Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekvnp programı yokmu
Sponsorlu Bağlantılar
okankayci
Üye
Konu Sahibi
vnp programı yokmu
vnp programı yokmu acaba symbıanda vnp varda ayarlarını yapamadm yardım edermısınız
Aytaç-01
Üye
'Opera Mini Next' tarayıcısını yükleyerek Twitter ve Youtube sitelerine Dns, Vpn vs. uğraşmaksızın girebilirsin.
önce bi sakın ol kardesım arastırma yapan bırıyım bn internet yasasında hız düsürülücek diye bi madde oldugunu demedım farkındaysan fakat denetımler arttırıldığı için ttnet felan filtre uygulamasına geçti bu yuzden veri trafiği oluyo süreklı ve kopmalar hız düşüklüğü meydana geliyor inanmak istemıyosn arastır madde olarak yok fakat dolaylı yollardan etkılıyor bunu anlaman için snın okuman var sanırım demı ?
önce bi sakın ol kardesım arastırma yapan bırıyım bn internet yasasında hız düsürülücek diye bi madde oldugunu demedım farkındaysan fakat denetımler arttırıldığı için ttnet felan filtre uygulamasına geçti bu yuzden veri trafiği oluyo süreklı ve kopmalar hız düşüklüğü meydana geliyor inanmak istemıyosn arastır madde olarak yok fakat dolaylı yollardan etkılıyor bunu anlaman için snın okuman var sanırım demı ?