Vodafone 1GB Internet Paketi (14,5 TL)

Sponsorlu Bağlantılar

_pirireis_

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben vodafonenun aylık 1 gb internet paketini alıcam. Telefondan giriyorum. müzik video uygulama indiriyorum yetermi sizce 1 gb internet.

batuhan__41

batuhan__41

Üye
yetmez aga ne kadar video izlemem desen de girdiğin sitelerin resimleri dahi bilgisayarda daha yüksek çözünürlük oluyo.e feys diyosun haber diyosun aylık yeter mi diyosun :hmmm bence yetmez.

• Beğen
Tepkiler: _pirireis_

_pirireis_

Üye
yetmez aga ne kadar video izlemem desen de girdiğin sitelerin resimleri dahi bilgisayarda daha yüksek çözünürlük oluyo.e feys diyosun haber diyosun aylık yeter mi diyosun :hmmm bence yetmez.
Önerebileceğin bir paket varmı kardeşim

batuhan__41

batuhan__41

Üye
aşağıdaki linkte 4GB internet paketi 39 lira istersen onu dene kardeşim üstelik kota aşımsız :oke:

bilge_adam

bilge_adam

Üye
kardeşim telefonu pc bağlayıp kullanıyorsan sana önerebileceğim bir program var. Turbo internet. Bu programı kuracaksin. Programı açıp aşağı alacaksın. Ondan sonra telefonu bağlayıp internete gireceksin. Hız güzel oluyor. Ben bu program ile cepnet 250 internet paketini kullanıyorum ve rahat oluyor. Eğer elinde bir vınn cihazı varsa bildiğin internet oluyor.

blastx

blastx

Üye
1gb netle fazla bir şey beklemeyin derim zira bazen nette dolaşmaya bile yetmiyor matematiksel bi hesap yaparsak günlük 33,3 mb kullanım hakkınız var ve bu kota cihaz 3G ile bağlanırsa 10 dk de biter avea da 15 tl ye sınırsız paketler var onları inceleyin derim

batuhan__41

batuhan__41

Üye
1gb netle fazla bir şey beklemeyin derim zira bazen nette dolaşmaya bile yetmiyor matematiksel bi hesap yaparsak günlük 33,3 mb kullanım hakkınız var ve bu kota cihaz 3G ile bağlanırsa 10 dk de biter avea da 15 tl ye sınırsız paketler var onları inceleyin derim

şu altı çizili yere ait link atar mısın arkadaşım lütfen:naughty:

blastx

blastx

Üye

şu altı çizili yere ait link atar mısın arkadaşım lütfen:naughty:
BUYRUN SINIRSIZ GÜNDÜZ PAKETİ SINIRSIZ GECE PAKETİ

Üst Alt