Vitrin Mankeniyle Sevişti (bomba Haber)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Vitrin Mankeniyle Sevişti (bomba Haber)
Vitrin mankeniyle sevişti

Antalya'da bir giyim mağazasına girip saklanan 30 yaşındaki A.B, personel mağazayı kapatıp gittikten sonra 3 cansız mankenle sevişti. Göğüs uçlarını ısıran ve mastürbasyon yapan A.B, uyuyup kalınca sabah mağazayı açan personel tarafından polise teslim edildi.

Lara bölgesindeki bir alışveriş merkezindeki giyim mağazasına dün akşam saatlerinde müşteri gibi giren A.B, mağazadaki soyunma kabinlerinden birine saklandı. Mağaza çalışanları saat 22.00 sıralarında işyerini kapatarak evlerine gitti. A.B, alışveriş merkezinin bütün ışıkları kapatıldıktan sonra vitrindeki 3 cansız kadın mankeni soydu. Kıyafetleri mağaza içerisine fırlatan genç, meme uçlarını ve bacak aralarını ısırdı. 3 cansız mankene zarar veren ve biriyle de mastürbasyon yapan A.B, uyuyup kaldı.

Sabah mağazayı açan işyeri çalışanları, soyulmuş haldeki 3 cansız kadın mankenin ortasında yatan A.B'yi buldu. Polise haber veren mağaza çalışanları, mankenlere yapılanları görünce dehşete kapıldı. Polis A.B'yi ifadesini almak üzere Demircikara Polis Merkezi'ne götürdü.

Gögüs uçları ve bacak aralarında diş izleri bulunan ve üzerinde meni kalıntıları olan bir cansız manken Antalya Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri tarafından alıkonuldu. Şube müdürlüğüne götürülen cansız mankenin üzerinde inceleme yapılacağı belirtildi.

Gözaltına alınan A.B ise ise sorgusunun ardından işyerine izinsiz girmek ve mala zarar vermek suçlarından adliyeye sevk edildi.

1 YTL KEFALETLE SERBEST

Antalya'daki bir mağazada 3 cansız mankenle sevişirken aralarında uyuyup kalan A.B, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan işsiz A.B, 1 YTL kefaletle serbest bırakıldı

hurriyet.com.tr

Can Dogan 04/01/2006 - 17:47
Bence bu gunun en bomba haberi,hic bukadar gulmemistim...
---------------
Zeynep Dogan 04.01.2006 17:39:02
Ay yazik adama acidim... ihtiyacini gidermeye parasi yoktu...
Aslinda kimseye tecavüz etmemis, kimseye zarar vermemis..
umarim ceza almaz
--------------
melis y 04.01.2006 17:25:49
Allahtan canlı manken değilmiş
---------------
mehmet gözütok 04.01.2006 17:25:00
bu ülkede cinsel açlık da var maalesefler tüm olumsuzlukların yanında. canlı insanlara zarar vereceğine iyi olmuş. belediyelerin alım güüc olmayan ama ihtiyaç duyanlara ücretsiz şişme kadın dağıtması lazım. genevlerin kapatılmasını ise yadırgıyorum. ihtiyaç var. insanlar parasızlıktan evlenemiyorlar da. peki bu insnalar ne yapsınlar? çözüm hiçbir zaman sadece yasaklamak değildir

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
1 YTL..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
1 ytl de az para deyil yani ii plan kurmuş ama helal olsun millet dukkan soymak için plan yapar buda ....... yaniiiiii

slayer

Üye
1ytl... Utanmasalar eline şişme verip yollayacaklarmış....

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Ama harbiden ülkemizde manyak bir cinsel açlık var.. Tabu olunca...

CisSe

Üye
yuh bee adam bula bula onlarımı bulmuş haha

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Adam açsa hiç bişey gözü görmez Aslında ağlanacak halimize gülüyoruz ya neyse..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ne yazık ki ülkemizde bunun gibi duvara tırmanmak üzere olan binlerce insan var.

Ayrıca, haberin aındığı sayfaya yapılmış olan bir yorum var ve sonuna kadar da haklı:

bu ülkede cinsel açlık da var maalesefler tüm olumsuzlukların yanında. canlı insanlara zarar vereceğine iyi olmuş. belediyelerin alım güüc olmayan ama ihtiyaç duyanlara ücretsiz şişme kadın dağıtması lazım. genevlerin kapatılmasını ise yadırgıyorum. ihtiyaç var. insanlar parasızlıktan evlenemiyorlar da. peki bu insnalar ne yapsınlar? çözüm hiçbir zaman sadece yasaklamak değildir

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Aziz dostum zaten o yorumu sayfaya bilerek koydum..

dark_akhyls

Üye
bu ne yaaaaaaa ne hale gelmişiz haberimiz yok... yazık çok yazıkkkkkkk.... millet kudurmuş resmen...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 5 2006, 12&#58;46 AM) [post=245235]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ne yazık ki ülkemizde bunun gibi duvara tırmanmak üzere olan binlerce insan var.

Ayrıca, haberin aındığı sayfaya yapılmış olan bir yorum var ve sonuna kadar da haklı:

[/b][/quote]

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi

İşte bu şahsiyet

crows

crows

Üye
ne rezillik bu ya allah aşkına

jöly

Üye
bu ne yaaa cidden rezillik sapıklık bu yaaaa......

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Amma azgınmış..

CooL'n'Quiet

Üye
ulan hemde bizim memleket..bi abazamız eksikti :b
yarın ziyarete gitcrm bu ulvi adamı :b

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Jan 5 2006, 01&#58;16 PM) [post=245505]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Amma azgınmış..
[/b][/quote]Harbiden yaw ne kadar azgınmış öyle bi bayanla yattığını düşünemiyorum

Gokhan43

Gokhan43

Üye
1 YTL ha

+++++

Resimdeki adamı da TS&#39;deki Hüseyin Cimşir&#39;e benzettim yaw

hidayet

hidayet

Üye
olsun daha iyi olmuş bence yoldan geçen bayanlara sarkıntılık etmektense gitsin cansızlarla doya doya oynasın maliyetide çok düşük

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 5 2006, 04&#58;08 PM) [post=245678]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
1 YTL ha

+++++

Resimdeki adamı da TS&#39;deki Hüseyin Cimşir&#39;e benzettim yaw
[/b][/quote]
Harbidende benziyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...