Haber VLC Media Player Windows Phone'a Geliyor

Peocawe

Üye

çok teşekkürler bi deneme yapayım ben.

Edit : Moli Player web tarayıcısı tam ekran yapıyor. Denendi test edildi onaylandı

Tepkiler: skynet ve Peocawe
Ben moli playerde hiç video izleyemedim daha,telefondaki videoları görmüyor.ne yapmam lazım acaba
Hafıza kartında yada telefonda ana dizine "Videos" diye bir klasör açın. Videoları oraya yükleyin.
Müzikler içinde "Music" klasörünü oluşturup oraya tıkıştırın.

Tepkiler: Esendağlı

wpfurkan

Üye
Bugünde geleceği yok. Ya bu adamlar nasıl birileri çok merak ediyorum.

skynet

Üye
Edit : Moli Player web tarayıcısı tam ekran yapıyor. Denendi test edildi onaylandı

Hocam film izleme sitesinde tam ekran seçeneği çıkıyor ama yan yatmıyor ekran dik olarak kalıyor
Sende de durum aynımı ?
Denediğim film sitesi: Filmifullizle.com

Testerliği kaçırdım fakat hiç bişe hissetmedin nedense

Sensation

Emekli Yönetici
Gerçekten çok az kaldı

dakamon

Üye
Ne uygulamaymış ya bilenler heyecanlanıyor ama ben pek sallamıyorum

Tepkiler: emz

braayn

Üye
Beyler bende sizin gibi uzun suredir vlc player programını bekliyorum beta geleceğini şahsen tahmin etmiyordum çünkü uzun suredir beklettiniz ve betamı çıkardınız kendi kendime dedim.Sonra birde beta için kobay aradıklarını duyunca canım iyice sıkıldı ve kaldı ki kobay olmak içinde yarıştık ben geç duydum haberi o nedenle kobay olma şansını kaybettim neyse umarım gelir sizler test eder yorumlarınızı yazarsınız .Bu kadar uzun sure bekleyen bizlere beta verildikten sonra fullu içinde uzun sure bekleyeceğiz gibime geliyor .

dakamon

Üye
Valla en çok kobaylığın olduğu sistemiz. Bide sanki bu beta süreçleri çok uzun sürüyor gibi geldi bana. Mesela prv yi bayadır kullanıyoruz denim gelecekti biz gelmeden aylar önce update 1 i kurmuştuk zaten. Sanki Apple da bu zaman daha kısa sürüyor

Zaman, bekleyene uzun gelir, bilmez misiniz

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
VLC player, Windows Phone platformunda en çok aranan beş uygulamadan biri olmuş.

Uygulamanın beta linki bir kaç saat içinde gönderilmeye başlayacak.

Geldi diye değişebilir başlık tabi testermidir nedir onlara