papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Onu Lumia 930 ya da 830 sahibi yapıcazBu yorumda sanki bi iğneleme sezdim @papakudioflu
Bugün yayınlanacak galiba uygulama
E-posta gelmedi bana kaydolduktan sonra. Herkeste böyle mi?Bana da öyle geliyor.
Bu akşam ya da yarın gelebilir.
E-posta gelmedi bana kaydolduktan sonra. Herkeste böyle mi?
İstediğin telefon olsun reyiz vereyim benimkini sana büyük (lumia 1520) seversenTelefon olsa katılırım
İnşallah tester diye kaydolun geri bildirim yapmayanları listeden çıkarıp yerine yeni kişileri alırlar.
Bu arada uygulama ilk olarak İngilizce gelecek. Devamında çeviri için de destek alacaklar.
@bulutsuzgece
Oooo beta tester alımı ha. 2 senede yapamadılar bide beta mı? Eksik olsun diyelim
Moli Player akar ağa
Oooo beta tester alımı ha. 2 senede yapamadılar bide beta mı? Eksik olsun diyelim
Moli Player akar ağa
Varsayılan oynatıcı seçeneğini maalesef wp de yok. Videoları download edip hafıza kartının içine atıyorum. Moli Player açıyorum oradan izliyorum. Açmadığı video formatı yok gibi. Müzik formatları desen aynı şekilde. Varsayılan oynatıcıda ekranı uzatma yok bunda software ile ekrana zoom yapabiliyorsunuz.yeri değil ama bu senden duyduğum 2. moli övgüsü. wp uygulamalarından pek anlamıyorum, o yüzden birşey sorcam. moli player ile ie'den film izleyebiliyo muyuz? çünkü bildiğim kadarıyla tam ekran yapamıyoruz film sitelerinde ki videoları. Yani ben yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?