Vodafone 1GB Internet Paketi (14,5 TL)

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 1GB Internet Paketi (14,5 TL)
Arkadaşlar vodafone'da normalde 29 tl'ye satilan 1gb int paketi özgür genc tarifelilere 14,5 tl olarak sunuluyor. ben telefonumu pcye baglayarak nete giriyorum. ben bu paketi alsam video izlemeden facebook,sosyal paylasim siteleri, forum, bi kac haber sitesinde falan dolansam 1 ay yeter mi bana ?

haftalık cepnet alayım dedim her hafta, ayda 20 lira yapıyor. ama sayfaları yavaş açıyor pcde, kanser olmak istemiyorum. bu yöntem aklıma geldi ama yeter mi yetmezmi bilmiyorum, bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
opera mini kullansan yeter diyecektim ama pc de zor

Mert045

Mert045

Üye
Opera mobile pc emülatörü var önü kullan yeter.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş eğer video izlmessen face twit maxicep yaparsan 1 gb yetr sana ve bişi indirmessen

hasan_012

Üye
internet hızı kac oluyor?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
pc de guncellemeleri ve a.virus otomatik guncellemeri kapat ki surpriz yasamayasın. adobe reader vb programların arka plana veri indirmesini engelle

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
pc de guncellemeleri ve a.virus otomatik guncellemeri kapat ki surpriz yasamayasın. adobe reader vb programların arka plana veri indirmesini engelle

1 gb alıp deneyeceğim bakalım ilerleyen günlerde. yetecek mi yetmeyecekmi göreceğiz.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
o zaman online oyun oynayabılırız telefonu pc ye baglayarak? knight online oyunu gibi? kasma olmaz mı?

Online oyun oynarsın ama 1 GB ne kadar dayanır oyun için bilmiyorum. Eğer oyun oynayacaksan ve sınırsız net arıyorsan haftalık cepnet al derim, haftalık 5 lira, ayda 20 lira yapar. Oyun oynamaya yeter sanırım. Alıp bir dene, izlenimlerini forumdaki arkadaşlarlada paylaşırsın.

hasan_012

Üye
alacamda vodemnet paket var iptal edıyorum iptal olmuyor anlamadım gititi

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

sihirli87

Üye
arkadaşlar bende bu paketten almak istiyorum fakat bi konuda takıldım.örneğin aveada durduk yere kotan gidiyormuş ve 1gb hiç bişeye yetmiyormuş.acaba bu paketi kullanan arkadaşlar gönül rahatlığı ile tavsiye ederler mi?yani vodafone kota konusunda tam güvenilir mi?

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende bu paketten almak istiyorum fakat bi konuda takıldım.örneğin aveada durduk yere kotan gidiyormuş ve 1gb hiç bişeye yetmiyormuş.acaba bu paketi kullanan arkadaşlar gönül rahatlığı ile tavsiye ederler mi?yani vodafone kota konusunda tam güvenilir mi?

1 gb paketi mobilden mi kullanacaksın yoksa pc'den mi?

sihirli87

Üye
tablet pc de kullanacağım

sihirli87

Üye
yardım edebilecek bi arkadaş yok mu acaba :))

Üst Alt