• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Vodafone, 3G Hızındaki İnterneti 0.50 Kuruş'a Hizmetinize Sunuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
ohh be dedirtti bu kampanya :s şahsen ben turkcel den avea ya kaçan biriydim sırf nette biraz olsun avantaj kazanalım diye fakat avea da hayal kırıklıgı yarattı :( o yuzden geri turkcel e donmuştum ama bu haberi şimdi ookudum ve ilk iş olarak hemen vodafone taşınıyorum kara verdım :d teşekkür bu paylaşımı yapanlara :) saygılar...

omer1230

omer1230

Üye
süper ama vodafonenun işi bu belli olmaz:hmmm

levent005

levent005

Üye
telefonu kabloyla pc ye bağlayabiliyorsun tabi ki de :oke:
Hıza gelince şöyle ufak bir hesap yapalım
4gb kotalı = 30 TL 100kb/s download hızı
Kotasız = 8 TL 25kb/s download hızı (baz istasyonuna yakınlığa göre değişilyo tabi )
ben günde 750 mb download yapıyorumm 750x30 = 37 gb :ehe:ehe
yardımcı olmuşsam ne mutlu bana....

Eyvallah kardeş sağolasımn bilgilendirme için...:oke: Ben o zaman boşuna eve internet almayım hiç. direk ayda 8TL bunu kullanıyım. Ama şarj sorunu çıkar bi tek ortaya:ah usb den şarj olmuyor 5800 ım...
Peki bu 25kb/s download hızı düşürülmüş olan hızı oluyor değil mi. (100mb ı geçince hani)

cskn53

cskn53

Üye
Evet kardeşim düşürülmüş hız ayrıca telefonun sürekli şarjda olmasında yarar var aksi halde kapanabilir...

levent005

levent005

Üye
Sağolasın kardeş...:oke:
Vodafone sitesinde bişeyler yazıyordu;
Aylık Cepnet paketi ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.
Bunu yazmışlar. pc den giriyoruz diye fatura yüklü gelmesin:hmmm Bi geliyor bi kaç yüz milyonluk fatura öde dur sonra:ehe

cskn53

cskn53

Üye
Sağolasın kardeş...:oke:
Vodafone sitesinde bişeyler yazıyordu;
Aylık Cepnet paketi ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.
Bunu yazmışlar. pc den giriyoruz diye fatura yüklü gelmesin:hmmm Bi geliyor bi kaç yüz milyonluk fatura öde dur sonra:ehe

P2P dedikleri Limewire ve benzeri programlardan dosya alış verişi yapmak ya da torrent sitelerinden dosya çekmek bildiğim kadarıyla.. Fakat şahsen Limewire den müzik indirdim bi kaç tane bi sorun da çıkmadı..
VOIP ise internet üzerinden telefonla konuşur gibi konuşmak yani sesli iletişim.. Burda da msn kullandığımızı varsayarsak bu kuralı da çiğnemiş oluyoruz fakat yine bizzat kendim denedim ve bi sorun çıkmadı(((msn İÇİN)) ...
faturalı hat kullanıyorsan bilemeyecem ama bendeki köntörlü(bakiyeli artıkk) bi sorun çıkmadı şu ana kadar...

levent005

levent005

Üye
Ya yazın 2 ay için eve net almam bunu kullanırım memlekete gidince iyi olur. Ama fatuturalı olması hattımın biraz işi bozdu:hmmm Bide yüklü fatura gelirse... Artık ya bi kaç günde bir vodafone u arayarak sorgulama yapacam :d: ayda 8tl den işimi görür en azından yaz için...

cskn53

cskn53

Üye
faturalı olması daha ii işte 8 tl verirsin 1 aylık alırsın zaten herhangi bir aksi durumda Vodafone yetkilileri durumu düzeltiyorlar ...

eser479

eser479

Üye
arkadaslar ben anlamadım ne yazacaz hangi numaraya gonderecegiz :hmmm

levent005

levent005

Üye
faturalı olması daha ii işte 8 tl verirsin 1 aylık alırsın zaten herhangi bir aksi durumda Vodafone yetkilileri durumu düzeltiyorlar ...
Tmmdır kardeş. Vodafone dan öğrendim açıklamaları. CepNet açtırıp pc ilede girebiliyormuşuz. Yani müşteri hizmetlerine sordum telefonunuz modem destekli ise pc nize bağlayıpta girebilirsiniz dediler. ancak 100MB sonrası hızınız 96 ya düşer dediler adil kullanım gereği... Tek sorun hızda. Daha denemedim henüz ama pc de nasıl olacak bu hız bakacaz.:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt