama ordaklere sevindirici bir haber gercekten ayda 8tl kullan kullandigin kadar harika :heyo::heyo:

aryscat

aryscat

Üye
mükemmel... Sınırsız ve 5 mb dan sonra yavaşlama gözlemedim. Allah alandanda satandanda razı olsun... Diğer operatörlere örnek olması dileğiyle :)

alixkandemir

Üye
Izmirligenç gel senide faturalı vodafone lu yapalim.
Ayda ben internet + 150dk görüşme = 25lira ödüyorum
tek kelimeyle harika yani
yeni cepnet tarifesiyle 2lira daha düşüş artı internet özgürlüğüm olacak
vodafone süper yaa gerçekten tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt