İstek vnp programı yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
vnp programı yokmu
vnp programı yokmu acaba symbıanda vnp varda ayarlarını yapamadm yardım edermısınız

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
'Opera Mini Next' tarayıcısını yükleyerek Twitter ve Youtube sitelerine Dns, Vpn vs. uğraşmaksızın girebilirsin.

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Twitter'ı açmışlar tekrar, darısı Youtube'a :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
vallla ya internet yasasından sonra kesintilerle hız düşüşleri çok arttı zaten deli ediyor insanı :)

git önce okuma öğren, internet yasası dediğin şeyi bi oku bakalım hızla ilgili birşey var mıymış.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yavaş internet yoktur; Avea internet vardır :)

• Beğen
Tepkiler: okankayci
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
git önce okuma öğren, internet yasası dediğin şeyi bi oku bakalım hızla ilgili birşey var mıymış.
önce bi sakın ol kardesım arastırma yapan bırıyım bn internet yasasında hız düsürülücek diye bi madde oldugunu demedım farkındaysan fakat denetımler arttırıldığı için ttnet felan filtre uygulamasına geçti bu yuzden veri trafiği oluyo süreklı ve kopmalar hız düşüklüğü meydana geliyor inanmak istemıyosn arastır madde olarak yok fakat dolaylı yollardan etkılıyor bunu anlaman için snın okuman var sanırım demı ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
önce bi sakın ol kardesım arastırma yapan bırıyım bn internet yasasında hız düsürülücek diye bi madde oldugunu demedım farkındaysan fakat denetımler arttırıldığı için ttnet felan filtre uygulamasına geçti bu yuzden veri trafiği oluyo süreklı ve kopmalar hız düşüklüğü meydana geliyor inanmak istemıyosn arastır madde olarak yok fakat dolaylı yollardan etkılıyor bunu anlaman için snın okuman var sanırım demı ?

yukarda yazdığın gibi yazarsan ben böyle cevap veriyorum malesef.

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt