Hıı 100mb ı geçince hızımızı 96 ya indiriyor ama sonuçta 8TL'ye devam ediyor net aboneliğimiz. Ve buda çok iyi bir kampanya olmuş, vodafonelulara hayırlı olsun
yok böleeee bişiii... 4gb kotalı internetten çok daha avantajlı bence yani ayda 7.99 kuruşa sınırsız internet.. SÖMÜRÜÜÜÜNN!!!

hızlandırıcı programı istersenizz önerebilirimm .. 

Izmirligenç gel senide faturalı vodafone lu yapalim.
Ayda ben internet + 150dk görüşme = 25lira ödüyorum
tek kelimeyle harika yani
yeni cepnet tarifesiyle 2lira daha düşüş artı internet özgürlüğüm olacak
vodafone süper yaa gerçekten tavsiye ederim

sömürüüünnn...ya bence önemli olan o 5 mb dan sonra sınırsız kullanılacak olan 96 kbps. Bu sınırsız kullanılan kısmın hızını anlayan biri yorumlarsa kafalardaki soru işaretlerinin azalacağını düşünüyorum. Örneğin bu hızla 5 mb lik bir dosya teorik olarak nekadar sürede iner. Bunu bilinçli olarak cevaplayacak arkadaş varmı?

ben yurt dsindayim ya gulum donunce bakalim ins.
sen hangi tarifesindesin 25 tl oduyorsn cp avantajmi
? vodafone tarifelerinin avantajları nasıl güzelmi?evet cep avantaj mini , yurtdışı ve yurtiçi 15 lira 150dk yani ikibuçuk saat
peki yurt dışındaki? vodafone tarifelerinin avantajları nasıl güzelmi?
60krs yaziyor ama must hiz evet fiyat guncellemesi zami yapilmis diyor

Aylik sabit ucret ne kadar geliyor cp avntjda bende sevdigime aldirmayi dusunuyorum ama kararszim suan konturlu dakasi 200krs tan beni ariyor bende kide vodafon sfr fransa o sekilde gorusuyorz ama cep avantaj daha uygunda aylik sabit ucreti yeni hat alcak yada faturaliya cevircek vergisi falandi filandi derken oda ogrenci basi agrisin istmiyrm benim ki kredili ama dogru duzgun kredi yuklemiyrm fransa icinde bana lazim olmuyor yurt disinada tr de oldugu gibi burdan dier vodafonlara avantaji yok sms yurt disi burda ucuz 28-30 cent KRS oraya gore trde uc kati yurtdisi sms heleki avea abartmis oynatmis suan 75krs yapmis ne diyeyim buna bilmiyrm konturdeyken 3 KNT 60krstu zami vurdular tabi
vodfn turcell de sms fiyatlarinda degisim yok avea zamlamis ve ilginctir sitede60krs yaziyor ama must hiz evet fiyat guncellemesi zami yapilmis diyor
![]()
burda aylik genelde iki saat 4saat fln kullanyr insanlar birde bildigim sfr de vodafonda 3 numara falan secip aylik sabit ucret karsiligi bedava konusyrsn
birde birsey ogrendim must hzmtleri hafta sonlari kapaliymis burda cok ilginç![]()
telesekrter basima bela olmus bi turlu iptal edemedim kod lar iptal etmek icin falan telesekreteri acma oluyor iptal etme devreye girmiyor tlfn ayarlarndan yonlendirmeden de olmuyr 3kez caldimi hemen tlesekretere giriyor kimse beni ariyamiyr oyuzden caldiramyr

...
Hızdaki düşüşü fark etmedim bile. Kaç aydır 250 mb internet paketi kullanıyorum.
vodafone a teşekkür maili atalım... Adamlar mükemmel iş çıkartmışlar... Internetin fiyatı zaten bu olmalıydı...Türkiyede faturalı bir hat alabilmek için kredi kartı ekstresi bile yeterli oluyor.Bir kereye mahsus 12 lira telekominikasyon kurumu hat tahsis ücreti alıyor, oda yılın 12 ayına bölünüyor.
Cep avantaj tarifeleri ile yurtdışı sabit hatları ve vodafone hatlarını herhangi extra bir üyelik gerektirmeden rahatça paketimiz dahilindeki dakikalar boyunca arayabiliyoruz. Paket aşımı halinde dakikası 30kr tan ucretlendiriliyoruz.
Aylık sabit ücret olayı yok o eskidendi eskiden...
neyseki artık paket ücretimiz 15 liraysa 15 lira ödüyoruz bütün vergiler dahil.

günlük paketle bugün yaptıklarım : 3 tane albüm indirdim. Süper natural 5. Sezon 1. Bölümünü izledim (gayet akıcı) facebookda videolara bakıp yorumlar yazdım. Vs vs vs... Bu günkü kullanımım 183 mb ...Hızdaki düşüşü fark etmedim bile. Kaç aydır 250 mb internet paketi kullanıyorum.
vodafone a teşekkür maili atalım... Adamlar mükemmel iş çıkartmışlar... Internetin fiyatı zaten bu olmalıydı...

him sagol cevap icin konuyu biraz dagittik ama olsun![]()
eskiden ozel iletisim di falandi filandi konusmadan cok vergi vardi sadece 12 tl ise cok iyi kafama bu takiliyrdu buda gitti saol bi ay sonra falan ins aldirmayi dusunuyrm bakalim.![]()

) gülünç Müşteri hizmetlerini 4 kez aradım sonuç aynı berbat bir hız ve Kampanyayı yapana selamımı söyleyin dedim hatta konuşmaları pcye kaydettim sesli
) tam 20 dakkika cebelleştim Kısacası Şu 5 mb adil kullanımdan sonra veya aylık alanlarda 100 Mb den sonra hızımız resmen bu teknoloji çağında Kablumbağadan bile yavaş yani dedimki kampanyayı yapana selamımı söyleyin eline alsın laptopu yada telefonu Vodafonun resmi sitesini açmaya çalışsın eğer dedim 10 dakikada açılırsa köprüden atlıcam diye şaka gibi ya 96 Kbps abi ya insan 512 Kbps verir yada 256 Kbps verir resmen rezillik ben daha evlle günde 7 tl data kullanım bedava yada bazı tabirle günlük limitsiz kullanıyordum onda bile rahat 3 mbiti aşıyordum ve hiç görmedim daha 1.5 mbitin altına düştüğünü ama bu kampanya resmen rezillik Kendilerine resmen güldürdüler bu arada Bugece saat 00:00 dan sonra Vodafone sistemleri Çökmüş millet
) zaten sitesinden ve internet hızından neler olduğu belli yine kaldık Kazıkcı ttnete..telefonu kabloyla pc ye bağlayabiliyorsun tabi ki deTelefonu kablo ile pcye bağlayıp kullanmaya izin vermiyor mu arkadaşlar vodafone. Modem olarak kullanmaya..?
Birde hız durumu nasıl kimi iyi diyor kimi değil diyorYani kotayı aşınca??